Статии

Осемте нива на хармоничните отношения

Съвместимост и осемте нива за хармонични отношения

Не пропускайте нашите публикации като се

Според „Ведите“ съществуват 8 нива на отношения, на които хората могат да се радват на съвместимост помежду си.

Телесно

Това е най-ниското ниво, наречено още „дискотечна любов„. Отношенията, които се градят на нисшите центрове (телесните), с времето напълно се изчерпват и приключват. Хармонията в тях е налице за около 6 месеца. Но максимум след 2 – 3 години връзката изтощава.

Хората, които намират сходство помежду си единствено на това ниво, обикновено се срещат на увеселителни мероприятия – например в дискотека. Щастието за тях съществува само на физическо ниво. Бракът, в който присъства само тази съвместимост е обречен на развод.

Осемте нива на хармоничните отношения
Осемте нива на хармоничните отношения

Интимно ниво

Хората, които са съвместими на това ниво, обикновено намират съвместно щастие в своите увлечения и хобита: пътешествия, туристически преходи, песни под съпровод на китара, спортуване и т. н.

Ниво на слънчевия сплит

Съвместимостта на това ниво дава на хората усещане за хармония, покой и комфорт. Женското проявление на щастието е в радостта да се намираш редом с любимия мъж – обикновено уважаван в обществото и състоятелен. А мъжкото проявление на щастието е в състояние на умиротворение и покой редом с такава жена. 

Ниво на сърдечния център

Това е нивото на Луната. Щастието за хората на това ниво е в беседата. Те се намират по положителни качества в характера си. Могат да бъдат обединени от съвместния труд в името на другите. Отношенията започват с приятелство. Това е най-добрият вид хармония – Луната е символ на здравината на отношенията.

Ниво на главата

Щастието за хората, съвместими на това ниво в отношенията, се състои в тънкото възприятие на света. Те по-често от останалите познават усещането за щастие.

Ниво на ума

Това е нивото на Сатурн. Отношенията между мъжа и жената на това ниво способстват за съвместното дълбоко разбиране на света.

Ниво на разума

Хората, които се стремят да открият своя избраник на това ниво, постоянно се занимават с самоусъвършенстване. Жената търси мъжа като наставник – партньор за духовни практики.

Божественото ниво

Това е най-висшето ниво. Хората на това ниво на хармония отиват от брака в духовния свят.

Колкото е по-високо нивото, на което хората започват да градят отношенията помежду си, толкова по-лесно им е след това да развият всички нива, които са разположени по-ниско, и толкова по-здрав е такъв съюз. Трябва да се стремим да развиваме отношенията си и да ги изграждаме на по-високите нива. Тогава те ща са максимално хармонични. За по-продължителни отношения е желателна съвместимост най-малко на три нива.  

Вижте още и ⤵️
Любовна съвместимост според китайския зодиак
Подобрете отношенията си с помощта на цветовете
Любовна рецепта за щастлива връзка
Целувката олицетворение на любовта ни

💘Любовна съвместимост между зодиите

Тагове

Свързани статии

Close