Статии

Какви аксесоари да изберем за любимия мъж?

Подходящи подаръци за мъжа

Не пропускайте нашите публикации като се

Мъжете са доста суетни, при това често повече от жените.

Какви са обаче най-честите аксесоари, с които те допълват своя образ?

Експериментите с декора, материалите, цветовите решения намират своето достойно отражение в такъв задължителен за всеки съвременен мъжки атрибут като часовниците. На мода от няколко години са часовниците – масивни, изразителни декорирани със скъпоценни камъни.

мъжки часовник
мъжки часовник

През сезона позициите си укрепват и смарт-часовниците за прогресивни мъже, които съчетават в себе си компютърни технологии с класически стил. 

Брошките, по-рано смятащи се за прерогатив на жените, сега украсяват и мъжките костюми. Големи, оригинални по форма и дизайн, те стават стилен акцент в облеклото на мъжете. 

Актуални са и златните висулки на верижки, които нееднократно се появяват на вратовете на моделите по модните подиуми. Стилизирани в съответствие с предпочитанията на представителите на силния пол, те внасят мъжественост и завършеност в образа. 

Съпътстващи материали в мъжките бижута стават стоманата и диамантите. Разнообразието от вариации на тази тема е способно да подчертае индивидуалния стил, статус или скрит особен смисъл за собственика на верижката.

Гривните за мъже през този сезон също са леко сдържани: в декорацията им се наблюдава минимализъм. Актуални са кожата и металът. 

Съвременното поколение отделя все по-голямо внимание на външния вид, следва новите тенденции и създава персонален стил.

Ретро, класика или хай-рек – каквото и направление да поддържа мъжът, модните аксесоари и украшения подхождат за всеки един от тези стилове.

Вижте още и ⤵️
Тайните на красотата: Очила и грим
Подарък според зодията
Енергетиката на подаръците
Какво привлича мъжете в жените

Тагове

Свързани статии

Close