Статии

Липсата на движение влошава сексуалните възможности на мъжа

Как да подобрим мъжката потентност?

Не пропускайте нашите публикации като се

Обездвижването в ежедневието е масово явление в съвременното общество. Отразява се негативно на целия организъм, включително и на сексуалната функция. Съпътствано e от нарушено кръвообращение и лимфен застой в органите на малкия таз.

Липсата на движение влошава сексуалните възможности на мъжа
Липсата на движение влошава сексуалните възможности на мъжа

Умереното физическо натоварване чрез спорт подпомага насищането на клетките и тъканите с кислород, преноса на хранителни вещества към тях, ускорява метаболизма, укрепва имунитета и съпротивителните сили на организма към инфекциии, подобрява състоянието на органите в малкия таз, а с това и мъжката потентност. В комбинация със здравословно хранене организмът може да функционира оптимално. Не за всички мъже тези мерки са достатьчни за качествени интимни преживявания. При нежелани и повтарящи се затруднения в ерекцията, нестабилност и краткотрайност идва ред на сексуалната медицина да се намеси.

Апаратната импусна терапия е медицински подход, който освен че може да отложи сексуалните неуспехи, връща времето назад при възникнали нарушения в потентността. С помощта на импулси се стимулират естествените биологични процеси в съдовата мрежа на малкия таз, която е отслабена заради заседнал начин на живот, възраст или заболявания, увреждащи кръвоносните съдове като диабет, хипертония и др. Заради бързите си и трайни резултати е одобрена като първа линия на терапия в препоръките на Европейската и Американската aсоциации за лечение на сексуални дисфункции.

Как действа? Със специален апликатор външно (без инвазия) се изпращат импулси към няколко зони на таза и половия член. Усещането за тях е като за енергийни вълни. Процедурата е бърза – 5-10 минути. След нея не остават никакви следи, зачервявания или отоци. В същото време в тазовата зона под въздействието на засиленото кръвообращение започва бързо освобождаване на растежни фактори, които активират процеса неоангиогенеза – образуване на нови кръвоносни съдове. Новоформиралите се съдове разширяват съдовата мрежа и усилват притока на кръв. Това рефлектира с подобрено кръвонапълване на половия член, стабилност на ерекцията и продължителност на интимния контакт.

Апаратната импулсна терапия е работещ метод за подобряване на потентността при ЕД, разбиване на плаките при болест на Пейрони и премахване на възпалението при простатит.

Вижте още и ⤵️
На кой знак кога му се иска секс
Сутрешният секс помага в офиса
Сексът прави жената да изглежда млада

Тагове

Свързани статии

Close