Статии

Любовната магия – игра с огъня

Магия за несподелена любов

Не пропускайте нашите публикации като се

Магията – сама по себе си думата е интересна и притегателна. От нея вее загадъчна мистика, която възбужда. А когато ни терзае несподелена любов или пред очите ни се разрушава семейството, понякога се вслушваме в съвета на приятелки: “Омагьосай го и край! Ще е твой навеки!”

Любовната магия - игра с огъня
Любовната магия – игра с огъня

Изкушението е голямо, защото всяка жена иска да успее в любовта! А какво става с “жените със стаж”, когато мъжете им изведнъж ги напуснат. Несправедливо е! Толкова години заедно и изведнъж… В интернет се предлагат хиляди варианти за връщане на любимия. Как да постъпим?… Психолозите характеризират, привличането с магия като насилствен акт над душата над друг човек, особен вид зомбиране. Това е агресивно подчинение на “жертвата” на своята воля с материална, духовна или сексуална цел.

Съществуват много разновидности на любовната магия, обусловени от това, че на енергоинформационно табло те най-често изглеждат като канал, своего рода връзка. Различава се сексуално и любовно привързване. В първия случай връзката се осъществява на нивото на втората чакра (половата), във втория – на нивото на четвъртата ( сърдечната ) чакра.

Как се осъществява любовната магия?

Чрез магически ритуали избраната жертва “се привързва” на енергетично и информационно ниво: между “поръчителя “ и “жертвата” се изграждат невидими връзки. От този момент мислите на “жертвата” неволно постоянно се връщат към “поръчителя” и освен собствената воля той ще е свързан отначало мислено, а след това и реално.

Фази на любовната магия

1. Избраната “жертва” започва да проявява към “поръчителя” интерес, като постоянно се връща към този човек. Много чувствителни хора отбелязват, че по време на тези мисли се появява тежест и болка в областта на сърцето. Най-вероятно тогава действа “сърдечната” любовна магия.

2. ”Жертвата “ изведнъж разбира, че именно този човек и е нужен като въздуха, само с него ще бъде щастлива. В същото време отношенията с другите близки започват да се влошават и се оказва, че “само ти ме разбираш!”

3. ”Жертвата” открива, че в “избраницата” я устройва абсолютно всичко: и приятелите ѝ са по-добри, и роднините. Нейният свят, кръг на общуване и интереси като цяло са значително по-добри от собствените, станали вече бивши, приятели и близки.

4.След контактите с омагьосващия “жертвата” изпитва покой и радост, случват се хубави събития и временен период на успехи – така действа магията, става “привързване” към позитивните събития.

5.”Поръчителят” се превръща за “жертвата” в светлина, всеки, който посмее да критикува тази “светлина”, предизвиква гняв и желание да скъса отношенията си с него. Светът става еднополюсен.

Усещания на жертвата

В началото в повечето случаи “жертвата” смътно усеща, че “нещо не е наред”. Не му харесва особено “поръчителят”, не го обича, а нещо го влече към него. Влечението е най-безобидното, който може да изпитва “жертвата”. Като фон се наблюдават леки болки в областта на сърцето, които не се диагностицират от лекарите, нервност, безсъние, чувство за потиснатост и тревога, главоболие, временна раздразнителност и избухливост. Всичко буквално се изплъзва от ръцете: в работата човек става не внимателен, разсеян, бизнесът тръгва на влошаване без всякакви видими причини, личният живот не носи удовлетворение.

Психолозите, занимаващи се с жертвите на любовната магия, отбелязват сред “страничните ефекти” мисълта за самоубийство, обостряне на хронични заболявания, влошаване на материалната страна на живота.

Любовната магия
Любовната магия

Защо става така?

Не вярвайте на разказите на препатили хора за “бяла магия”. Магията не може да бъде бяла и пухкава, безобидна и приятна. Във всеки случай това е неправда. Всеки магически ритуал призовава на помощ тъмните сили, отрицателната енергия, която по принцип не може да носи в себе си нищо хубаво.

“Жертвата” на която е натрапена чужда воля, се превръща в играчка, нейното собствено енергетично поле страда и се разрушава. Може ли такъв човек да бъде успял и здрав? Не, не може. Най-често даже “поръчителите” с времето започват да съжаляват за стореното.

