ЗодииСтатии

Какви сме във връзките си и как прощаваме

Връзките, зодиите и прошката

Не пропускайте нашите публикации като се

Понякога имаме големи очаквания за една връзка и може би заради това лесно се разочароваме, че не можем да срещнеме идеалната половинка. Успешната връзка зависи от много фактори. Според астролозите зодиите на мъжа и жената също са от значение. Но за една връзка много е важно и прощаването. Някои хора изпитват истинска ненавист към тези, които са ги подвели в личен план. Други пък предпочитат да забравят лошото и да продължат напред. Едни знаци са по-злопаметни, други по-толерантни.

Какви сме във връзките си и как прощаваме
Какви сме във връзките си и как прощаваме

Овен

По астрологично определение Овните са доста трудолюбиви и забързани в ежедневието, нищо че не си го признават. Ето защо повече от всичко е нужна половинка, с която да се отпусна в края на тежкия работен ден и която не ги напряга допълнително. Нужна им е връзка, с която да забавят темпото.

А що се отнася до прощаването, то Овенът много ще се ядоса на грешката ви към него. Но също така твърде вероятно е той бързо да ви прости и да забрави за постъпката ви напълно. Овните често реагират и действат импулсивно, преди да обмислят ситуацията, така че са толерантни към грешките на другите, защото знаят че и те не са безгрешни.

Телец

Доста упорити и привлекателни са представителите на зодиакалния знак Телец. Те обичат физическата близост и се нуждаят от голямо внимание. Понякога Телците могат да бъдат доста обсебващи, ако са обвързани, затова половинката им трябва да е човек, който обича да прави жестове и им обръща нужното внимание.

Стане ли въпрос за прошка, Телците са склонни да бъдат злопаметни. Ако нараните човек от тази зодия, той дълго време ще таи негативните си чувства към вас, дори да него показва явно. За Телеца наистина ще трябва да намерите начини да му се реванширате за лошата постъпка и то многократно, ако искате да я забрави с времето и да ви прости от сърце.

Близнаци

Близнаците са гъвкави и се адаптират към всяка една ситуация, пред която са изправени. Знаят какво искат от живота и преследват амбициите си, но са доста непостоянни в своите действия. Това може да им създаде конфликт с партньора, защото го поставят след другите си приоритети.

Близнаците по-скоро ще се колебаят да простят ли на някого грешката или пък не. Те постоянно имат две противоположни идеи за нещата в главата си. Конфликтът между интуиция и разум при тях е най-голям. Освен това те много се влияят от чуждото мнение и ако близките и приятелите им ги съветват да не ви прощават, те ще се съобразят (и обратното).

Рак

Хората от зодия Рак са доста щедри и любвеобилни. Готови са да дадат последното си парче хляб или да свалят ризата от гърба си за своя партньор. Предпочитат да създадат връзки с някого, който също обича да се раздава за хората и не е алчен.

Но ако нараните чувствата на един истински Рак, той ще преживее нещата наистина много дълбоко. Затова и хората от този знак не са много умели в прощаването на чуждите грешки, особено ако те са допуснати от половинката им. Предадете ли доверието на един Рак, едва ли някога ще успеете да си го възвърнете напълно – той винаги ще има едно наум, дори и да него показва.

Лъв

Лъвовете винаги поставят себе си пред останалите и имат голямо его. Предпочитат да излизат с хора, които непрестанно ги ласкаят и им показват любовта си по нестандартни начини . Не понасят лъжата и неискреността.

Ако нараните егото на Лъва, него не само ще го заболи, но и той ще се озлоби доста. Лъвовете са горди същества и трудно прощават чуждите прегрешения спрямо тях. Единственият начин да ви прости поведението е, ако наистина осъзнава колко ценни сте  в неговия живот. Лъвовете искат да са в хармонични отношения с близките си хора и рядко таят пасивна агресия.

Дева

Девите винаги искат да бъдат главно действащо лице във взаимоотношенията. Те непрекъснато се усъвършенстват и не търсят половинки, които си губят времето и нямат цел напред в живота.

