Статии

Какво да направим за да развием интуицията си

Развийте вашето шесто чувство

Не пропускайте нашите публикации като се

Интуицията е способността да предчувстваме предстоящи събития. Но всички ли имаме тази способност?

Дайте да помислим за какво вие се стремите да развиете интуицията си? Може би хората предполагат, че тя ще им даде възможност да почувстват приближаващите ги беди и по този начин да се предпазят. Но целта на интуитивното възприятие се заключава в спокойното отношение към възходите и паденията през живота. Вие можете да усещате опасност, но да избягате едва ли ще можете. Но да смекчите негативните препятствия със сигурност ще успеете.

Какво да направим за да развием интуицията си
Какво да направим за да развием интуицията си

Човек който живее в настоящето а не мечтае кога всичко това ще свърши, може да развие силна интуиция. Страхът и недоволството подтискат нашето шесто чувство. Когато няма страх вие можете да чувате своята интуиция по отчетливо. Положителния емоционален фон създава перспектива за бъдещето. Когато вие се стремите към по-добро и по-хубаво, вашата интуиция ще стане надежден проводник и съветник. Вибрациите на недоволство и разочарование се отразяват на шестото чувство.

Вие трябва да приемете, че има няколко варианта за развитие на вашата съдба и трябва да се стремите към най-благоприятният. Концентрацията върху негативни мисли е много вероятно да го привлече във вашия живот.

Обърнете внимание на случайностите. Съдбата не може направо да ви каже какво да правите за да постигнете целта, но тя може да ви го подскаже и покаже. Слушайте случайните разговори и не пренебрегвайте възможността да получите нова информация. Ако ви са нужни пари не чакайте вашият началник да ви повиши заплатата, а попитайте своята съдба да ви даде отговор как да направите това.

Запомнете вашите сънища! Сънят разкрива тайната на тънкия свят. Да осъзнаете тези области можете и самостоятелно. Важно е да разберете значението на образа и да почувствате неговата енергия. Сънят е способен да предизвиква емоции да насочва към правилни мисли. Също така дава отговори на въпроси който ви вълнуват подсъзнателно. Ако вие се отнасяте сериозно към това то вие съвсем скоро не само ще чувствате надигаща се опасност но и ще предвиждате събития.

Разказвайте за своите проблеми, така вие ще можете да погледнете ситуацията под друг ъгъл. При внимание от ваша страна вие ще можете да видите ключ към решаването на проблема. Много от отговорите се намират във вашето подсъзнание, но само трябва да създадете подходящи обстоятелства те да излизат наяве.

За да развиете интуицията си следете своите емоции и се научете да наблюдавате себе си, и това което става покрай вас. Така вие ще се научите да чувствате и разбирате повече от преди.

Вижте още и ⤵️
Най-честите сънища и тяхното значение
20 съвета за светъл живот
Психологически правила за по-хубав живот

Тагове

Свързани статии

Close