Зодии

Как различните зодии ни лекуват

По-добро здраве чрез общуване с тези зодии

Не пропускайте нашите публикации като се

Лечение от зодиакалните знаци

Колкото и да е парадоксално, общуването с определени хора може да ви разболее. От друга страна обаче често казваме: “Този човек ми влияе добре” .

Астрологията позволява точно да се каже общуването с хора от кои зодиакални знаци ще подобри вашето самочувствие.

Зодия Овен

За Овена е полезно да прекарвате повече време с ярки представители на знака Дева. Енергията им му действа благоприятно. Имунитетът на Овена може да бъде укрепен от Козирога. Ракът ще му помогне да се справи със заболявания на стомашно-чревната система, а сърцето и съдовете ще укрепи Лъвът.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Овен
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Овен

Зодия Телец

Общуването или пребиваването близо до представители на знака Везни ще помогне на Телеца да противостои на всякакви неразположения. Ракът ще подобри обмяната на веществата в организма и ще го подмлади, нервната му система ще укрепи Овенът, а Девата ще заздрави сърдечно съдовата система.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Телец
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Телец

Зодия Близнаци

Близнаците ще се чувстват по-добре в компанията на ярък представител на знака Скорпион. От заболявания на дихателната система ще ги предпази Лъвът. Рибите им помагат да се справят с наследствените болести, а Девата – със заболяванията на стомаха. Везните пък са от полза при проблеми със сърцето.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Близнаци
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Близнаци

Зодия Рак

Ракът може да укрепи своето здраве в компанията на Стрелец. От проблеми със стомаха ще му помогнат да се избави Везните. Ще може да заздрави нервите си с помощта на Близнаци. Сърдечно-съдовите проблеми ще  загърби чрез общуване със Скорпиони. Нервната му система ще регулира Ракът, а имунитета – Телецът.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Рак
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Рак

Зодия Лъв

За Лъва е полезно да се намира в компанията на Козирог, защото той влияе благотворно на самочувствието му. Сърдечно-съдовата му система ще укрепи Стрелец, стомашно чревната – Скорпион, нервната – Ракът, а имунната – Телец.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Лъв
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Лъв

Зодия Дева

За Девата е полезно повече време да прекарва редом с Водолей, особено в период на упадък на силите. Везните ще помогнат на Девите да противостоят на инфекциозни заболявания. При наследствените и хроничните ще се притекат на помощ Близнаци; при болести на сърцето и съдовете – Козирог. А енергията получавана от Стрелеца, ще помогне на Девата да се справи със стомашно чревни неразположения. 

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Дева
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Дева

Зодия Везни

На самочувствието на Везните благоприятно влияят Риби. Овенът ще им помогне да се справят с различни заболявания на бъбреците. Ракът повишава имунитета им. Водолеят подкрепя при заболявания на сърдечно-съдовата система, а при стомашни проблеми да търсят Козирог.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Везни
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Везни

Зодия Скорпион

По време на загуба на сили за Скорпиона е полезно да прекарва повече време с представителите на знака Овен. За укрепването на сърцето и съдовете да потърси Риби; за повишаване имунитета – Лъв. А за противостои на стомашни проблеми, трябва да има за приятел Водолей. За заболяване на половите органи – Близнаци.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Скорпион
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Скорпион

Зодия Стрелец

За самочувствието на Стрелеца действа благотворно общуването с представителите на знака Телец. За нервната система на Стрелеца влияят положително Девите; за сърдечно-съдовата – Овни; на стомаха и червата – Риби. Този знак ще може да победи инфекциозни заболявания с помощта на Водолея, а заболявания на главата на Лъв.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Стрелец
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Стрелец

Зодия Козирог

За Козирога е полезно да прекарва повече време с Близнаци, защото тяхната енергия ще му помогне да се чувства по-добре. Флуидите на Везните ще укрепят имунитета на Козирога и неговата костно-мускулна система. Благодарение общуването с Телец ще се заздравят съдовете и сърцето на представителите на знака, а общуването с Овен ще им помогне да се справят с проблеми на стомашно-чревната система.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Козирог
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Козирог

Зодия Водолей

Върху състоянието на всички органи и системи на физическото тяло на Водолея влияе добре енергията на ярки представители на знака Рак. За състоянието на сърдечно-съдовата система е полезно общуването с Близнаци; на стомашно-чревната – с Телец, на имунната – със Скорпион.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Водолей
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Водолей

Зодия Риби

А Рибите ще му помогнат да противостои на инфекциозните заболявания. Ако искат да се чувстват по-добре Рибите могат да отидат на гости на Лъва, защото енергията на представителите на този знак влияе благотворно върху физическото им състояние. Водолеят ще помогне за укрепването на нервите, зрението и слуха им. За стомашни проблеми да се обърнат към Близнаци. При проблеми със съдовете и сърцето да търсят Рак. Имунитетът им ще бъде укрепен от Стрелец, а Телецът ще им помогне да противостоят на заболявания на дихателната ситема.

Как различните зодии ни лекуват - Зодия Риби
Как различните зодии ни лекуват – Зодия Риби

Вижте още и ⤵️
Враг се крие във всяка зодия
Как да общуваме с различните зодии
Факти за зодиите, които не знаете

Тагове

Свързани статии

Close