Девите ще обмислят дълго вашата постъпка, преди да решат дали да ви простят прегрешението, или пък че изобщо не заслужавате да ви дават втори шанс. Това е така, защото те обичат аналитичното мислене и винаги обмислят внимателно всяко свое решение и действие. Хубавото е, че ако ви простят, те никога няма да ви натякват грешката.

Везни

За Везните е от съществено значение да поддържат хармония и баланс в семейството и в своята връзка. За тях важи правилото, че противоположностите се привличат, като често те са в ролята на двете противоположности. Трудно биха се разбрали с гадже от същата зодия.

Истинските Везни не обичат дисхармонията в която и да е сфера от живота си. Ето защо, ако половинката им съгреши спрямо тях, те по-скоро ще ѝ простят. Везните предпочитат просто да забравят лошото и да продължат напред с живота си, а не да са в състояние на постоянен конфликт и дисбаланс със своя партньор.

Скорпион

Повечето хора мислят Скорпионите за безскрупулни, но те са много чувствителни натури. Понякога са избухливи и се нуждаят от човек до себе си, който да им предложи спокойствие, а не да ги нервира допълнително.

Скорпионите са склонни да анализират и хиперболизират твърде много чувствата си. Те ще се чувстват зле наистина дълго време, ако половинката им ги е подвела с поведението си. Те няма да покажат колко са наранени, но и няма да простят току така чуждата грешка. Да не забравяме, че това е най-отмъстителният знак в зодиака, поне по астрологическо определение.

Стрелец

Хората от зодия Стрелец обичат свободата и си я отстояват. Най-големият им страх е обвързването и поставянето в конкретни рамки. Те не са подходящи за сериозни връзки, защото лесно се “задушават“ от половинката си и бързо търсят нещо ново и различно. Ако излизат с човек, който ги кара да бъдат себе си, са наистина щастливи.

Стрелците не обичат да крият чувствата си, включително и лошите. Тоест ако някой ги подведе, те ще му се ядосат много, но с времето по-скоро ще предпочитат да пренебрегнат и да забравят напълно ситуацията. Те ще простят прегрешението, но само ако се уверят, че няма да съжаляват един ден как са дали втори шанс на въпросния човек.

Козирог

За Козирозите е известно, че са доста критични към другите и обичат да контролират връзката си и семейството. Те обожават да обсебват, а това е доста токсично за отношенията. Нуждаят се от човек, който да ги ласкае и разбира.

Ако един Козирог бъде предаден от своята половинка, той едва ли ще прости лесно. Козирозите мразят когато странични неща пречат и осуетяват постигането на целите им. Затова, ако сметнат, че даден човек спира развитието им, като ги натоварва твърде емоционално, те ще му обърнат гръб, вместо да му простят.

Водолей

Водолеите са свободолюбиви и непокорни. Те не споделят чувствата си и  обичат да премислят всяко нещо доста добре, преди да го кажат на глас. Обикновено мислят първо за себе си и трудно допускат някого до дълбините на душата си. Понякога остават неразбрани във връзката

Истинският Водолей е склонен да прости грешките само на човек, за когото е убеден, че искрено съжалява за постъпката си и че никога няма да дръзне да я повтори. Ако съгрешите в поведението спрямо човек от зодия Водолей, бъдете сигурни, че той няма да забрави лошото, дори да се прави, че вие простил напълно.

Риби

Рибите са доста емоционални, но не се нуждаят от също толкова емоционална половинка. Обичат да излизат с хора, които им помагат да постигнат баланс в отношенията. С Рибите никога не е скучно. Те са големи романтици и обичат да правят и да получават подаръци.

Но ако искате да видите най-лошото лице на човек от зодия Риби, направете нещо грешно спрямо него, така че наистина да го заболи. Със сигурност ще разберете, че този човек няма да допусне да го подведат втори път. Рибите признават, че грешките са нещо човешко, но не са толерантни, когато някой греши спрямо тях.

Вижте още и ⤵️
Факти за зодиите, които не знаете
Любовната магия – игра с огъня

❤️Любовна съвместимост между зодиите
Вижте вашия Любовен хороскоп ❤️

Тагове

Свързани статии

Close