Статии

Билки амулети

За защита на дома или против уроки

Билките амулети са силни помощници в различни житейски ситуации – за защита на дома или против уроки. И днес мнозина екстрасенси, шамани и лечители ги използват за изчистване на негативна енергия на човека и жилището, за защита от негативни въздействия и т н. Ако правилно се използват, билките амулети могат да подобрят живота в много сфери – от любовната до битовата или кариерата.

Растения за изчистване на дома

В жилище, където има конфликти и е наситено с негативна енергия, посещавано е от завистливи хора, трябва периодично да се прави енергийно изчистване. В противен случай пространството натрупва негативна върху стените. Обитателите започват да усещат главоболие, спад в настроението, чувстват се като “изцедени“.

В такъв случай на помощ идва пелинът. Опушете с дим от пелин стените и негативът ще изчезне.

Друг вариант е да се запарят 3 с л пелин в чаша вряла вода, да се налее сместа в кофа с вода и да се измие цялото жилище.

Растения против недоброжелатели

В този случай помага хвойната. Поставете на бюрото си изделие от хвойна, която е мощен амулет на пространството. Освен защитни свойства хвойната притежава и приятен аромат и излъчва благоприятна енергия.

Билки амулети - хвойна
Билки амулети – хвойна

Растения за успех

Поставете три големи красиви дафинови листа в северната част на стаята, където често се намирате или спите. Лавърът носи енергията на победата. Северната посока активизира успеха. Листата трябва да са едри, красиви и гладки.

Растения за богатство

Най-известни са лавандулата и здравецът. Сложете в портфейла си изсушените билки и той никога няма да опустее. Можете да пазите парите си редом с китка лавандула или саксия със здравец. Добре е до тях да поставите зелени свещи.

Растения на ума

На хората, на които им се налага често да вземат важни решения, помагат етерични масла от бор и лемонграс (лимонова трева). 2 капки лемонграс и 1 капка борово масло се поставят на салфетка върху бюрото. Това обостря интуицията и умствените способности.

Растения против стрес

Кедърът премахва всичко излишно в живота ви. Капнете върху сол за вана 4 капки етерично кедрово масло и всичко ненужно и негативно ще ви напусне. Ако в дома има болен човек, окачете над леглото му снимка на бор, ела, кедър.

Растения за защита на дома

Над входната врата можете да окачите китка магарешки бодил. Или пък по пълнолуние вземете обикновен лук, разрежете го наполовина: едната сложете пред входната врата отвътре, другата – от външната ѝ страна. Той ще поеме целия негатив.

Билки амулети - магарешки бодил
Билки амулети – магарешки бодил

Растение за радост

Много позитивно и даващо сила дърво е брезата. Прегърнете ствола ѝ, ако сте в лошо настроение. Брезовите пъпки и листата на дървото в дома способстват  силата на радостта да е по-дълго с вас. И още един съвременен вариант за защита – можете да излагате на всеобщо обозрение снимки на фона на брези или ябълки, без да се опасявате от уроки или негативно влияние.

Вижте още и ⤵️
Поверия срещу нечистата сила
Премахнете гъбички и депресия с индрише

 

Sending
Оценка
5 (1 глас)
Тагове

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите