Статии

Сутрешният секс помага в офиса

За едно страхотно начало на деня

Въпреки, че сте на работа през деня, не пропускайте сутрешния секс. Така ще се чувствате, все едно сте следотпуск или след дъльг уикенд – ще работите на двойни обороти и дори най-досадният колега няма да ви дразни.

Настройте алармата за 20 минути по-рано, за да имате време за всичко. Можете да комбинирате секса с взимането на душ. Внимавайте, ако сте решили да го направите в басейна или в морето, макар точно там да се смята, че е символично да cе отбележи началото на отпуската. Сексът във водата изисква повишено внимание. Ако сте в някой басейн, внимавайте за зарази. Освен това рискът от изхлузване на презерватива никак не е мальк. Не забравяйте, че водата измива лубрикантите на водна основа, така че трябва да се ползват силиконови продукти.

Сутрешният секс помага в офиса
Сутрешният секс помага в офиса
Направете го на нестандартно място. Сексолозите уверяват, че не е необходимо да сте на екзотичен остров, за да правите секс навън. Лятото дава много възможности за такива приключения. Вземете едно одеяло и го направете под звездите. Ако ви е страх от чужди очи, направете смяната в рамките на жилището. Например в кухнята. Ако смените и позата, ще бъде още по- добре.
Не правете секс на открито, преди да сте се огледали. Не става дума да се оглеждате за минувачи или съседи. Не че те не са важни, но по-важното е да не попаднете на пареща коприва или някое друго отровно растение, което да ви причини куп главоболия, вместо да се насладите на момента.
Sending
Оценка
5 (1 глас)
Тагове
Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите