Магия

Магия или болест

Дали болеста ви не е причинена от магия

Не пропускайте нашите публикации като се

Често когато сме болни много хора не се замислят за това какви може да са причините за състоянието им. Те обвиняват лекарите и лекарствата.

Но за да се отървем от болестта е важно да разберем какво я е причинило.

Заболяванията биват три вида: физически, болести на съдбата и възникнали в резултат на енергетично въздействие.

Магия или болест
Магия или болест

Физическите са болестите на тялото. Те биват предизвикани от стресови ситуации неправилно хранене, инфекции, травми, физически натоварвания, преохлаждане, употреба на алкохол и наркотици, стареене на организма, наблагоприятна екологична обстановка. Такива заболявания успешно се лекуват с методите и на традиционната, и на нетрадиционната медицина.

Болести на съдбата – това са кармични заболявания, изпратени но свише като наказание или изпитание. Обикновено това са нелечими или трудно лечими болести като рак или множествена склероза. Те са резултат от проява на насилие във всякаква форма.

Алчните и самоуверени хора боледуват от захарен диабет. Ако човек е страхлив и мнителен, обикновено при него заболяват бъбреците, стомахът или червата. Недоволните от живота страдат от порок на сърцето.

Прекалено гордите и тшестлавните ги очаква повишено кръвно налягане. Тези, които са жестоки към децата – безплодие.

На злословниците – различни речеви разстройства, в това число и глухонемие. Мърморковците са измъчвани от мигрена. Гневливите са преследвани от болести на черния дроб, а хората с нечисти ръце – от различни нервни заболявания. Много тежка форма на кармично наказание са психическите разстройства.

Кармичните болести обикновено не се лекуват окончателно, макар да има случаи на чудодейно изцеление т. е. когато някой искрено се разкае за греховете си, обърне се към Бога и така успява да „измоли” своето здраве.

Енергетичните болести са свързани с въздействие на негативни излъчвания върху човека. Те се проявяват в резултат на пребиваване в геопатогенни зони, въздействие на черна магия, контакти със същности от нисшия астрал.

Има повод за тревога, когато намерите пред прага си насипана земя, налята вода, дребни предмети като монети, карфици, шевни игли и елхови иглички. Понякога зломислениците заравят край дома на жертвата развалени продукти – яйца, хляб, както и метални предмети с отрицателно енергетично излъчване. След това обитателите на дома започват да боледуват, домашните животни умират, а хората заобикалят „лошия” дом отдалеч. За съжаление най-много на уроки са подложени децата – при тях аурата не е толкова силна като при възрастните.

Ако опитате храна или питие, върху които е въздействал черен маг, можете да придобиете заболяване на стомашно-чревния тракт. Ако сте стъпили във вода, с която е умиван покойник или над която е било произнесено заклинание, ще се разболеят краката ви. Ако магът ви е урочасал по снимка, ще се появи мигрена, безсъние, нервни разстройства, сърдечни заболявания. Симптом на подобно въздействие могат да станат безпричинната слабост, раздразнителност, нощните кошмари.

Трябва да отбележим, че при „болестите на съдбата” екстрасенсът е способен само да облекчи състоянието на болния, но не и да го излекува напълно. Пълното излекуване е голяма рядкост. Все пак той може да посочи крмичната причина за болестта, което е стъпка към изцелението. Никога не губете надежда!

Вижте и:⤵️
Магия за ежедневна употреба
Любовната магия – игра с огъня
Любовен хороскоп ❤️

Тагове

Свързани статии

Close