Статии

Как числата управляват здравето ни

Силата на числата върху здравето ни

Не пропускайте нашите публикации като се

Питагор е смятал, че числата притежават сила, която влияе по необикновен начин на хората. Чрез нумерологията хората могат да прогнозират и предсказват съдбите си.

Хората на числото 1

Всички хора родени на 1,10,19, 28 на всеки месец от годината имат предразположеност към сърдечни заболявания в различни форми като аритмия, нарушена на циркулация на кръвта и в преклонна възраст високо артериално налягане. Те са склони и към заболявания на очите – астигматизъм.

Полезни билки и плодове за хората на числото 1 са лайка, женшен, стафиди, лимони, фурми. Хората с 1 ще е необходимо да консумират и повече мед през жизненият си път. Ще открият, че през 19, 28, 37, 55 са възможни здравни проблеми.

Месеците през които са уязвими на заболявания са октомври, декември и януари.

Как числата управляват здравето ни
Как числата управляват здравето ни

Хората на числото 2

Или родените на 2, 11, 20, 29 число от всеки месец имат предразположение към болести на стомаха или храносмилателната система. Желателно е в тяхното меню да включат зеле, ряпа, краставици, пъпеш, ленено семе.

Годините от живото им когото са вероятни промени в тяхното здравословно състояние са: 20,29,47,65. Месеците през които са възможни здравни проблеми са януари, февруари и юли.

Хората на числото 3

Родените на 3,12, 21, 30 число от всеки месец имат предразположение към пренапрежение на нервната система предизвикана от преумора. Склонни са към неврози и различни кожни заболявания. Растения които трябва да консумират са: цвекло, ягоди,ябълка, орех,бодем.

За тях са опасни следните месеци са декември,юни и септември. Години с вероятни здравни проблеми са: 3,12, 21, 30

Хората на числото 4

Или родените на 4,13, 31 имат тенденция да боледуват от странни заболявания които са трудни за диагностиране. Склони са към заболявания като анемияглавоболиеболки в гърба. Благоприятни храни които трябва да включат в диетата си са спанак, босилек, мушмули. При лечението ако им се наложи могат да използват психотерапия и хипноза. Не трябва да използват прекалено много обезболяващи лекарства.

Месеците през които са вероятни здравни неразположения са: август и септември. Важни години за тяхното здраве 13, 22, 31, 40.

Хората на числото 5

Или родените на 5, 14, 23 са предразположени към нервни заболявания и нарушен сън. За тях е необходимо спокойствие и здрав сън. Храни които е необходимо да консумират са зеле, моркови, орехи.

Не благоприятни месеци за тяхното здраве са юли, септември и декември. Възможни проблеми през 14, 23, 41, 50 години от живота им.

Хората на числото 6

Или родените на 6,15, 24 са склони към заболявания на гърлото, носа. Обикновено имат много здрав организъм особено ако живеят на село или правят много физически упражнения. Подходящи храни които трябва да включат в своя хранителен режим са бобовите култури, ябълки, кайсии, праскови.

Месеци през които трябва да се пазят от преумора са: май, октомври и ноември. Години през които са възможни здравни неразположения са: 15, 24, 42, 51,60.

Хората на числото 7

Или родените на 7, 16, 25 от всеки месец лесно се дразнят и нервират. Тези хора са изключително чувствителни към мнението на другите хора. Склони са към специфични заболявания на кожата. Хранителни продукти които е необходимо да консумират са: краставици, зеле, грозде, ябълки, плодови сокове.

Месеци през които трябва да са внимателни за своето здраве са: февруари, юли, ноември. Години през които са вероятни здравни неразположения са: 7,16, 25, 43, 52, 61 от жизненият им път.

Хората на числото 8

Или родените на 8, 17, 25 числа от всеки месец обикновено страдат от болести на черния дроб и стомаха, страдат и от често главоболие. Желателно е да ограничат консумацията на месо. В храна им да има повече плодове и зеленчуци.

Месеци през които трябва да са внимателни за своето здраве са август и декември. Години със здравни проблеми са: 17, 35, 44, 53, 62 от жизненият им път.

Хората на числото 9

Или родените на 9,18, 27 са склони към високо температура и трески. Желателно е да избягват мазната храна и алкохола. В менюто си трябва да включат чесън, коприва, джинджифил.

Месеци през които са възможни здравни проблеми са април, май, октомври. Години със здравни проблеми са 18, 27, 36, 45, 63 от жизнения им път.

Вижте още и ⤵️
Каква е вашата съдба според името ви и числата?
Числата подсказват съдбата ни
Значение на числата в нумерологията

Тагове

Свързани статии

Close