Фън Шуи

Какво да премахнете от дома си за да имате късмет

Вижте от какво да се отървете за да ви донесе късмет

Не пропускайте нашите публикации като се

Късмета е нещо важно за всеки от нас. Но дали няма нещо, което спира неговата положителна енергия? Нека се опитаме да разберем какво може да е то.

В дома си ние винаги се чувстваме уютно и удобно, но в същото време държим и доста много неща които всъщност го „задръстват„. Не буквално, разбира се, но сме направили неотдавна ремонт, а нещо не достига. Китайците, които имат отговор за всичко, смятат, че това се дължи на замърсеното пространство.

Има три вещи, които оказват огромно влияние върху цялата атмосфера и уют на нашия дом. От тях идват апатията и безразличието към живота и към хората около него. За да изчистите жилището си от негативната и застоялата енергия, веднага се отървете от тези три неща.

Вижте от какво да се отървете за да ви донесе късмет
Вижте от какво да се отървете за да ви донесе късмет

1. Стари обувки и дрехи

Износените, неизползвани и по някаква причина неподходящи дрехи и обувки не бива да се държат вкъщи. От това няма да излезе нищо хубаво. Много по-добре е да ги подарите на бедните и бездомните или просто да ги изхвърлите. Така ще се отървете от негативната им енергия.

2. Изкуствените и умрели цветя

Изкуствените цветя са мъртви цветя. Те изпълват дома ви с лоша енергия като нищо друго. Не напразно народът казва, че живите цветя са за живите, мъртвите – за мъртвите.

Даже най-красивите, изкусно изработени изкуствени китки не могат да заместят простото жизнерадостно букетче маргаритки. Дори най-обикновеното цвете в саксия излъчва из къщата живителна енергия.

3. Счупени съдове

Какво да премахнете от дома си за да имате късмет
Какво да премахнете от дома си за да имате късмет

Не дръжте вкъщи пукнати или отчупени чаши, чинии и прочее посуда. Пукнатините, казват китайците, са най-стабилният акумулатор на целия негатив, който се трупа в дома.

От такива съдове трябва да се отървете максимално бързо, за да не се подлагаме на опасности. От стари времена съдовете са символ на богатство и охолство в една къща, а това означава, че пукнатината в чинията е пукнатина в благосъстоянието на стопаните.

Ето какво казват още за ненужните вещи: ако искате да получите нещо ново, колкото се може по-скоро се избавете от старото. Тогава на вакантното място непременно ще дойдат чифт нови обувки или палтото, за което сте мечтали.

Вижте още и ⤵️
Изхвърлете това от дома си –  привлича бедност и смърт
Късметлийски числа
Как да отключите късмета си

?Изтеглете вашето Късметче за деня ?

Тагове

Свързани статии

Close