Статии

Прости ритуали за късмет

Опитайте тези ритуали за да имате късмет

Не пропускайте нашите публикации като се

Предлагаме ви няколко прости ритуали за късмет.

Магически шнур

За направата му трябва да сплетете здрави конци, като междувременно си представяте това, което искате да постигнете, или просто рисувате образа на своето успешно аз. Можете да направите шнура едноцветен или от няколко цвята. Изборът ви зависи от желания резултат.

Червен конец
Червен конец

Червеният конец ще ви помогне в любовните дела и ще разбуди пламенни чувства. Жълтият ще придаде енергия и ще ви избави от проблеми със здравето. Зеленият ще подобри финансовото състояние. Синият ще направи пътя ви към целта по-бърз и лесен. Завържете плитката във вид на гривна и я носете на глезена на левия си крак.

За късмет и успех

За изпълнението на този ритуал ще са ви необходими сол, захар и ориз. Сипете в чинийка подред по 3 супени лъжици от всеки компонент. В получената купчина забийте отворена безопасна игла и нея пипайте до сутринта. На другия ден я закрепете върху дрехата си така, че да не се вижда. През целия ден ще ви съпътства успех.

За финансов успех и богатство

Поставете ръцете си като за молитва, а между дланите сложете нова монета. Докоснете с палците устните си и прошепнете: “Което пречи на щастието, ще го смачкам, успеха и парите към себе си привличам”. Направете това три пъти, всеки път с нова монетка в дланите. След това ги оставете на близкия кръстопът.

молитва
молитва

Ритуал със свещи

За привличането на успех в конкретна сфера ще ви помогнат разноцветни свещи:

  • жълта или синя – при здравни проблеми
  • зелена – за да подобрите финансовото си положение
  • кафява – за професионален растеж
  • тъмносиня – за да надвиете враговете
  • виолетова – за духовно усъвършенстване
  • червена – за успех в любовта
  • бяла – за успешен край на важно начинание

Запалете свещ и я вземете в ръцете си. Гледайки пламъка, ясно си представете това, което най-много желаете. Постарайте се да мислите за това, докато тя напълно изгори.

Камък за успех

Вземете ахат или друг камък, който ви подхожда. Измийте го под течаща вода. Поднесете го под течаща вода с думите: “От лошото ме защити и помогни и успех в делата ми донеси”. Произнесете го 3 пъти. Носете кристала със себе си и него давайте в чужди ръце. Ако го загубите или се спука, значи е изпълнил задачата си – приел е отрицателния заряд, адресиран за вас. Не се разстройвайте. Дошло е време да приготвите следващия талисман

Какъвто и да изглежда на пръв поглед, в талисман, носещ успех, може да се превърне всеки предмет. Важно е искрено да вярвате, че именно той ще ви донесе успех, и да му предадете мощно послание с положителна енергия. Не поставяйте заслони по пътя на успеха.

Вижте още и ⤵️
Фигурката на слона носи късмет
Какъв е вашия късмет според зодиакалния знак?
Какво да премахнете от дома си за да имате късмет

Изберете си Късмет за деня 🍀
Изберете си Любовно късметче за деня ❤️

 

Тагове

Свързани статии

Close