Зодии

Как да общуваме с различните зодии

Овенът се опитомява с хумор, близнаците се опияняват от собствените си думи

Не пропускайте нашите публикации като се

 

Кога е за предпочитане да говорим с мълчание, зависи от датата на раждане на събеседника

Има ситуации, в които много хора обичат да им се говори и други, в които е по-добре да си замълчим. Всичко зависи от звездите. Ако знаете някои особености за представителите на отделните зодии, вашето общуване ще бъде по-лесно и по-бързо.

Как да общуваме с различните зодии
Как да общуваме с различните зодии

ОВЕН

С представителите на този нетърпелив, нетърпим, праволинеен знак трябва да се общува много дипломатично. Изразете съгласие и след това съвсем леко започнете да излагате своя възглед по проблема: задавайте подвеждащи въпроси, превеждайте примери. Да се неутрализира категоричността на Овена е възможно само с мъркаме или с интелектуално-ироничен хумор. 

ТЕЛЕЦ

Не бива да го потупвате приятелски по рамото и да изразявате всичко, което мислите. Това ще унищожи невидимата бариера, без която вие вече няма да предизвиквате у него такъв трепет. Меланхолията и истеричните вопли, както тъжни, така и агресивни, също могат да ви лишат от привлекателност в неговите очи. 

БЛИЗНАЦИ

Изразявайте, съмнявайте се, поддържайте… Близнакът трябва да вижда вашата жива реакция и тогава той започва да говори, да говори, да говори, видимо става щастлив и се опиянява от собствените си думи. Главното, което не бива да правим, когато общуваме с Близнаци, е да приемаме безрезервно това, което говорят. От това те посърват, мислейки, че сте равнодушни към тяхната персона.

РАК

Повечето Раци са убедени, че хората трябва да ги разбират и чувстват интуитивно, телепатично. Поради тази причина по-голямата част от опитите да се започне разговор с тях на необходимата тема, те посрещат със страховити нечленоразделни звуци. Единственото, което спасява ситуацията, това е рачешкото самодоволство и необходимост да споделят своите познания и мъдрост за света.

ЛЪВ

Представителите на този царствен знак обичат техният слух да бъде погален от нежни думи, подклаждащи тяхното самолюбие. Но това не означава, че те не могат да оценят прямотата. Напротив, те с голямо внимание слушат критиката и нелицеприятните откровения. Лъвът категорично не понася мълчанието, страданието и неопределеността.

ДЕВА

Външно твърди и суховати. Девите всъщност са много чувствителни. Те са много възприемчиви за тънките намеци и многозначителните обобщения. Важно е да не прекрачите границата, след която беседата няма да бъде толкова безопасна. Девите трудно понасят ласкавите слова и нежните откровения. тъй като не знаят на къде да погледнат и как да отговорят, а и през цялото време се притесняват дали това не е предлог за някаква молба.

ВЕЗНИ

Везните ще ви бъдат наистина благодарни, ако наистина вие вземете инициативата при общуването, тъй като по правило трудно постигат хармония със самия себе си. Това, което категорично не трябва да правите, е да изразявате собственото си мнение и емоции. Всичко, за което говорите и съветвате Везните, трябва да звучи така, сякаш това е общо правило, даденост, порядък на нещата. Иначе рискувате да накърните тяхното самолюбие, което може да се отрази пагубно на вашите отношения.

СКОРПИОН

Тъй като Скорпионът не е особено общителен човек, той предпочита да изказва своите мисли рядко, но точно. И естествено, в такива случаи очаква разбиране и съгласие. В краен случай – мълчание. И в най-краен – логични и понятни забележки по въпроса. Разбира се, той би простил известна бъбривост, но това би било акт на хуманизъм от негова страна. И то само при условие, че вашето бъбрене е коректно и грамотно, защото той особено държи на тези качества.

СТРЕЛЕЦ

Всъщност най-лесно и комфортно е да се общува със Стрелеца. С него можете да говорите за каквото ви се иска и по какъвто искате начин – всичко ще бъде адекватно разбрано и прието с добродушие и оптимизъм. Стрелецът ще бъде истински щастлив, ако вие възприемате неговия малко недодялан хумор и някои самонадеяни умозаключения, като при това изразявате пълно възхищение. Единственото, което не е в състояние да понася Стрелецът, е да му досаждате системно. 

КОЗИРОГ

Козирогът прекрасно разбира намеците. Още повече, че по такъв начин да му се поднася информация според него е най-приемлив, тъй като в неговите представи той знае всичко, което му е необходимо. Незнанието на нещо накърнява по някакъв начин неговото самолюбие. Впрочем той също така не е в състояние да противопостави нищо на възторга, сълзите, въздишките и прочие сантименти. Всичко това е в състояние да разтопи леда на неговата сдържаност и да го застави да обърне внимание на вашите думи.

ВОДОЛЕЙ

При цялата си външна независимост Водолеят има нужда от вашата инициативност, обича да го поканите на разговор и да определяте тона на беседата. Ако не искате да си развалите отношенията с него, постарайте се да избягвате натрупване на страсти, упреци, да го обвинявате и уличавате в грехове. Той едва ли може да прояви съчувствие спрямо вашите притеснения  за неговото лошо поведение. Водолеят ще възприеме вашите думи като опит да го вземете под контрол – нещо от което той най-много се страхува на този свят.

РИБИ

Приказливи Риби (въпреки названието на своя знак) се срещат доста често. Но никой представител от този знак не може да понася бъбривците близо до себе си. Особено ако вместо ахкания и въздишки, те сипят нелогични фрази, диалектни думи или просто баналности, които превръщат облаците на техния лилаво-розов свят в картонени декорации със съмнителни художествени достойнства. Рибите са много търпеливи и могат да носят много, но не и силна реч без паузи.  

Вижте още и ⤵️
Кога ще ни се изпълнят желанията според зодията?
Имаме ли сродна душа според зодията?
Факти за зодиите, които не знаете
Какъв е вашия късмет според зодиакалния знак?

Тагове

Свързани статии

Close