Гледане на ръка

Ръцете разкриват какви сте в любовта

Гледане на ръка - линия на любовта

Не пропускайте нашите публикации като се

Според хиромантията , хората които гадаят на ръка, линиите на дланите са карта, която може да разкрие много за личността и характера, а понякога дори и да предскаже съдбата на човек. Известно е, че тази наука изследва и изучава всички различни линии и знаци в продължение на много години.

Ръцете на човек могат да разкрият какъв е той и в любовта. Те няма да ви подведат и ще ви дадат сигурна информация за техния притежател. Мнозина са скептични и подлагат на съмнение всичко това, но практиката показва, че професионалистите дават много точни прогнози. 

Със снимката, която публикуваме ще имате чудесна възможност да научите малко повече за себе си, като гледате само линиите на дланта си. Ако пък не вярвате, поне ще се позабавлявате.

Ръцете разкриват какви сте в любовта
Ръцете разкриват какви сте в любовта

И така, обърнете двете си ръце към себе си, допрете дланите и погледнете линията на любовта, както е показано на фигурата. Разгледайте добре и изберете варианта, който пасва на вашата линия.

Линиите са на една и съща височина

Този човек има сериозни намерения и предпочита здравите и постоянни отношения. Той е рационален и не обича драстичните промени в живота. Той е разумен човек с мек характер, за който е важно мнението на другите.

Линията на лявата ръка е по-надолу

Този човек предпочита по-стари партньори. Той е много мъдър за своята възраст. Притежателят на такива кинии е добър в любовта, романтичен и независим от общественото мнение. Той често слуша интуицията си, която рядко ще го подведе.

Линията на лявата ръка е по-нагоре

Този човек не бърза да започва сериозна връзка, любовта за него не е ключ към щастието. Но когато реши, със сигурност ще избере човек, който е по-млад от него или дори от друга националност. Той обича с очите си, уверен е в себе си и в силата си. Целеустремен и независим човек, който лесно се справя с трудности по пътя.

Вижте още и ⤵️
Цвета на дланите – Гледане на ръка
Хиромантия на отпечатъка – гледане на ръка
Линия на живота – Гледане на ръка

Тагове

Свързани статии

Close