Статии

Последни тенденции в плажната мода

Огромни сламени шапки и плетени чанти са модерни

Не пропускайте нашите публикации като се

Всяка жена запозната с модата, знае колко важна част от тоалета са аксесоарите. Те придават завършен вид на всяка визия, дори на плажната. И при летните аксесоари има актуални тенденции, на които можем да се опрем, ако искаме да бъдем по-различни сред тълпата курортисти.

За плажа този сезон са подходящи ярки фиби, щипки, ластици, диадеми, ленти за коса и стилни шалове. В косите добре стоят красиви цветя в хавайски стил, панделки и цветни ленти. Те биха направили вашата ваканционна прическа хем лесна, хем ефектна.

Последни тенденции в плажната мода
Последни тенденции в плажната мода

Основното нещо с което трябва да се съобразите при избора на плажни аксесоари, е банският. Тази година модните дизайнери отново обърнаха поглед в миналото и заложиха на ретро шик. Тенденцията е желание за подчертаване на женствеността с прелъстителни модели, вдъхновени от романтичните момичета от средата на миналия век. Залага се на ярки цветове, подчертани с аксесоари като кокетни волани, малки панделки, висока талия, наивистични принтове и задължителните точки и райета. Според модните гурута тези модело се нуждаят само още от шапка с широка периферия, сандали с платформи и големи слънчеви очила с винтидж рамка. Други аксесоари са напълно излишни поради многообразието от цветове, форми, блясък и светлина.

Макар при очилата да има трендове, добре е всеки да си избира по това дали му стоят добре и най-вече – дали са удобни и предпазващи от лъчите. Що се отнася до цветовете, имате 2 варианта – или наблегнете на земните тонове, или ги съобразете с цвета на банския си.

При шапките са на почит тези с извънредно широка периферия, като за предпочитане са моделите, направени от естествени материали като слама, ратан, лен или памук. Единственото правило за големите капели е, че не отиват на твърде слаби жени.

Това лято чехлите навлизат ударно и в градската мода и вече не са само средство, което ни пази от парещия пясък. Актуални са неоновите цветове, но ако цялостната ви визия е изключително пъстра, то заложете на прозрачните джапанки.

При плажните чанти модата винаги е била една и съща – трябва да са големи, за да събират всичко необходимо. През лято 2020 г обаче платнените модели са изместени от плетените кошници, които бяха супер нашумели през 80-те години на миналия век.

За завършек на плажната визия задължително обърнете внимание и на плажната туника или роклята, която носите над банския. Най-добре е тя да е от леки материали, като различното според дизайнерите сега е, че бялата дантела е най-модерна.

Вижте още и ⤵️
Талисмани за лятото
Как лесно да свалим килограми за лятото?
Парфюм за лятото

 

Тагове

Свързани статии

Close