Поверия и суеверия

Поверия за рожден ден

Какви са поверията свързани с рожденните дни?

Не пропускайте нашите публикации като се

Най-важният ден в годината за всеки се свързва с някои поверия, проверени през годините. Денят, в който човек се е появил на белия свят, е изпълнен със силна енергия. При това е важно да се разбере къде и как се насочват тези ресурси, за да подобри човек живота си или поне да не си навреди с някои действия, които не бива да върши на рождения си ден. Затова съвременните езотерици са направили списък какво не бива да правим в най-мощния ден на годината.

Поверия за рожден ден
Поверия за рожден ден

Гостите

Според стари поверия броят на поканените гости на тържеството трябва да е четен. Ако те са 9, 13, 21, 27 или 99 е на беда. Причината е, че тези цифри са заредени с негатив, който може да провокира човека през цялата година. “ Изчистване “ или “ откупуване “ е възможно едва на следващия енергетичен ден, тоест след една година. 

Брой на свещите

Според езотериците трябва да се внимава със същите тези числа, заредени с негатив. От ситуацията може да се излезе, като се замени свещта с мила фигурка във вид на зодиакален знак или символа на годината, в която е роден човекът.

Кръг на общуване

В деня, зареден с енергетика, е важно правилно да разпределите ресурсите си. Затова се въздържайте от лично и общуване с болни хора. В този случай съществува голям риск да “примамите“ към себе си болестта, към която съществува предразположение в рода.

Негатив

Четвъртото, от което трябва да се пазим не само на празник, но и в делника. Независимо от силния заряд от енергетика в рождения ден негативните емоции са способни да разрушат човешкото енерго поле, чиито “руини“ да привлекат депресия, нещастия и безпаричие. За да не се излагате на опасност, е важно предварително да програмирате своя празник, като се настроите за позитивна и плодотворна година.

Как да се защитим от негатива

Скандалите, устройвани от конфликтни личности, освен доказаната вреда за физическото здраве оказват негативно влияние и върху енергетиката на човека. Проклятията, обидите и т н се натрупват в тънкото тяло и вредят на здравето. Спешната енергийна помощ ще помогне да се отърсите от отрицателните влияния.

За да се защитите, е достатъчно просто да измиете ръцете си под течаща вода за не по-малко от една минута. Добре е водата да е изворна или осветена, но и чешмяната ще свърши работа. Водата отмива негатива.

Друг вариант, свързан с огън, се провежда на открито. Вземете запалена кибритена клечка, духнете към нея и си представете, че при издишването цялата отрицателна енергия преминава върху пламъка. След това я забийте в земята. По този начин огънят първо ще изгори негатива, а земята допълнително ще погълне и изчисти останалата “мръсотия“.

Вижте още и ⤵️
Поверия за пари
Да празнуваме ли 40-ия рожден ден?
Кармичен път според рождената дата
Пожелания за рожден ден

 

Тагове

Свързани статии

Close