Статии

Как да бъдем щастливи със скарабей

Щастие с талисман

Не пропускайте нашите публикации като се

Златният скарабей (огърлица или медальон) надеждно ще ви предпази от негативни емоции. Но магическото украшение трябва да се носи на дълга златна верижка, така че да закрива сърдечната чакра анахата – в центъра на нивото на гърдите.

Със сребърния скарабей (статуетка, пръстен или игла за вратовръзка) никога няма да ви измени чувството на мярка и ще успеете навреме да спрете – ще се удържите от словоизлияния, ще се откажете от съмнителни сделки.

Бронзовият скарабей във вид на медальон обостря интуицията. Трябва да се носи на дълга кожена каишка – така че да закрива анахата. Талисманът дарява способност да предчувствате неприятностите и да се научите да заобикаляте острите ъгли.

Как да бъдем щастливи със скарабей
Как да бъдем щастливи със скарабей

Малахитовият скарабей е подходящ за работници в охранителните структури и за всички, чиято служба е свързана с риска.

Нефритовият скарабей е необходим като въздуха за онези, които са склонни да се „хвърлят на амбразурата“. Талисманът навреме ще им напомни, че жертвата не трябва да бъде напразна.

Скарабеят от оникс е подходящ за военни, политици, дипломати, за хора, които отиват в стана на врага. Той ще ви помогне да изясните истинските намерения на противника.

Тюркоазеният скарабей е ангел-пазител за хората с болно сърце, фигурката на бръмбара в левия горен джоб на сакото или ризата ще се облекчи страданията ви.

Сердолиновият скарабей възвръща в дома блудните съпрузи. Подходящ е за онези, чийто брак не може да се нарече здрав.

Дървеният скарабей повишава сексуалността на своя собственик. Но с негова помощ могат да се разгорят истински африкански страсти. Готови ли сте?

Скарабей с разперени крила е символ на власт и лидерство. Затова онзи, който мечтае да направи кариера, трябва да носи пръстен с бръмбара на показалеца.

Бастун или тояга със скарабей помага да се издигнете над проблемите на суетния свят.

Вижте още и ⤵️
Червения конец – мощен талисман
Талисмани за лятото
Как да си направим талисман
Пръстен за щастие

Тагове

Свързани статии

Close