Статии

Как флиртуват по света

Няколко познания за флирт с чужденци

Не пропускайте нашите публикации като се

Изкуството да се привличат представителите на противоположния пол е част от националния характер. Познавачи могат да разберат от каква националност са двама влюбени дори и без да чуват и дума от разговора им.

Ето малко познания за флирт с чужденец, които могат да ни бъдат от полза. Още повече, че според сексолозите успехът на едно ухажване е гарантиран на 59%, ако се подберат правилните средства, което ще плени обекта на нежните ви чувства.

Испанците – майстори на съблазняването

Изследователите са единодушни, че главните майстори в съблазняването са испанците.

Природата ги е надарила с огнен темперамент, кипяща кръв и непоклатимо постоянство в преследването  на обекта на тяхната страст.

На испанките им харесва да бъдат ухажвани именно по този начин. Девет от 10 синьорити веднага след запознанството си с мъж не “увисват” на шията му, а обичат да разиграват с мъжете дълга корида. Не се хвърлят в обятията скоро, защото им е приятно тореадорите да ги ухажват. Тяхното основно оръжие е пронизващия поглед право в очите. Всеки пети испанец смята, че без размяна на погледи романтичната връзка е невъзможна.

Японците действат със саке

Японците обичат да съблазняват, като опияняват избраницата на своето сърце с любимите ѝ ястия и напитки. Колкото и да е самобитен, този източен народ въплъщава в себе си една универсална традиция. Повече от половината хора от всички националности са на мнение, че добрият алкохол и вкусната гозба, предразполагат към задушевен разговор и са главно средство за сближаване.

Французите омайват с подаръци

Франция се смята за страната на романтиците и на истинските кавалери. Французите обожават подаръците, предпочитат да поднасят цветя и сладкиши, да си гукат в кафенетата, да си устройват срещи на приказни места. Затова вероятно французойките са станали толкова придирчиви и не могат да бъдат съблазнени с евтини “джентълменски умения”. Те трябва да бъдат силно впечатлени.

Французите омайват с подаръци
Французите омайват с подаръци

Германци и чехи си падат по бирата

Наколко халби бира, вкусни наденички и изкусни шегички правят обекта на вашите въжделения изцяло ваш. Но всяко правило си има изключения.

Португалците са трезвениците на света

Португалците се смятат за най-трезвомислещите любовници – само всеки седми от тях признава за ефективно използването на малко алкохол при свалка.

Норвежците залагат на романтичната вечеря

Според седем от всеки десет скандинавци ухажорите имат шанс само при технологически правилна съблазън, а тя включва много подаръци, комплименти, романтична вечеря и красива кулминация.

Британки и холандки са най-добрите проститутки

Да, именно в тези страни е и най-големият брой на представителките на най-древната професия. Но пък там жреците на любовта се подчиняват на строг кодекс на поведение. Те могат да демонстрират своите прелести и професионални предпочитания  на разстояние не по-близо от метър от потенциалните си клиенти. Забранено е да ги хващат за ръка или да ги дърпат без тяхното “осъзнато съгласие”.

Има и санкции за “секс навън”

Доколкото се отнася до еротичните игри навън, трябва да се спазва неотменното право – не се оставяй да те хванат, особено ако си в страна със строго законодателство.

В Германия например любовта на обществено място може да ви излезе доста солено – глобата е в зависимост от месечния ви доход. Не е невъзможно да ви затворят и зад решетките.

В Калифорния, САЩ, можете да се озовете в затвора за 6 месеца, ако ви спипат в неприлична поза на плажа. Италия също таксува скъпо разпуснатото поведение на обществено място – глобата е няколко стотин евро или затвор.

В Испания със сигурност излиза по-евтино да си платиш хотелска стая, защото любовта под звездите може да ви струва 75 000 евро. В съседна Турция правилата не са толкова строги – за неуместната палавост могат само да те глобят 200 евро. Мароканците предвиждат наказание над 2 години зад решетките, докато в Ямайка ще ви се размине леко – само с предупреждение.

Така че, обичайте се, но в подходящото време, на удачното място и с идеалния партньор. 

Вижте още и ⤵️
На кой знак кога му се иска секс
Любовна рецепта за щастлива връзка
В сянката на сексуалните комплекси
Как си пречим на любовния живот по зодии
Целувки и романтика според зодията

 

Тагове

Свързани статии

Close