Годишен Хороскоп

Годишен Хороскоп Дева – 2021

Годишен хороскоп за Дева, Август 23 – Септември 22 за 2021 година

Не пропускайте нашите публикации като се

Дева – 2021

За Девата звездите са подготвили преоценка на ценностите: практичните и лишени от всякакви сантименталности представители на този знак ще бъдат поставени в зависимост
от приятели, роднини или покровители.

Ето и кратко видео с Годишния Хороскоп 2021 за зодия Дева ⤵️

[sitepoint_dayhoroscope_zodia zodia=”дева”]

Много от Девите успешно ще реализират своите планове, но късметът ще се отдръпне от тези, които не умеят да работят в екип и не желаят да делят победите си с другите. Ключовата дума за Девите тази година е “НИЕ”.

Дева 23.август - 22.септември
Годишен хороскоп Дева 23.август – 22.септември

В края на м.Август и началото на м.Септември всички техни начинания ще бъдат възпрепятствани, няма да се получават или ще закъсняват. Преживейте този период спокойно, не обвинявайте никого и не се отклонявайте от предварително начертаните си цели.

Съвет:
Откажете се за известно време от егото си и се опитайте да се сприятелявате с хората, без да очаквате някакви ползи от тях.

Любов  и семейство

Необвързаните Деви ще успеят удачно да се омъжат или оженят – за представителите на зодията не е странна смесицата от любов и изгода.

Романтично запознанство може да Ви споходи през Март или Юли. Тези, които вече са сключили брак може да преживеят силно изкушение да избягат от оковите на брака. Не се поддавайте на изкушението – ще изгубите много!

Напрежение и конфликти са възможни през есента – опитайте се приемете всичко спокойно, не спорете с роднини, най-вече за пари или имущество. Лошият Ви период ще отмине през 2021г. и Вие отново ще се почувствате уютно в семейството си.

Здраве

Обърнете внимание на своите хронични заболявания и се постарайте да предотвратите всякакви обостряния . За това ще Ви помогне народната медицина и правилното хранене.

Вашето здраве ще зависи от това дали сте се научили да релаксирате. Музиката, йога, плуване и др. занимания от този род ще Ви помогнат за това.

Планирайте годишната отпуска за април или август – това са най-подходящите месеци да възстановите организма си ефективно. Ако е възможно, изберете тихо и спокойно място, за да отпочинете семейно.

Успех

През Април може да очаквате резултати от тези дела, в които сте вложили не малко труд. Успехът ще дойде чрез приятели, покровители или нови познати.

В периода Юли-Септември Вие ще се окажете в центъра на вниманието , душевният Ви подем ще може да преобърне дори планини. Все пак, един месец преди рождения ви ден ще бъде най-трудното вреде да съхраните своята енергия и да се въздържите от главозамайването на своя успех.

Хороскоп на Дева за 2021 по месеци:

Януари

Много от земните знаци ще останат излъгани, ако си мислят, че сте безобидни, вие ще им дадете такъв урок, че дълго време ще забравят да се заяждат или да се опитват да ви конкурират. Внимателно се отнесете към информацията, която ви е дадена от светъл мъж. През следващите месеци може да се наложи да потърсите помощ от приятели, затова развивайте контактите си. В службата си се контролирате, но у дома знаете, че може да кажете всичко без някой да ви се разсърди.

Семейните двойки ще се радват на хармония и разбирателство в дома си. Колкото и да ви се иска да се устремите напред, ще трябва първо да си разчистите пътя, защото иначе не може да продължите към нови начинания. В средата на месеца ви очакват пътища, приятни срещи и развлечения. Открийте човека, който ще ви подкрепи, дори и ако се изправите пред сериозни трудности. Обърнете внимание на интимния си партньор, здравето му може да ви изненада неприятно.

Внимавайге с храната. Добре е да стоите настрана от въпроси, чието разрешаване не зависи единствено и само от вас. Организирайте изпълнението на текущите си задачи, за да се справите с крайните срокове, поставени ви от началник, влиятелна особа или клиент. Около средата и края на месеца ще ви поканят на място, което ви е приятно, за още по-приятно за вас събиране.

