Статии

Подобрете отношенията си с помощта на цветовете

Цветовете на спалнята според двойката

Не пропускайте нашите публикации като се

Цветът означава много в дизайна на интериора на спалнята. Още древните лечители са знаели, че цветът на околните обекти оказва силно влияние на човешкия организъм. Това се потвърждава и от представителите на новата наука – хромотерапия.

Как обаче цветовите решения в интериора на спалнята влияят на взаимоотношенията в двойката?

При младите по стаж съпрузи спалнята може да има различни цветове. А спалнята на съпрузите с доста опит трябва да има 2, максимум 3 цвята. Ако съпрузите се занимават с умствен труд, те трябва да спят в постеля със син цвят, а ако са физически натоварени, постелята им трябва да е в зелени тонове.

Подобрете отношенията си с помощта на цветовете
Подобрете отношенията си с помощта на цветовете

Хората, които са прекалено възбудими и са склонни към изневяра, трябва да имат поне 2 елемента в спалнята си в зелен цвят. Срамежливите и боящите се от експерименти партньори е добре да си купят чаршафи в изумруден цвят, той ще добави фантазия и смелост у тях. Склонните към чести караници двойки трябва да избягват в спалнята си светло жълтото, оранжевото и ярко червеното, заобикаляйки се с тъмно сини или тъмно жълти цветове.

Ако партньорите чувстват, че губят емоционална връзка, те могат да обезопасят отношенията си с доминиращ в стаята за спане тъмно златист цвят.

Съпрузите, които не могат да свикнат един с друг, трябва да си направят спалня в бял цвят с множество зелени елементи и живи цветя. Партньорите, които пък вече са си омръзнали, трябва да организират пространството за спане във виолетови тонове, така близостта им ще стане по-одухотворена.

Избягвайте в интериора на спалнята кафявия цвяттой ускорява процеса на стареене.

Вижте още и ⤵️
Как цветовете влияят на психиката ни
Спалня според зодиака
Тайното послание на цветовете
Как да привлечем успеха чрез цветовете които носим?

 

Тагове
Close