Лазаровден

Пожелания за Лазаровден

Оригинални пожелания за Лазаровден

Не пропускайте нашите публикации като се

Лазаровден е един от най-хубавите народни обичаи. На този ден църквата чества възкръсването на Лазар.

Лазаровден 2024 именници: ЛАЗАР, ЛАЗО, ЛАЗАРИНА, ЛАЗАРИНА,, ЛАЗАРКА, ЛАЛКА, ЛАЛКО, ЛАЛО, ЛАЛА, ЛАЛЬО, ЛАЛЮ

Ето и кратко видео с информация за празника ⤵️

💌 Абонирайте се за нашия видео канал за да не пропуснете следващото ни интересно видео по темата!

Според Библията действията на Исус около гроба на мъртвия Лазар предизвикват гнева на еврейските първосвещеници. Чрез своите постояни настоявания те успяват да убедят представителя на римската власт Пилат Понтийски. Той дава карт бланш на противниците на Христос. Същите тези Исусови противници го осъждат на смърт, но смъртната присъда е изпълнена от римляните.

Лазаровден се празнува една седмица преди Великден.

Оригинални пожелания за Лазаровден
Оригинални пожелания за Лазаровден

Ето и едни от най-хубавите пожелания за Лазаровден:


Лазаровден е! Това е твоя празник, девойче! И понеже може би след време, ти ще намериш своя принц и ще отлетиш от домашното гнездо, за да създадеш свое семейство, аз искам да ти пожелая следното: винаги да имаш сетива за истинските нещо в живота и да отсяваш фалша и користта в хората. Пожелавам ти късмет в любовта и наистина едно голямо, разтърсващо и нестихващо взаимно чувство. Обич.


Мила моя, пожелавам ти цветовете на живота ти да са ярки и истински като от картина на виртуозен художник. Нека бъдещето ти донесе много успехи и наистина вълнуващи преживявания. Нека съдбата те срещне с добър мъж и той да те направи много, много щастлива. Честит Лазаровден!


Честит празник! На Лазаровден се говори за възкресението и новото начало. Пожелавам освен здраве, семейно щастие и много безгрижен и спокоен живот, един напълно нов дом, в който да се почувствате много щастливи и обичани, защото с него със сигурност идва и новото начало.


Честит Лазаровден! Чу ли че на този ден девойките мечтаят повече от всякога за своя принц? Аз ти пожелавам да го срещнеш скоро и той да е точно такъв, какъвто си го представяш и прегръщаш насън. Нека този сън стане твоята щастлива реалност.


Честит Лазаровден! На този толкова хубав празник в гърдите ни трепти нова надежда и ни изпълва с вяра, че този път ще можем да осъществим начинанията си и Бог ще бъде неотлъчно до нас. Защото знаем и вярваме, че нищо не става без неговата воля и благословия.


С уважение и много обич ти честия Лазаровден! Дарявам те с цветя и ти пожелавам животът ти винаги да ти поднася само дъхави и свежи цветове и никога не се чувстваш самотна, огорчена или необичана. Весел празник и лазаруване!


Честит празник! Това е един от най-цветните и слънчеви празници. Нека Свети Лазар, който е възкресен от Христос, бъде твой закрилник и в добро, и в зло и винаги да бди над теб.


Честит Лазаровден! Това са най-хубавите християнски празници и те ме умиляват и карат да бъда не само романтична, но и малко носталгична. Пожелавам ти обаче, именно тези емоции да не ти липсват, защото ние жените сме силни в своята слабост, а емоционалността е нашият щит и спасение.


Честит имен ден и приятно изкарване на празника Лазаровден! Пожелавам ти винаги да чувстваш, че има сърце и съзнание, в което си уютно приласкана и безкрайно обичана. Нека мечтите ти се сбъднат и бъдеш една наистина обичана жена.


Честит имен ден! Живей по волята на бога, традициите ти тачи. Не позволявай да те тъпчат, като стрък трева бъди. Винаги нагоре се изправяй и изпълвай с свежест своя ден. Обичай се и благославяй името си. Ти за щастие и обич си роден.


Честит Лазаровден! На този хубав празник искам да ти пожелая, така както те красят цветята и върбовото венче, да си винаги красива и свежа, за радост на всички около теб.


Честит празник! Това е един от най-цветните и слънчеви празници. Нека Свети Лазар, който е възкресен от Христос, бъде твой закрилник и в добро, и в зло и винаги да бди над теб.


Честит празник! Вижда се, че си красива, усмихната и повече от прекрасна. Мога само от сърце да ти пожелая да прекараш живота си в любов с човек, който ще те оцени и направи много щастлива.

Не пропускайте да видите и ⤵️ Поверия за Лазаровден
Обичаи за Лазаровден
Лазаруване
Цветница 2023, Връбница
Поверия за Цветница
Обичаи за Цветница
Трапезата на Цветница

Тагове

Свързани статии

Close