Статии

Духовно ДНК пази тайната на здравето ни

Какво определя здравето на нашето тяло?

Не пропускайте нашите публикации като се

Нервната система е енергиен портал за много болести

Народната лечителка Зофия Шчербак е един от най-доказаните феномени в Източна Европа и последната останала от т. нар златно поколение на чудотворците в България. Родена е в град Варшава, Полша. Владее перфектно български език. През 1992 година става сътрудник към Международен център по алтернативна медицина в град София. У нас практикува в редица болници под контрола на доктори, а дарбата ѝ е призната от комисия, сформирана от тогавашния министър Танчо Гугалов.

Духовно ДНК пази тайната на здравето ни - енергичен портал
Духовно ДНК пази тайната на здравето ни – енергичен портал

С дарбата си народната лечителка облекчава редица проблеми от опорно-двигателен апарат, през безплодие до диабет, кисти, миоми и тумори. Помагала е на страдащи от множествена склероза, на деца с увреден слух, при хормонален дисбаланс, при мускулни дистрофии, постигнала е подобрение при рак, но без разсейки. Към момента е председател на Сдружение на природолечителите, с което се бори за нов закон за алтернативната медицина, съобразен с директива на Европейската комисия и СЗО.

Сигурна съм, че повечето хора не знаят какво значи Дух и Душа, а да не говорим за духовното ДНК“, казва Шчербак. Нека първо да предложа кратка дефиниция за тези понятия, а после ще обясня, че онова, което движи човека не са костите и мускулите, а именно тази ефирна енергия, идваща от нашия Творец – създател на всички видими и невидими светове, които са както в нас, така и около нас.

Дух

Tой ние даден от Създателя ни Бог и дава начало на нашето съществуване. Духът също така е божи еталон, който стои в нас. Чрез него ние всъщност сме част от този вселенски разум – Бог, който е сътворил всичко и нашата душа.

Душа

Това е пашкул с информация от нашите действия – позитивни или негативни. Донякъде тя е нашата самоличност в духовния свят. Човекът да е материално жив – да ходи, да мисли, да чувства и рециклира околния свят, му трябва душа. Не можем без нея. С нея обаче трупаме добри и лоши дела. Едните имат положителна вибрация, другите отрицателна. Има хора, в чието присъствие усещате, че ви призлява, боли ви глава, натоварват ви по някакъв начин. Това е така, защото те са натрупали доста негативи в душата си. Той може да е от стрес, поквара, голямо отклонение от Десетте божи заповеди. Но в един момент от него се материализират болестите. Това е природен закон.

Духовно ДНК

Информационно енергиен код, идващ по линия на нашите родители – баща и майка, които получаваме като наследство при раждането. За жалост съвременният човек е фокусиран само върху наследствата по физическа форма – къща, колка, земеделска земя. Или биологичния код – генетичния материал, определящ нашия физиологичен и умствен потенциал. Аз говоря за висш енергиен ДНК код на високо вибрационно ниво, който смея да твърдя, предопределя нашия жизнен път много по-мощно от другите две нива на наследство, които познаваме.

Духовно ДНК пази тайната на здравето ни
Духовно ДНК пази тайната на здравето ни

Родители

Тук ще внеса малко пояснение – за да докажем, че сме деца на нашите родители, най-малко изследваме кръвно-групови фактори, които не се променят през целия живот на индивида. На втория етап се изследват хромозоми, но най-точния тест е ДНК анализ. Изследването на ДНК има предвид проследяване на генетичната молекула, в която са записани човешки гени, от които по правило 50% принадлежат на майката и 50 % на бащата. Тук логично възниква въпросът – ами къде се намира духовният ДНК запис.

Отговорът е след зачатието той се записва в нашето ментално тяло т е в нашия ум. В началото духовното ДНК на нашите родители влиза в сложно взаимоотношение с Духа, който е в дъното на всяко сътворение на нашата или друга планета. После субординацията му се поема от един информационен източник в нашия мозък, който получава данни за нашите действия, свързани с емоционален избор – позитивен или негативен.

Към него е свързана и нервната система, която има отражение върху нашето тяло. Ето защо многото хора, които идват при мен аз виждам, че са станали болни заради стреса и нервите. Много от тях лекувам, други просто искат да сверят диагнозата, поставена им от доктор с това, което моето биосканиране ще покаже. В едни случаи двете съвпадат, в други на медицинските изследвания убягват първопричините. Така, човек се лекува с години, докато заболяването стане хронично. В много от случаите обаче именно нервната система е вратата, през която влизат болестите, нещо, което се подценява от т нар конвенционална медицина. А човек от нерви може да заболее от автоимунни състояния, синдром на Хашимото до диабет и дори рак.

Диаманта

В последствие по начина по който живеем формираме позитивен или негативен отпечатък, формиращ диаманта в нас – душата. Тя влиза в контакт с Духа – център и еталон, регистриращ всички наши действия. Идеята от това взаимодействие между Духа и Душата е да се оформи еволюционен етап, свързан с нашето осъзнаване, промяна и развитие в духовен аспект. Защото – не мислете, че сме на земята, че да се наядем, напием или да си купим последния модел телефон. Ние сме тук заради еволюцията ни. Това е духовното израстване, което по-късно ще ни отвори вратите към пространства на ефирното ниво.

Човечеството ще еволюира, а физическото ни тяло след още няколко поколения ще се трансформира в други вибрационни молекули. Кой как ще влезе през ситото на измеренията зависи именно от баланса между духовното му ДНК, еволюцията на душата и взаимодействието им с Духа на Бога – създател на световете. За да бъдем здрави във физически и духовен план трябва да бъдем изпълнени с любов, да се стремим към осъзнатост, отговорност, хуманност и благородството в лични и тези към ближния ни отношения.

Земя

В заключение ще кажа, че нашият духовен старт, наследен от нашите родители, понякога утежнява пребиваването ни на земята. Когато в ДНК на физическо ниво се получава мутация на генотипа се получават отклонения на физическо и духовно ниво. Колкото по-сложно е духовното ДНК на родителите с усложнения от предците, толкова е по-сложен живота на индивида на физическо ниво. Метафизични учения, наричат това Карма, но за мен това е дисбалансирана духовна ДНК. Тогава се ражда индивид, боледуващ от бебе или развиващ дадена генетична аномалия на по-късен етап. Напоследък в кабинета ми в София идват много деца с генетични аномалии – мускулни дистрофии и др. Често в основата им стои именно увреда в духовното ДНК по линия на рода. Разбира се има и причина Чернобилската авария.

Тагове

Свързани статии

Close