Здраве и красота

Как гримът да остане цял ден

Полезни трика за красив грип през целия ден

Не пропускайте нашите публикации като се

Грим за цял ден

Мислите си, че няма как гримът да остане непокътнат цял ден. Ако е правилно поставен, това е напълно възможно.

Как гримът да остане цял ден
Как гримът да остане цял ден

Как гримът да остане цял ден

  • Почистената кожа най-напред трябва да бъде овлажнена. Така тоналният крем и ружът ще се нанесат по-добре. Колкото и да бъзате, след овлажняването изчакайте кожата да изсъхне.
  • Базата позволява гримът на очите да е по-изразителен, и по-траен. Всяка козметика за очи – сенки, очна линия, молив, се нанасят и тушират по-добре, ако има поставена база. Тя скрива малките бръчици, пречи за събиране на грима по гънките на клепача. Скрива и умората. При мазна кожа е абсолютно задължителна, за да не лъсне лицето.
  • Туширането помага всяка козметика да се разнесе равномерно. Само така лицето изглежда естествено. Ако нанасяте тонален крем с пръсти, не можете да го разнесете равномерно. Същото се отнася за ружа и сенките. Наборът от четки е задължителен.
  • Коректорът позволява да прикриете малки несъвършенства, например пъпки или пигментни петна. Има и течни, и кремообразни, стикове и моливи. Използвайте този, който вие удобен.
  • След коректора ще закрепите получения резултат с прозрачна пудра. Тя ще направи финално покритие, ще придаде на кожата матов ефект и ще удължи живота на грима.
  • Моливът за устни позволява по-стриктно нанасяне на червилото и по-дълго запазване. То не се разтича по малки бръчици. Устните също имат нужда от предварително хидратиране с балсам.
Не пропускайте да видите и ⤵️ Тайните на красотата: Очила и грим
Маскирайте с грим простудата
Няколко трика с грим
Как да се гримираме за да изглеждаме по-добре

Тагове

Свързани статии

Close