Статии

Сутрешният секс помага в офиса

За едно страхотно начало на деня

Не пропускайте нашите публикации като се

Въпреки, че сте на работа през деня, не пропускайте сутрешния секс. Така ще се чувствате, все едно сте следотпуск или след дъльг уикенд – ще работите на двойни обороти и дори най-досадният колега няма да ви дразни.

Настройте алармата за 20 минути по-рано, за да имате време за всичко. Можете да комбинирате секса с взимането на душ. Внимавайте, ако сте решили да го направите в басейна или в морето, макар точно там да се смята, че е символично да cе отбележи началото на отпуската. Сексът във водата изисква повишено внимание. Ако сте в някой басейн, внимавайте за зарази. Освен това рискът от изхлузване на презерватива никак не е мальк. Не забравяйте, че водата измива лубрикантите на водна основа, така че трябва да се ползват силиконови продукти.

Сутрешният секс помага в офиса
Сутрешният секс помага в офиса
Направете го на нестандартно място. Сексолозите уверяват, че не е необходимо да сте на екзотичен остров, за да правите секс навън. Лятото дава много възможности за такива приключения. Вземете едно одеяло и го направете под звездите. Ако ви е страх от чужди очи, направете смяната в рамките на жилището. Например в кухнята. Ако смените и позата, ще бъде още по- добре.
Не правете секс на открито, преди да сте се огледали. Не става дума да се оглеждате за минувачи или съседи. Не че те не са важни, но по-важното е да не попаднете на пареща коприва или някое друго отровно растение, което да ви причини куп главоболия, вместо да се насладите на момента.

Тагове

Свързани статии

Close