Статии

Какви аксесоари да изберем за любимия мъж?

Подходящи подаръци за мъжа

Мъжете са доста суетни, при това често повече от жените.

Какви са обаче най-честите аксесоари, с които те допълват своя образ?

Експериментите с декора, материалите, цветовите решения намират своето достойно отражение в такъв задължителен за всеки съвременен мъжки атрибут като часовниците. На мода от няколко години са часовниците – масивни, изразителни декорирани със скъпоценни камъни.

мъжки часовник
мъжки часовник

През сезона позициите си укрепват и смарт-часовниците за прогресивни мъже, които съчетават в себе си компютърни технологии с класически стил. 

Брошките, по-рано смятащи се за прерогатив на жените, сега украсяват и мъжките костюми. Големи, оригинални по форма и дизайн, те стават стилен акцент в облеклото на мъжете. 

Актуални са и златните висулки на верижки, които нееднократно се появяват на вратовете на моделите по модните подиуми. Стилизирани в съответствие с предпочитанията на представителите на силния пол, те внасят мъжественост и завършеност в образа. 

Съпътстващи материали в мъжките бижута стават стоманата и диамантите. Разнообразието от вариации на тази тема е способно да подчертае индивидуалния стил, статус или скрит особен смисъл за собственика на верижката.

Гривните за мъже през този сезон също са леко сдържани: в декорацията им се наблюдава минимализъм. Актуални са кожата и металът. 

Съвременното поколение отделя все по-голямо внимание на външния вид, следва новите тенденции и създава персонален стил.

Ретро, класика или хай-рек – каквото и направление да поддържа мъжът, модните аксесоари и украшения подхождат за всеки един от тези стилове.

Вижте още и ⤵️
Тайните на красотата: Очила и грим
Подарък според зодията
Енергетиката на подаръците
Какво привлича мъжете в жените

Sending
Оценка
5 (1 глас)
Тагове

Свързани статии

Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите