Статии

5 признака за лоша карма във вашият дом

Каква е кармата на вашият дом?

Не пропускайте нашите публикации като се

Благоприятната карма на дома е изключително важна според Фън шуй, защотот тя позволява на обитателите да живеят в хармония с вселената. Хората, които живеят в дом с положителна карма, са защитени на всички нива и могат да разчитат както на физическа така и на духовна помощ.

Ако дома има лоша карма то в него възникват постоянно проблеми. Съществуват няколко признака за наличие на негативна карма. Взимат се под предвид следните битови проблеми които се случват в дома.

5 признака за лоша карма във вашият дом
5 признака за лоша карма във вашият дом

Пожар

Това е знак за лоша карма, в по-голямата си част от случаите предсказва, че живущите в този дом са се отделили от своите истински цели. Това е знак, че всичко трябва да се промени в този дом.

Покрива и водопроводната инсталация

Ако в дома ви постоянно се разваля водопроводната инсталация или постоянно тече покрива, тези симптоми говорят за лоша карма.

Входната врата

Постоянните проблеми с ключалките, често губене на ключове, това са признаци за неблагоприятна карма в дома. Съгласно Фън-шуй проблеми с входните врати се случват в домове където обитателите се ненавиждат или са деградирали като личности и не желаят да се развиват.

Кражба

Според Фън-шуй това се дължи на факта, че някои наематели или собственици са получавали пари по нечестен начин и дошло време да се разплатят.

Насекоми

Предсказва, че повечето обитатели на сградата имат лоши мисли и намерения.

В случай, че във вашият дом се случват тези неща е желателно да потърсите компетентни хора които могат да изчистят дома ви от лошата карма, или да ви споделят начини как да го направите сами.

Вижте още и ⤵️
Каква е кармата на всеки родител?
Каква е твоята карма
СЪДБАТА – Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Тагове
Close