Статии

Балансът дава сила

Как да си възвърнем силите?

Не пропускайте нашите публикации като се

Причините, които водят до загуба на сили, са: недостатъчно физическо натоварване; лош сън; ежедневна рутина; небалансирано хранене; постоянен стрес; прием на лекарства. 

Балансът дава сила
Балансът дава сила

Правилата на трите „Не“

  • Не злоупотребявайте с алкохол. На сутринта от веселието няма да остане и следа.
  • Не злоупотребявайте с тонизиращи вещества. Главоболието, повишеното кръвно налягане и нарушенията в работата на сърцето са ви гарантирани.
  • „Учи и работи!“ Но дори и роботите имат нужда от почивка и зареждане. Не можеш да спечелиш всички пари на света. А ако работиш прекалено, след това ще ги похарчиш за лечение и възстановяване на организма.

Унинието е грях

Молитва
Молитва

Ако ви се иска да се разкиснете или да се свиете на кълбо на любимия си диван, прочетете молитва, вземете вода от църквата, осветена на 6 януари, измийте с нея лицето си и кажете: „Корона на Христа Спасителя, избавителя на всички страдащи, покрий с ризата си. със светената вода измий. Яви на раба (името) твоето спасение. Амин“.

Златната среда

Златната среда - балансът дава сила
Златната среда – балансът дава сила

Знаете, че стресовете предизвикват умора. Но известно ли вие, че и липсата на стрес (възбуда, екстремни ситуации) също води до умора? Съществува тънък баланс между скуката и изпепеляването в живота. Това е своеобразна степен на опъване на струната. При силно опъване струната може да се скъса, а при слабо, цигулката не свири.

По-малко гледайте телевизия – уморява зрителните нерви и затормозява активността на мозъка. А слушането на любими мелодии е отлично тонизиращо средство.

Вижте още и ⤵️
Дисбалансът трупа килограми
Амулет на баланса
Ако не можете да спите от стрес
Защо изпитваме тревожност и стрес?

Тагове
Close