Поверия и суеверия

Енергетиката на среброто

Как среброто ни предпазва от вредните енергийни въздействия?

Не пропускайте нашите публикации като се

В Древна Гърция среброто е високо ценено. Смята се за метал на мъдростта. Според езотерици то притежава мощен енергетически потенциал, но не е подходящо за всеки.

Среброто е способно да запазва емоциите и чувствата на този, който го носи. Затова то е категорично неподходящо за нечувствителни, емоционални студени, пресметливи и жестоки по характер хора. На тях този метал може дори да им навреди.

Но най-често то само “си отива от тях“ – те или го губят или сами се избавят от сребърния предмет.

Енергетиката на среброто
Енергетиката на среброто

Енергетиката на среброто е насочена към това да разкрива дълбочината на емоциите, усещанията и чувствата. Затова този метал е много подходящ за творческите натури. На тях среброто им помага да създават и откриват нещо ново, разкрива творческия им потенциал. Среброто покровителства добрите хора, искрените, с изтънчена чувствителност, неравнодушните. То е способно да привлече успеха в живота им. 

Среброто притежава и силни защитни свойства, като предпазва притежателя си от вредните енергийни въздействия. Освен това то успокоява раздразнителните хора, прекалено емоционалните и невъздтржаните. Затова е добре те да се снабдят с украшение от сребро или сребърен амулет.

Вижте още и ⤵️
Енергетиката на подаръците
Кои амулети ще защитят вашите близки
Сребро против уроки

Тагове

Свързани статии

Close