Гергьовден

Пожелания за Гергьовден

Изберете оригинално пожелание за Гергьовден

Не пропускайте нашите публикации като се

Гергьовден е посветен на Свети Георги Победоносец. Обявен е за официален празник в Република България, както и за Ден на храбростта и на Българската армия, когато се освещават бойните знамена и се прави водосвет за здравето на военнослужещите ни.

Чества се и като Празник на овчаря и на хората, занимаващи се с овцевъдство, защото според народните поверия Св. Георги е покровител на стадата, овчарите и земеделците.

Професионален празник е и на всички, които се занимават с българска етнография.

Ето и най-хубавите пожелания за Гергьовден:

Честит Гергьовден! Да си жив и здрав, джоба ти да тежи от пари, да си обграден само с хубави жени и да осъществиш своите мечти.


Честит Гергьовден! Сила, но и нежност, вяра, но и страст, успехи, но и трудности – това ни носи живота. Особено ако сме не просто хора, а хора с чувствителни сърца и широки души. Пожелавам ти да живееш пълноценно, да изпитваш пълна палитра от чувства и емоции, да бъдеш мъдър, обичан и обичащ. Само така разбираш, че сърцето ти бие, че живееш, че си човек.


Честит Гергьовден! На този празник жертваме агне, за да поддържаме традицията и обичаите си, но аз ти пожелавам да не ти се налага да жертваш каквото и да било в живота си, да си здрав, успешен, много щастлив и винаги близо до хората, които обичаш.


Честит имен ден! Пожелавам ти триумфуспехисбъднати мечти и нека след всяка победа мисълта ти се устремява към ново предизвикателство, защото животът е непрекъснато движение. Не спирай!


Живей така, че когато се обърнеш назад да видиш, едно усмихнато момиче, което се радва на всеки миг и носи жизнерадостност, доброта и топлина в себе си. Нека имаш много приятели и чудесно семейство, защото човек е най-щастлив, когато е със сродна душа, а не сам. Честит Гергьовден!


Честит имен ден, Георги! Пожелавам ти вяра, искрена и безкрайна обич и живот по-сладък от мед. Наздраве!


Честит имен ден! Имаш ли здраве, имаш всичко, затова ти пожелавам от здраве да не се отървеш и догодина пак така да ни събереш.


Честит имен ден, Георги! Името ти е силно, красиво, достойно, то означава победоносец. Нека всеки ден постигаш малки или големи победи и никога не чувстваш страх, колебание или липса на вяра. Бъди жив и здрав и много щастлив в живота!


Честит Гергьовден ! Искам да ти пожелая най-ценните дарове за всеки човек – здраве, обич, хубав живот и сбъднати мечти. Приеми и моите прегръдки и целувки. Надявам се, че и те са важни и незаменими за теб, Георги.


Днес на Гергьовден, когато имен ден празнуват половината българи, нека си пожелаем: винаги да бъдем здрави и усмихнати, а масата така богато отрупана с вкусни български ястия. Да пазим традициите и да бъдем сплотени, защото само така сме истински силни и можем да постигнем всичко.

Честит имен ден! Приеми не само моите пожелания за Гергьовден, но и тези на цялата компания. Пожелаваме ти да си здрав, силен и амбициозен, за да покориш всеки връх, който ти се изпречи на пътя. Наздраве!


Това е национален празник в нашата страна и се отбелязва на 6 май. Ден, в който празнуват изключително много българи, независимо дали са в родината или зад граница. Печено агне, свежи пролетни салати, вино, празнични трапези и шумни компании – това е празникът Герьовден.


Честит Гергьовден! Раздавай безрезервно обич и нека хората, които цениш и искаш близо до себе си, винаги бъдат на една прегръдка разстояние.


Честит имен ден! Нека живееш така както ти харесва, но винаги с мисълта за близките хора до теб, които те обичат, търсят и искат да те направят щастлив. Наздраве за теб и за тях, защото компанията прави празника истински.


Честит имен ден! Бъди винаги усмихната, чаровна и палава. Ти носиш светлина и искрите на радостта със себе си. Твоето присъствие винаги се забелязва, защото си личност. Не се променяй!

Вижте още и ⤵️
Гергьовден – молитва, поверия, гадания
Пожелания за имен ден
Пожелания за имен ден на жена
Пожелания за имен ден на мъж

Тагове

Свързани статии

Close