Статии

5 неща които мъжете харесват повече от външния ви вид

Какво привлича мъжа у жената

Не пропускайте нашите публикации като се

Далеч не е така, че мъжете не обичат хубави момичета. Но има няколко неща, които са по-важни за тях от физическия външен вид.

Приключенският дух

Те просто обожават жени, които винаги са готови да опитат нови неща и дори да поемат рискове. Те предпочитат момичето, което харесва да ходи на планина или да се гмурка с тях, отколкото момичето, което седи по цял ден на дивана, докато той се впуска в приключения.

5 неща които мъжете харесват повече от външния ви вид
5 неща които мъжете харесват повече от външния ви вид

Готови са за компромиси

Рядко мъжете харесват момичета, които искат всичко във връзката да е точно така, както си го представят те. Те ценят компромисите много повече (макар това да се отнася и за жените). Следователно, когато моли приятеля си да отиде да пазарува с нея, тя трябва да е готова да се пожертва и да гледа поне един мач с него.

Самоувереност

Колкото и добре да изглежда момичето, красотата й няма да може да излезе на бял свят, ако няма увереност. Дори понякога жените, които са наистина по-малко красиви и уверени, са много по-привлекателни от тези, които са уникално красиви. Мъжете искат жената да осъзнава красотата си и качествата си и не винаги да трябва да я развеселява и да я убеждава, че е красива.

Не се отегчава по телефона

Никой не иска да бъде проверяван 24/7. Мъжете не обичат да си кореспондират постоянно с жените и да провеждат телефонни разговори, за да се уверят, че те наистина са вкъщи. Ревността и параноята водят до нищо добро в отношенията.

Хумористичен

Едно момиче може да е безумно красиво, но ако не е в състояние да накара един мъж да се смее, тя никога няма да успее да спечели сърцето му.

Вижте още и ⤵️
Жените се влюбват в мозъка а мъжете в очите
Какво привлича мъжете в жените
Какво засилва желанието за секс при мъжете?

Тагове

Свързани статии

Close