Февруари

Напоследък сте били малко обезкуражени и са ви завладявали тъжни мисли. Документите ви трябва да са изрядни. Използвайте го разумно. Ваши приятели може да поискат да им помогнете като им намерите работа или ходатайствате за тях пред шефовете си.

Имайте готовност около средата на месеца да внесете някои промени в стила си на работа, за да подобрите ефективността си. Все пак премислете и не бързайте с отговора, никой няма да препира да го решите веднага. Нищо непосилно не ви предстои. Планирайте предстоящи промени в живота си, без да се страхувате от провал. Разчитайте на своите качества, повярвайте в чара си и наистина ще бъдете много убедителни.

Ще срещнете човек, които ще ви плени още в първите минути със своята непосредственост. Очертават ви се възможности за интересни пътища и неочаквани, но кратки и много приятни почивки. Не се разсейвайте в деловите си ангажименти, не ги поверявайте в ръцете на други хора.

Март

Освободете се от присъствието на лъжеприятели – с такива хора не бихте могли да имате общ път в бъдеще. Вие, разбира се мечтаете за много повече. Съсредоточете усилията си, за да постигнете баланс между многобройните ангажименти и потребността си от пълноценен отдих. Бъдете по-щедри, ако искате да имате повече.

За много от тях такава връзка е обречена на неприятности и мъчителна раздяла. Компенсирайте честите закъснения и отсъствия напоследък с повече внимание. На път ще увеличавате приходите и почитателите си. Добре е да бъдете внимателни в изказванията си пред колеги. Постарайте се да задържите този, който сега е край вас. Все пак късметът е с вас, и това, което трябва да направите е да изчакате търпеливо.

Отделяйте повече време за разходки сред природата, за приятни занимания и за спорт и търсете компанията на хора, които ви разбират и не осъждат чувствата ви. Пазете се от преяждане. Може да се наложи да се разделите с човек, който не ви е безразличен. Действайте според възможностите си в материалната сфера. Някой от противоположния пол може да се постави във ваша услуга, да ви помага при всяка необходимост и вие да трябва да намерите начин да изразите благодарността си.

Април

Последните десет дни от месеца ще са приятни. Използвайте това време да направите сами на себе си преценка за постигнатото досега. Оставете се на течението да ви води и съберете сили за следващите месеци, когато трябва да се проявите с пълния си блясък. Не трябва да изпускате непремислени фрази или да давате необмислени предложения. Не бива да се доверявате на други хора за парите си, защото ще съжалявате.

В случай че в живота ви се появи човек от миналото, не хранете големи надежди – едва ли има шанс отношенията да се поправят. Възможно е да срещнете доста затруднения в любовта. До средата на месеца се постарайте да преосмислите целите, които преследвате, ако не виждате до какъв конкретен резултат биха ви довели. Предстои ви много интересен месец, изпълнен с много срещи и забавления. Пазете се от собствените си думи. През втората половина на месеца нещата ви тръгват по-добре, а личният живот се изпълва с нови ярки емоции.

Не бива да се доверявате на воден знак. Знаете, че важните неща в живота ви са работата и партньора ви, а в тези области няма да имате проблеми.

Май

Пазете здравето си. С повишено внимание се отнасяйте към договореностите, които постигате с властимащи или с по-възрастни от вас хора! В края на месеца е подходящо да се отправите на път с цел отдих. През месеца ще трябва да се мобилизирате и ще се справите добре с битов въпрос, които изниква неочаквано за вас. Самотните представители от знака ще бъдат настойчиво ухажвани и преследвани.

Неочаквано може да се разделите с хора от деловия ви кръг, с които не желаете да се разделяте, но ще започнете нова работа, кьдето ще бъдете оценени като професионалисти. Разумни ходове, свързани с нови дейности, предложения за разширяване на работата ви. През първата половина на месеца конкретизирайте очакванията си към хора, които могат да дадат по-благоприятен тласък на кариерата ви.

През този месец има реален шанс повечето от мечтите ви да се осъществят. Приемете съветите, които ви дава приятел, познат или близък! Запазете си правото на последна дума, но имайте предвид, че до голяма степен успехите ви ще се дължат на хората от прякото ви обкръжение. На работното ви място има хора, които ви дразнят с безхаберието си, но не повишавайте тон, оставете сами да се провалят. В своите нови начинания вие не сте сами.

