Пожелания

Пожелания за Спасовден

Изберете оригинално пожелание за Спасовден, Възнесение Господне

Не пропускайте нашите публикации като се

Пожелания за Спасовден

Православната църква почита на този ден Възнесение Господне.

Празникът се отбелязва от църквата още от IV-V век и принадлежи към подвижните църковни празници – 40 дни след Великден. С възнесението Си Иисус завършил делото на спасението. За всички повярвали в Него Спасителят открива небето, за да могат всички да станат съобщници на Неговия живот, да бъдат изкупени и спасени. Затова българският народ му е дал название с дълбок религиозен и богословски смисъл – СпасовденДенят на Спасителя.

Спасовден именници: СПАС, СПАСЕН, СПАСЕНА, СПАСИМИР, СПАСИМИРА, СПАСИЯ, СПАСКА

Пожелания за Спасовден
Пожелания за Спасовден

Ето и колекция от пожелания за Спасовден:

Весел имен ден, скъпа Спасимира!
С пожелания твоите желания скоро да се сбъднат и празника да ти донесе само хубави емоции. От най-добрата ти приятелка.


Честит празник!
Спасовден е празник на твоето име, нека то те води напред и нагоре и пази от лошото. Бъди здрав, щастлив, обичан.


Честит Спасовден!
Нека денят ти е прекрасен, усмивката стокаратова, а подаръците страхотни. Пожелавам ти хубав празник, който да споделиш с най-добрите приятели.


Честит Спасовден!
Нека името ти е честито, нека се гордееш с постиженията си и най-вече с добрите дела и уважението на хората.Честит Спасовден! С пожелания усмивка да грее на лицето ти не само днес. Прегръщам те и ти желая сбъдване на мечтите и всичко най-добро!


Нека на твоя имен ден, скъпи Спасе, бъдеш заобиколен само от мили приятели и да виждаш сияещи от радост лица. Най-голямото щастие за човек е да вижда хората, които обича усмихнати и щастливи. Наздраве!


Честит Спасовден!
Пожелавам ти твоят ангел пазител да бди над теб, да те пази от зло и да ти дава криле, за да успяваш и да постигаш желанията си. Честито да е името ти!


В този хубав ден нека настроението е страхотно, а купона незабравим! Нека най-готиния именник се чувства много специален и сърцето му да е изпълнено с щастие.
Весело посрещане на Спасовден!


Честит имен ден!
Нека на този светъл празник младостта, щастието, любовта и парите бъдат толкова много, че да се чудиш какво да правиш с тях.


Ако ми поставят задача да опиша Спас с три думи, те ще бъдат: забавен, чаровен, екстремен. В този ред на мисли, мили Спасе, за именния ден ти пожелавам да си още по-свеж и винаги така усмихнат! Весело посрещане на Спасовден и наздраве!


Весело посрещане на именния ден, Спасе! Пожелавам ти само крепко здраве! Останалото сам ще си го постигнеш, защото си умен, самоуверен и целенасочен. Успех и само напред!


Честит празник на едно хубаво момиче с още по-хубаво име! Обичам те безкрайно, мила! Моята любов е като море – понякога е тиха, друг път бурна, солена е като сълза, но аз ти пожелавам ти никога да не плачеш и съдбата да е на твоя страна. Целувам те, именничке!
Честит Спасовден!

Не пропускайте да видите и ⤵️

Пожелания за имен ден
Пожелания за имен ден на жена
Пожелания за имен ден на мъж

Тагове

Свързани статии

Close