Статии

Женските недостатъци, които привличат мъжете

Кои женски минуси привличат мъжете?

Не пропускайте нашите публикации като се

Докато болшинството от жените се опитват да достигнат прословутия идеал, мъжете се влюбват не в дългите крака и безупречните маниери, а в недостатъците.

Какви са на пръв поглед женските минуси, които привличат мъжете?

Мнозина ще се учудят, но първото нещо, на което мъжете обръщат внимание, е апетитът нас жената.

Кои женски минуси привличат мъжете?
Кои женски минуси привличат мъжете?

В гонене на тънка талия и стърчащи ключици много жени стигат до крайност и поглъщат само листа салата и обезмаслена извара. Естествено, правят го без особен ентусиазъм, което още повече дразни мъжете.

Затова не се притеснявайте да си поръчате още на първата среща парче пица или паста, потенциалният ви любим задължително ще оцени вашият здрав апетит. 

Самостоятелността и независимостта са неща, които мъжете ценят в жените, тъй като те се боят от дами, които искат да са винаги до тях. Силният мъж привлича подобна жена, с която той ще се чувства равен, която ще се развива сама и ще стане мотивация за собствения си избраник. Най-главното тук е да намерите баланс и да не се превърнете в бавачка.

Небрежността също е сред недостатъците, които могат да впечатлят мъжете. Но това не означава, че трябва да отидете на среща в анцуг или разтегната тениска с огромно петно. Ако обаче маникюрът ви не е перфектен, прическата ви се е развалила леко, то не трябва да се паникьосвате. По-скоро дори мъжът няма да обърне внимание на такава дреболия, а ако обърне, то само ще разберете, че вие сте жив човек, а не порцеланова кукла. И това е очевиден плюс.

Вижте още и ⤵️
5 неща които мъжете харесват повече от външния ви вид
Защо мъжете се страхуват от обвързване
9 причини на мъжа да не му се прави секс
От какво се страхуват мъжете и жените?

Тагове

Свързани статии

Close