Юни

От една страна, това ще ви даде възможност да контролирате случващите си събития и от друга – да реагирате, в случай че попаднете при неочаквани обстоятелства. През втората половина на месеца не преувеличавайте притесненията си около дете или възрастен член на семейството. Постарайте се до средата на месеца да си дадете ясна сметка от какво се нуждаете, като се постараете да запълните липсите, които намаляваха ефективността ви в професионално отношение.

Месеца ще ви донесе множество доказателства, с които ще успеете да подобрите многократно професионалното и материалното си положение. През този месец повечето от вас са много натоварени. Нещата, които са свързани с по-големи инвестиции, трябва да се решават с много разум. Големите ви надежди ще се сбъднат, особено ако знаете как най-добре да се възползвате от съществуващите условия и в средата, от която сте заобиколени.

Вие може да направите всичко възможно, за да запазите досегашните си позиции по отношение на работата си, което е от особено значение за вас. Вие сте свикнали да побеждавате, да покорявате върхове, да се борите да предизвиквате съдбата. Възможно е да станете действащо лице в объркана интрига. Имайте предвид, че може да посрещате по-спокойно текущите си задачи, но при изпълнението им от вас ще се изисква внимание към детайла.

Не пиите преди пътуване и преди да вземете важно решение. Въпреки това не бива да надценявате финансовите си възможности. Парични постъпления при тези, които се занимават със своя делова дейност.

Юли

Около средата на месеца съхранете позитивната си нагласа към живота, защото ще се наложи да преодолявате някои изпречили се на пътя ви трудности. През първата половина на месеца е важно да разпределите текущите си задължения изключително стриктно, за да успеете да се справите с тях по възможно най-добрия начин и в същото време да разполагате с време за пълноценен отдих.

През месеца ангажираността ви в професионалната сфера ще остане висока, но и ще се радвате на значителен скок на финансовите си приходи. Възможно е да ви притесни неприятен здравословен проблем. Няма конфликти, но и няма бурни страсти. Раздори, раздели, а за част от вас – и нови интимни партньорства! Трудностите от изминалите месеци ще отстъпят място на благоприятното стечение на обстоятелствата що се отнася до личните ви дела и копнежите ви.

Умеете да прехвърляте мостове, да свързвате миналото и предстоящото. Любовната игра и всичките и удоволствия ви вдъхновяват да покажете своите най-съкровени и ярки качества. Издигането на по-високо ниво в работата ви дава възможността да се изявите в нова светлина и да докажете на всички, че наистина заслужавате по-висок статут. Сърцето ви се свива от приказките на ваш роднина, който не знае какво говори. За да изпъкнете, да се откроите , да се издигнете е необходимо да вложите всички усилия.

Август

Романтичната нагласа ще ви помогне да скъсите дистанцията в отношенията си с интимната половинка. В никакъв случай не насилвайте нито работата си, нито себе си. Не се страхувайте от грешки, защото това може да ви направи напрегнати и колебливи. Не бива да се разсейвате в периода 8-18 май, защото може да пропуснете много важен за вас делови шанс.

Паричните ви постъпления значително се увеличават и вие получавате отдавна чаканото признание от колеги и шефове. В началото се опитайте да прикриете користните си цели. През втората половина на месеца бъдете готови да намерите компромисни решения, ако не успявате да разрешите съществуващ проблем на работното място.

През втората половина на месеца ще започнете да получавате първите финансови възнаграждения като ясно доказателство на успешната ви работа. Ще имате сериозни притеснения около деца с големи ангажименти. Справяте се с лекота, въпреки първоначалните страхове, които може да ви обхванат. На приятелите си също направете преценка.

Септември

Около средата на месеца са възможни неприятни разговори с ваши съдружници. Имате силни публични изяви, но се следи всяка ваша дума, всеки жест, имайте го предвид. Изолирайте се от хората, които са ваши дразнители. Не си позволявайте да вярвате на всички обещания, които чувате. Не давайте съвети, когато не ви ги искат.

