Поверия и суеверияСтатии

Изпадаме в депресия от енергийно натоварване

Как да премахнем негативната енергия?

Не пропускайте нашите публикации като се

Честата отпадналост, честите депресивни състояния и отчаяние, както и други емоционални, духовни и физически неразположения, различни по симптоматика от медицинските, могат да означават, че сме енергийно натоварени.

Магия

Има прекалено много начини човек да разбере дали монотонното състояние, в което се намира, или неразположението е свързано именно с някакъв вид енергийно натоварване. Разбира се, човек не е добре да поставя сам някакво лечение на база предположения или информация от приятели и интернет, а е добре първо да направи необходимите медицински изследвания. Ако резултатите не дават никаква индикация за това, че проблемът вие здравословен, а също така сте приемали някакви билки или добавки, то е добре да се погрижите за тялото си, тъй като то е потърпевшо чисто физически на вашето енергийно състояние.

Изпадаме в депресия от енергийно натоварване - магия
Изпадаме в депресия от енергийно натоварване – магия

Много често хората опитват да пречистят себе си или дома си от негативна енергия, без въобще да имат понятие от самата дума, но просто заради състоянието на недобро разположение поставят диагноза магия или негативна енергия. Добре е да сте наясно, че всяко нещо е поправимо, докато човек е жив.

Как да сме сигурни за своето енергийно натоварване?

Един от първите симптоми за гореспоменатите емоционални неразположения – отпадналост, емоционални и депресивни състояния и физическа умора. Нервност, гневност и всякакви отрицателни чувства, които ви преследват постоянно, както и натрапчиви мисли, нетипични за нормалното ви състояние, също са симптоми за енергийно натоварване. Постоянното влизане в конфликти без причина с най-близките, приятелите, както и на работното място също подсказват за енергийно натоварване.

Има доста методи, процедури и ритуали за установяване на енергийно натоварване, както и чуждо енергийно въздействие, но съветът е да не опитвате сами да установявате какво е вашето енергийно състояние, със съвети, дадени ви от непрофесионалисти, често такива дървени философи могат да бъдат роднини, че дори и приятели. В крайна сметка живеем в свят, в който човек не е нужно да разбира от всичко, за да си помогне сам. Доверете се на специалист, който да установи чрез определените методи какво е точно вашето състояние и от какви съвети и ритуали се нуждаете, за да го подобрите.

Метод

Методът рейки беше доста популярен в предишните години, като метод, чрез който може да се излекува даден здравословен проблем или някакво енергийно състояние. Бълваше от школи по пейки, създаване на рейки мастери от тези школи, дори и учители по рейки, от едни обикновени хора, лишени от всякакви способности, дори и от обикновена интуиция, решили че те трябва да бъдат полезни на обществото. В крайна сметка хиляди хора се сблъскаха с едни обикновени шарлатани, които дори не са помогнали на нито един човек, а напротив – навреди ли са още повече.

Разбира се има и такива, които и без курсове по рейки имат нужните енергийни способности, за да помогнат, но техните способности не са купени. Някак си времето на рейки школите премина, хората спряха да се лекуват при рейки специалисти, както и онези които си купуваха способности, решиха да се преорентират към дизайн на душата, разни други измислени шарлатански методи за заблуждение на хората, които търсят помощ.

Изпадаме в депресия от енергийно натоварване - метод
Изпадаме в депресия от енергийно натоварване – метод

Методите, които могат да бъдат полезни като ориентир-ясновидство, нумерология, астрологията, която само може да ви даде някакви насоки. Разбира се да не пропуснем и методите за баене, които се използват и като методи за установяване на уплахата и причината за нея, както и медитациите и йогата, въпреки, че вече има и доста хора с подобни школи, а до вчера не са знаели точното значение на тази дума.

Преди всичко е важно да пречистите тялото си, както и да го възпитате да ви слуша, тъй като пречистването на тялото с определени спортни занимания, подходяща храна, сън и обкръжаващите ви хора, които ви натоварват, трябва да изчистите това са нещата, които трябва да направите, за да почувствате хармония. След това можете да се обърнете и към специалист, който да ви даде правилните насоки. И не на последно място – добрата компания, почивка с приятели сред природата е най-зареждащото и изчистващото енергийно вашето духовно и физическо състояние.

Направете и детоксикация с определени плодове, зеленчуци или някаква диета, за да може да изчистите стресираните клетки в организма, както и тялото си от токсини и шлака. В крайна сметка тялото се стресира енергийно точно след натоварване с неподходяща храна, нередовен сън и други негативни фактори, част от нашите негативни навици. Затова е добре, човек да се пречисти и духовно, и физически, за да достигне необходимата енергийна хармония.

Сменете начина си на мислене, негативните навици и живот, или поне тази част от живота ви, която е свързана с това някой да черпи от вашата енергия. Често неподходящите връзки и партньори могат да доведат именно до такива негативни състояния. Пазете се от магии, като направите необходимите защити при специалист, след необходимото постене.

Вижте още и ⤵️
Магия или болест
Магия за ежедневна употреба
Поверия срещу нечистата сила
Проклятия и видове негативна енергия

Тагове

Свързани статии

Close