Статии

Думи, които всеки мъж иска да чуе от любимата си жена

Как правилно да разговаряме с мъжете

Не пропускайте нашите публикации като се

Знае се, че жените обичат с ушите си, а мъжете… при тях предположенията са няколко, но не това е темата на тази статия. Съвременните Еви са много мотивирани, успяват във всичко, но понякога не могат да установят задоволителни отношения с противоположния пол. Основният проблем на такива жени е невъзможността да разговарят правилно с мъжете, особено по време на кавги.

Как да намерим ключ към сърцето на мъжа?

Умната жена знае какво да каже, с какъв тон и с какво изражение. Знае и кога да го каже. И най-важното – казаното трябва да е искрено и да идва от сърцето.

В крайна сметка, мъжете са като деца: малко или много наивни, обичат да бъдат хвалени, да им се възхищават и са в състояние да уловят и най-малката неискреност. Кажи на мъжа какво иска да чуе, и само след две изречения ти ще бъдеш неговата кралица!

ключ към сърцето на мъжа
ключ към сърцето на мъжа

Фрази, които отварят пътя към сърцето на мъжа.

Всъщност, достатъчно е да кажете само няколко фрази, за да бъде мъжът готов на всичко за вас.

Най-вече – погледнете себе си 

Разбира се, на първо място, мъжът забелязва външният вид на жената. Отначало той е влюбен и страстен в партньор, но ако все още не получава правилните думи от нея, раздялата няма да може да бъде избегната.

По-често се случва ето тази ситуация – жената има напълно стандартен, дори невзрачен вид, но в същото време успява да изгради дълга връзка с мъжа, да се омъжи за него и да му роди деца. Защо? Защото знае как да говори и как да слуша. На първо място, тя става за него най-добър приятел, а това е по-важно от най-изпепеляващата страст.

Какво иска да чува мъжът?

Как се чувстваш?

Мъжете се нуждаят от грижи не по-малко от жените. Ако се интересувате от благополучието на партньора си, тогава той ще разбере, че вие скъп като близък човек, а не само като креватен и социален партньор. Мъжете са доволни, когато се отнасяте с разбиране към тях.

Чувствам се сигурна до теб. Не бих могла да го направя без теб!

Тези думи вдъхновяват мъжът, той чувства, че е ценен, и че жената има нужда от него. Ако редовно чува подобни фрази, ще се опита да отговори на очакванията на своята избраница.

Гордея се с теб! Знам, че можеш да се справиш!

Мъдрата жена, която вижда истински герой в своя мъж и открито му го декларира, винаги ще бъде обичана и желана. И винаги ще бъде на първо място! Мъжът трябва да разбере, че във всяка ситуация може да разчита на своята избраница, за да получи подкрепа и признание. Тогава той ще обърне планини за вас, лесно преодолявайки всякакви трудности по пътя си.

Нека да прекараме вечерта у дома…

Мнозина се оплакват от рутината, мрънкат постоянно, че отношенията им са станали твърде скучни.

Затова вземете всичко в свои ръце и подарете на мъжа си една незабравима вечер!

Отидете заедно там, където никога не сте били, променете средата. Това ще даде положителни емоции на вас, както и на него, и ще изведе взаимоотношенията ви на съвсем ново ниво.

Думи, които всеки мъж иска да чуе от любимата си жена
Думи, които всеки мъж иска да чуе от любимата си жена

Искам те! Подлудяваш ме! Не спирай!

Всяка една от вас навярно добре познава своя мъж, така че определено ще усети какво иска да чуе по време на интимност (и не само). Не се страхувайте да кажете на партньора си всичко, което чувствате към него. Поемете инициативата в леглото по-често.

Благодаря! Наистина ценя всичко, което правиш за мен!

Оценявайте усилията на партньора си и той ще продължи да ви радва с внимание и грижи. Няма нужда да го съжалявате, трябва да му благодарите, и тогава той ще се почувства като истински герой.

Обичам те много! Обичам твоята прегръдка – усмивка – присъствие!

Когато искрено правите подобни признания, вашият мъж ще се почувства щастлив и уверен. Той ще бъде благодарен на съдбата, че вие срещнал. Една мъдра жена ще докаже на своя любим, че е скъп и обичан. А за него, освен нея, никой друг няма да бъде по-ценен.

Струва си да запомните някои печеливши фрази.

Не е необходимо да казвате първото нещо, което ви идва на ум, тъй като думите трябва да бъдат внимателно обмислени. От тях зависи колко хармонично ще се развият взаимоотношенията ви. Това не означава, че трябва да изградите цяла стратегия за разговор. Не е необходимо да използвате и клишета. Дали е подходящо да вкарате точно тези фрази в конкретния разговор, зависи от вас. Но благодарение на тях, ще можете да убедите партньора си, без да използвате „насилие“.

Да желаеш мъжа си
Да желаеш мъжа си

И така, по-долу можете да прочете списък на „вълшебните“  фрази!

Фрази, които объркват мъжа:

Какво наистина искаш?

Защо 

Продължавай в същия дух!

Обяснявам за не знам кой път….

Как точно си го представяш това?

Какъв е проблемът? 

Какво следва?

Имаш ли нужда от помощ?

Фрази, които ви дават възможност да избегнете отговора:

Имам нужда от време за да помисля.

Малко по-късно…

С мен не е лесно…

Бързаш!

Фрази, които го насърчават към действие:

Не се притеснявай 

Доволна съм!

Бъди по-смел!

Сигурна съм, че можеш да го направиш! 

Фрази, които ще го накарат да се почувства виновен:

Сигурен ли си какво казваш/правиш?

Разбрах какво искаш да кажеш !

ОК, добре, все тая…

Я повтори!

Какво си въобразяваш?

За да подобрите или затвърдите резултата, направете пауза по време на разговора и гледайте партньора си директно в очите. Не забравяйте, че мъжът никога няма да си тръгне от жена, която знае своята стойност!

Вижте още и ⤵️
От какво се страхуват мъжете и жените?
5 неща които мъжете харесват повече от външния ви вид
Любовта на мъжа според зодията му
Защо мъжете се страхуват от обвързване
Жените се влюбват в мозъка а мъжете в очите

Тагове

Свързани статии

Close