Фън Шуи

Фън шуй помага да си намерите мъж

Как да привлечете любов с фън шуй

Ако планирате да се омъжите, но вашата половинка не бърза да мине под венчило, можете да се обърнете за помощ към фън шуй. Вашата задача е ясно да разделите жилището, дори едностайното, на функционални зони: столова, спалня, гостна и т н. Следва да отбележите мястото и на бъдещата детска стая. Много благоприятно действат невисоките – 60 – 80 см – прегради, които разделят тази или друга зона. 

Най-добре е да поставите полукръгли ъглови дивани: те делят много меко пространството. В жилището с високи тавани може да използвате и вертикала, например да построите подиум, на който да разположите спалнята, или кабинета. Ако живеете с родителите си, то нямате цялото помещение, но можете да разделите на зони стаята си.

Фън шуй помага да си намерите мъж
Фън шуй помага да си намерите мъж

Много важно е стаята да не е преходна, да не се намира в най-далечния ъгъл на жилището или редом с тоалетната – такова разположение ще възпрепятства създаването на семейство. Вашата стая трябва да има собствен изход в коридора.

Още един съвет: в жилището ви не трябва да има течения. Вечно бягащият из дома ви вятър издухва цялата благотворна енергия, буквално изваждайки от вашия живот и нужния ви човек.

Вижте още и ⤵️
Фенг-Шуй за привличане на любов
Какво е фенг шуй?
Фън шуй съвети за богатство

 

Sending
Оценка
5 (1 глас)
Тагове

Свързани статии

Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите