Статии

Сутрешният секс се оказва по-полезен

Защо да правим секс сутрин?

Не пропускайте нашите публикации като се

Докато повечето хора искат да останат в постелята си колкото се може по-дълго време, лекарите, учените и психолозите оценяват нашите вътрешни способности и потребности и скрит потенциал много по-обективно.

Сутрешният секс може да донесе много по-голямо удоволствие както на мъжете, така и на жените, от вечерния или нощния, без дори да се съобразява с биоритмите на двата пола.

Причината е в това, че концентрацията на хормоните, които задвижват кръвта, пробужда страстта и способства усилването на всички приятни усещания, е с 25 % по-висока сутрин, отколкото по всяко друго време. Така, че самият въпрос няма причина да бъде дори зададен.

Сутрешният секс се оказва по-полезен
Сутрешният секс се оказва по-полезен

За да се насладите на усещанията, сутрешният секс трябва да започне бавно и нежно в класическа поза.

Почувствайте всяка клетка на своето тяло, мислено напрягайки и отпускайки мускулите на ръцете, краката, лицето – събуждайте се постепенно и поетапно.

Не набирайте веднага скорост, ако няма за къде да бързате. Така ще получите вълшебна доза ендорфини и сивите мозъчни клетки ще заработят в още по-добър ритъм.

От подобно сутрешно забавление ще получите чудесно настроение и блясък в очите. Дори ако не сложите грим, околните хора ще ви засипят с комплименти.

Учените казват, че щастливите хора в интимната сфера имат особено привличаща енергия.

Вижте още и ⤵️
На кой знак кога му се иска секс
9 причини на мъжа да не му се прави секс
10 подправки за страстен секс
Сексът прави жената да изглежда млада

 

Тагове

Свързани статии

Close