Имайте търпение да приключите с всичко важно в деловата сфера през първата половина от месеца. Вашите партньори ще ви търсят да обсъждате бъдещите си ходове и това ще бъде полезно и приятно за вас. Съберете сили, за да се справите добре, защото, сега определено се намирате на старта на нов етап от живота си. Постарайте се да не се поддавате на мимолетни настроения или предразсъдъци, тъй като те само могат да объркат плановете и намеренията ви.

Всяка промяна на времето ви се отразява и затова не разчитайте на привидно топлите слънчеви лъчи и се обличайте добре. Спокойно можете да се доверите на човека до вас, защото той се справя перфектно при взимането на важните за дома ви решения. Командировките ви ще бъдат успешни. Обърнете внимание на всеки детайл. Помнете, че се подготвят да ви измамят. През този месец имате много големи шансове да успеете.

Октомври

Най-добре е да не пиете през този месец. Успехите са около вас и вашето семейство. Чувствате се прекрасно – силни, работоспособни и преливате от енергия. Около средата на месеца намалете темпото на работа и отделете няколко дни за пълноценен отдих с близките ви и интимната половинка. Разпределете работата си и включете семейството си в това начинание.

Срещата много ви радва. Пристигат спечелени преди време пари, които сте отписали. Тези, които имат сериозна връзка, ще решат да задълбочат ангажиментите си. Последните дни на месеца ще са благоприятни за осъществяване на пътуване, благодарение на което може да внесете коренна промяна в живота си. Съветът е да не рискувате излишно.

До средата на месеца пред вас ще изникне необходимостта да извършите някои промени в деловата област, особено ако не сте успели да ги осъществите до края на месеца. Време е да направите стъпките към заздравяване на връзката си, ако тя е отдавнашна и ви удовлетворява. Трябва ви повече търпение и внимание. Колкото повече се вкопчвате в хора и ситуации през следващия месец, толкова по-голям дискомфорт ще изпитвате.

Ноември

През месеца не се доверявайте на хора, които веднъж са ви предали. За да си вадите поуки и да сте винаги нащрек, не бива да ги забравяте. Възможности за разширяване на бизнеса ви. Повечето от вас ще се радват на финансова стабилност. Последните дни от месеца са благоприятни за всякакви реконструкции и подобрения в дома ви, така че се възползвайте от добрите възможности в това направление.

Ще получите и подкрепата на влиятелни особи, които харесват идеите ви. Ще имате възможност успешно да планирате и да реализирате инициативите си, без значение дали става въпрос за работата, обучението или личния ви живот. Динамичността ще ви позволи да осъществите полезни контакти, които ще ви носят значителни ползи в делово и в материално отношение.

Около средата на периода ще се нуждаете от добре изградена стратегия, защото ще ви бъдат възложени допълнителни задачи, с които ще трябва да се справите успешно. Имате възможност да се измъкнете от неприятностите, но трябва да бъдете много внимателни около 9,13,19. Всеки има претенции към вас и настоява за парична помощ.

Декември

Отделяйте достатъчно време за рутинните си задачи, които не търпят отлагане. Не позволявайте около средата на периода стресът да взима превес, защото ще навредите на здравословното си състояние. Успехите в работата ви ще доведат със себе си и добри парични постъпления. Жените ще изпитат разочарование от мъж, които все им се кълне в любов и че ще ги обича до гроб, и все намира с какво да ги огорчи.

Изневяра ще стане причина да се позамислите за връзката си и да решите как да постъпите. Внимателно обмисляйте съветите, които ви отправят, и чак тогава взимайте съответното решение. До средата на месеца не предприемайте ходове, с които бихте могли да застрашите развитието на конкретна своя инициатива. Уповавайте се на вярата си, когато логиката не ви помага да постигнете нужните резултати. Избягвайте крайностите във всички направления.

Необвързаните ще имат прекрасната възможност да направят важна стъпка в живота си. Към средата на месеца решавате във ваша полза много важен неприятен и проточил се във времето спор с близък човек. Необвързаните от вас имат ново запознанство с интересен човек, което може да прерасне в приятелство. Спазвайте сроковете, особено тези, които сте си поставили сами.

Вижте още и ⤵️
Хороскопи
Дневен Хороскоп Дева
Седмичен хороскоп Дева
Месечен хороскоп Дева
Любовен хороскоп Дева

Тагове

Свързани статии

Close