Здраве

Тежко болни получават изцеление на Баташки Снежник

Лекуване чрез космическа енергия

Не пропускайте нашите публикации като се

След 2020 г ще настъпят обрати, ще се открие, че Родопите са енергиен център като Хималаите, твърди ясновидката Айтен от баташкото село Нова Махала, която има дарбата да лекува болни с космическа енергия.

Тук, на 1300 м надморска височина в Нова Махала, на една огромна зелена поляна под връх Баташки снежник, се намира силен енергиен център, подобно на Кръстова гора и затова на това място болните получават облекчение на болките си.

Според Айтен някои заболявания са свързани с чувствата на хората и тогава не може на 100% да се намеси, но винаги имало подобрение, защото коригирала основата на заболяването. Откриеш ли причината, нататък вече помагат и медицината и лекарствата.

Космическа енергия
Космическа енергия

Родопската ясновидка държи хората да ходят при нея с готови епикризи и диагнози от лекар. След 2 сеанса иска да се направи ново изследване дали има подобрение. Сред благодарните пациенти са хора, които са били приковани на легло и след 2 – 3 сеанса са проходили.

На въпрос как се разтоварва, 44-годишната жена споделя, че е преминала през 13-годишна “подготовка”. Профилактично е изтърпяла всяка една болка. Всяка нощ се бори със смъртта и се връща при живите.

“Знам точно как боли при дадения човек и къде боли, но болката преминава през мен и отрицателната енергия се трансформира в положителна”. Питам как. “Самата природа я трансформира”, отвръща тя и допълва, че работи с древни езици.

“Природата може да се коригира само със заклинания, произнесени на древни езици. Това става по определени формули, които се поддават точно и премерено.” Според нея кризата е свързана с духовната промяна, така че нещата няма никога да се върнат към старата ни представа за определяне на света. Категорично не иска да говори за политически промени, защото не ѝ се разрешава. Допълва обаче, че към света тръгва огнена енергия толкова е чиста, гори като божествения огън, който ще изчисти света.

Айтен била 29-годишна, когато дошло “просветлението” да лекува чрез космическа енергия. На 8 август 1997 година получила лечебната сила в присъствието на друга ясновидка. Тази лечебна сила минава през всеки орган и се развива, почти 2 – 3 години бях на легло.

В древните писания пише, че или ще се справиш, или умираш – друг изход няма. За да достигне до просветление, човек минава през 3 основни закона на страданието, на изкушението и на божието благословение. Възприема себе си като носител на енергия и съветва хората да четат Петър Дънов и да възприемат неговото учение. Да се върнат към природата. 

Вижте още и ⤵️
Лечебната сила на обеците и скъпоценните камъни
Броениците имат лечебни свойства
Ясновидци

Тагове

Свързани статии

Close