Навеки ваш

Можем ли да сме сигурни, че даден мъж ще ни е интересен цял живот? “В мъка и в радост, в болест и здраве…?” Че нова любов няма да се изпречи на пътя ни неочаквано, като убиец иззад ъгъла? Какво тогава? Ще се радваяме ли на спечеления чрез любовна магия омръзналия ни вече мъж? Още повече, че има закономерност, за която предупреждават някои специалисти: “жертвата” бързо омръзва на “поръчителя”…

Той е прекалено привързан, предсказуем , натрапчив, само на първо време радва готовността за “робска служба”. А след това започва да дразни. Вие сте се влюбили във весел и успял мъж, след когото са се обръщали на улицата дори по-млади от вас жени. Ще го обичате ли раздразнителен, измъчен от болести и жизнени неуспехи?

Освен това съществува вечният закон не енергетичния обмен: На злото винаги се отвръща със зло.

Ако изпращаме зли послания към друг човек, как можем да разчитаме на добро от него? Светът е устроен мъдро: каквото посееш, това и ще пожънеш. Глупаво е да разчитаме, че “ще се размине, ще ни подмине”, “другите го правят и нищо”. Добре е да се поинтересуваме как вървят нещата при “другите” и всичко ще си дойде по местата.

Как да узнаем дали сме омагьосани?

При желание, разбира се, можем да заподозрем наличието на “привързване” към друг човек. Ако внимателно и честно гледаме на нашите отношения, можем лесно да определим кое от тях е в повече – здравият смисъл или странното, необяснимо привличане. Освен това съществуват симптоми като описаните по-горе. Сред тях се срещат и такива:

-”постоянно чувам глас, което ми заповядва да действам така, както той пожелае”;

-”не мога да се съсредоточа върху нищо, всичко ми се изплъзва от ръцете”;

-”само редом с него/нея се чувствам относително спокойно и комфортно”;

-преследват ви травми, жизнени неудачи и опасни ситуации…

Как да се предпазим от омагьосване?

Специалистите смятат, че любовната магия не действа на всеки. Човек със силна воля, което е далеч от аморалните мисли, “с чисто сърце” и главното – четящ молитви и посещаващ храма, е защитен, неговото собствено енергетично поле е силно и не се поддава на неблагоприятни влияния от вън. Освен това трябва да се спазват мерките за безопасност с особено натрапчиви хора.

Лесно е да отклочите такива хора от обичайните претенденти за ръката и сърцето ви – обикновено такива хора действат в прекия смисъл на пословицата: “Ти го гониш през вратата, а то влиза през прозореца”. Ако забележите у партньора си такава натрапчивост, послушайте сърцето си и то обезателно ще ви подскаже що за човек е и нужен ли вие. Вътрешният глас никога не лъже, дори когато го принуждават да мълчи.

Освен това за осъществяването на любовната магия обезателно трябва да се случи нещо материално: да ви предложат “омагьосано” бонбонче, да ви подарят вещ, която да попадне във вашия дом и да стане носител и източник на нужната енергия.

Събирателен образ на “поръчителите”

Според психолозите той изглежда така: най-често това са самовлюбени, болезнено раними хора, които нямат сили да преживеят собственото си поражение в някоя област, а още по-малко в любовта. Нездравият егиозъм, неумението да прощават и да изграждат равноправни отношения ги правят обикновено самотни.

Втората категория са онези, които се решават на тази стъпка от отчаяние, поддали се на моментна слабост: “Как ще живея без него/ нея ?”. Във всеки случай, което иска да превърне любимия човек в “жертва”, в играчка в ръцете си, в действителност не обича. Той е движен от желание да запази или да придобие социален статус, материално положение, стабилност или да отмъсти, да се самоутвърди. Съгласете се че тук дори не “намирисва”  на любов…

Ако ви посещават подобни мисли, прогонете ги! Кой знае какво ни е приготвила съдбата зад следващия завой? Може би истинската любов ни очаква някъде там, а дори да не е така, помислете струват ли си отношенията във формата “поръчител – жертва” неприятностите, които могат да причинят?…

Не пропускайте да видите и ⤵️ Любовна рецепта за щастлива връзка
Гадания за любов по буквите на името
Дайте шанс на любовта като направите следното..
Ръцете разкриват какви сте в любовта

Тагове

Свързани статии

Close