Статии

Снемане на негатив с яйце

Как да премахнем черна магия и уроки с помощта на яйце?

Не пропускайте нашите публикации като се

Причините за проблемите не винаги се крият в черната магия. Ако има вероятност да сте попаднали под въздействието на нечия зла воля, не се паникьосвайте, всичко е поправимо!

В магията във всяко действие има и противодействие. Най-прости и ефективни са обредите за снемане на уроки с помощта на кокоше яйце. Главното е то да е прясно домашно.

Първи начин

Можете сами да извършите обреда за иазбавяне от уроки, но технически не е удобно. По-добре е да поверите тази мисия на човек, на който вярвате изцяло и сте убедени в неговата искреност.

Яйцето се взема в дясната ръка и бавно се търкаля по тялото в посока на часовниковата стрелка. По този начин се изтеглят уроките от главата, после от гърдите, гърба, областта на сърцето, последователно от всяка ръка, от областта на таза, краката и стъпалата. Главното е да не се бърза и да не се изпуска яйцето.

След тази манипулация то внимателно се счупва над купа. Ако е потъмняло или жълтъкът се разтече, значи човекът действително се намира под въздействието на чужда зла воля. За закрепване на ефекта процедурата може да се повтори след няколко дни.

Снемане на негатив с яйце
Снемане на негатив с яйце

Втори начин

Ще са ви необходими освен яйце и изворна вода. Подходяща е и бутилирана. Главното е да няма никакви примеси от хлор или желязо.

Напълнете малък стъклен буркан с вода над половината. Внимателно, за да него повредите, излейте съдържанието на яйцето. Затворете буркана с капачка. Бавно го поднесете подред към челото, тила гърдите, подръжте го пред слабините, краката и стъпалата. Около всяка област съдът трябва да се задържи за 2 – 3 мин. За изтеглените от човека уроки свидетелства потъмняването на белтъка, мехурите в него, тъмните петна върху жълтъка.

Трети начин

Той прилича на предишния. Отново е необходима чиста вода, но е достатъчна и 1/2 чаша. Поставете в нея яйцето и я сложете върху темето на “пациента“ за около 5 минути. Ако при това яйцето не претърпи никакви изменения, значи няма негативно въздействие. Появата на същите признаци като при втория начин показва, че уроките са извлечени от яйцето.

Четвърти начин

В 1/2 литров буркан, наполовина пълен с вода, внимателно се счупва яйце. След това бурканът плътно се затваря с капачка и се поставя за 1 нощ до леглото на евентуалния потърпевш, до възглавницата. По възможност може да се сложи и под леглото, отново на нивото на главата. На сутринта внимателно се изучава съдържанието, като се използват резултатите от предишните 2 метода. При провеждане на всяка една от тези 4 процедури отработеният материал – тоест яйцето или яйцето и водата, трябва правилно да бъдат унищожени. Най-добре е просто да се излеят в тоалетната.

При това можете да кажете: “Откъдето дошло, там да се върне“. Но трябва да сте сигурни, че неволно не изпращате уроки на самите себе си или на ваш близък. Защото за източник на злата воля би могъл да е и човек от вашето обкръжение, който в порив на гняв искрено вие пожелал зло, но отдавна сте забравили за това. Стрували си обаче да се ровите в миналото. Злото и негативът са си отишли и това е главното.

Който и от начините за изчистване на своето биополе да изберете, накрая благодарете на висшите сили за помощта. И още нещо важно при провеждането на процедурата и след нея не мислете за отмъщение. Негативната енергия на такива мисли може да възпрепятства процеса на изчистване.

Вижте още и ⤵️
Родни поличби срещу негативна сила
Кои амулети ще защитят вашите близки
Магически практики с копчета

Тагове

Свързани статии

Close