Статии

Визуализацията на мечтата

Как да ни се сбъднат желанията

Не пропускайте нашите публикации като се

Техниката по, която можете да направите своята карта на желанията, е доста прост и достъпен начин да визуализирате собствените си заветни желания, като постигнете и тяхното изпълнение. Известни са множество алгоритми и съвети относно правилната изработка на тази карта. Предлага ме ви начин, което се базира на изучаването на множество източници. С помощт на тази карта на желанията можете действително да привлечете в живота си различни нематериални и материални блага, главното е правилно да я съставите.

Как да намислим желание!

Първото, който трябва да направите преди началото на съставянето на картата на желанията, е да си изясните плановете и целите и да помислите какво искате всъщност: от колко пари имате нужда, за какво семейство мечтаете, деца, съпруг/а , здраве, къде желаете да отидете и т н. След това можете да преминете към съставянето на картата на желанията.

Как да си намислим желание
Как да си намислим желание

Вземете хартия или картон и ги разделете на 9 части според фън шуй. Можете да оцветите всяка част с различен цвят.

Ще ви трябват различни изрезки от списания, снимки на събития и предмети, които бихте искали “да привлечете” в живота си. С материалните предмети нещата са ясни, но как да се изобрази например омъжване или богатство? Не се препоръчва нанасянето на парични знаци като символ на богатството – по-ефективно е да нанесете това, които асоциирате с начина на живот на богатия човек: богато обзаведени жилища, скъпа яхта или кола и т н.

Важно е да осъзнавате, че парите не са цел, целта е това, който ще можете да купите с парите – именно това трябва да нанесете на картата. За да изобразите сватба, брак или щастливи отношения, намерете картинка, на която е изобразена щастлива двойка и сложете върху съответния партньор собствената си фотография. При страстно желание да отслабнете, залепете лицето си върху строен модел.

Когато съберете необходимите изображения, започнете да правите колаж, като се съобразявате със следните правила.

1.На картата не трябва да се поставят едновременно повече от десет различни желания. След изпълнението на някои от тях можете да ги замените с нови или пук да дочакате да се изпълнят всичките и да си направите нова карта на желанията. В един период можете да имате само една карта на желанията, за да може съзнанието да не се “разсейва”, а да остава фокусирано върху тесен кръг желания.

2.Никога не поставяйте върху картата изображения, за които не сте убедени, че желаете: нежеланият робот прахосмукачка е все пак половин беда, а какво ще направите с нежелано дете или съпруг/ а?

3.Вземете голям лист хартия (формат А3 и по-голям). Фона можете да оцветите във всякакви цветове или да оставите бял. Разположете изображението така, както желаете, опитайте различни комбинации, преди да ги залепите. Можете и да напишете нещо под картинките.

4.Когато картата вие готова, окачете я на място, където най-често ще можете да я виждате – в дома или в службата, ако не ви притеснява, че ще я видят колегите ви. Освен обичайното  съзерцаване трябва два оъти на ден да сядате срещу нея за 10 – 15 мин, да избирате едно от желанията и да си представяте със затворени очи, че вече притежавате този предмет или нематериален обект.

При редовна работа с картата на желанията, както и с вяра в успеха желанията ви скоро ще започнат да се осъществяват едно след друго. Не изоставяйте визуализацията и не се разстройвате, ако за сега не се случва нищо.

Изображения за желанията
Изображения за желанията

Главни правила

  • Не си присвоявайте чужди карти на желанията. Не карайте друг да ги прави вместо вас, тъй като никой не би могъл по-добре от вас да знае за какво именно мечтаете, каква е картинката на бъдещето ви в главата ви.
  • Можете да направите своята карта на желания заедно с вашите близки – можете да направите и семейна карта на желанията.
  • Разполагайте върху картата на желанията само позитивни събития; не желайте никому зло или нещо лошо.
  • Желанието е колкото може по-често да гледате картата на желанията – този метод се отнася за областта на “визуализация на желания” всеки ваш поглед към картинките предизвиква определени стремежи и намерения в подсъзнанието, които Вселената чува и изпълнява.
  • Вие привличате влаганото от вас в смисъла на картинките – това, които асоциирате с тях, затова не е прието картата на желанията да се показва на всички приятели – особено на онези, които могат да ви се присмеят скептично, тъй като негативният заряд може да развали вашата настройка  и да подкопае вярата ви.
  • Можете да направите карта на желанията за една година и да я озаглавите по съответен начин или пък да направите “оборотна” карта, когато изпълнилите се желания постепенно биват заменени с нови.

Сектори в картата на желанията

При тяхното изпълнение се разрешава да се използват най-различни картинки, като се отдава предпочитание на такива, които максимално точно отразяват същността на вашето желание.

  • За сектор “Любов” – сърчица, щастливи двойки, валентинки, снимки с любим човек и т н.
  • За сектор “Богатство” – изгледи на различни интериори и домове, собствени фотографии в уютно и красиво място, снимки на цветя и домашни животни ( ако ги обичате ), както и всичко, който означава охолен живот, уют, пари.
  • За сектор “Здраве”, разположен в центъра, обезателно е нужна добра ваша снимка, на която се харесвате, на която се чувствате отлично и щастливи. Ако не намерите такава, можете да я замените със снимка или силует на друг човек, който предава вашето желание, или да се нарисувате в желаното състояние и вид.
  • За секторите “Деца” и “Творчество” трябва да се подберат снимки на щастливи дечица, картинки с работи отнасящи се към вида на творчеството, с който се занимавате вие, или нещо друго, който ви харесва.
  • За сектор “Знания” можете да откриете снимки на различни мъдреци, можете да поставите цитати за онези качества от характера и ума, който бихте желали да имате, различни картинки за позитивно мислене, сертификати или дипломи,който означав , че сте постигнали определени резултати в желана сфера на знанията.
  • За сектора “Работа и кариера” подберете картинка, символизираща вашия успех или снимка на човек, който вече е успял да постигне висотите , който вие желаете. Освен това можете да нарисувате и собствения си договор с желаната от вас длъжност и компания.
  • За секторите “Пътешествия” и “Помощници” можете да разположите различни картини, символизиращи приятелство, както и мъдри наставници. Освен това там можете да поставите снимки на градове и страни, които мечтаете да посетите.

Не се страхувайте да фантазирате , правете го смело!…

Тагове
Close