Фън Шуи

Фън шуй помага да си намерите мъж

Как да привлечете любов с фън шуй

Не пропускайте нашите публикации като се

Ако планирате да се омъжите, но вашата половинка не бърза да мине под венчило, можете да се обърнете за помощ към фън шуй. Вашата задача е ясно да разделите жилището, дори едностайното, на функционални зони: столова, спалня, гостна и т н. Следва да отбележите мястото и на бъдещата детска стая. Много благоприятно действат невисоките – 60 – 80 см – прегради, които разделят тази или друга зона. 

Най-добре е да поставите полукръгли ъглови дивани: те делят много меко пространството. В жилището с високи тавани може да използвате и вертикала, например да построите подиум, на който да разположите спалнята, или кабинета. Ако живеете с родителите си, то нямате цялото помещение, но можете да разделите на зони стаята си.

Фън шуй помага да си намерите мъж
Фън шуй помага да си намерите мъж

Много важно е стаята да не е преходна, да не се намира в най-далечния ъгъл на жилището или редом с тоалетната – такова разположение ще възпрепятства създаването на семейство. Вашата стая трябва да има собствен изход в коридора.

Още един съвет: в жилището ви не трябва да има течения. Вечно бягащият из дома ви вятър издухва цялата благотворна енергия, буквално изваждайки от вашия живот и нужния ви човек.

Вижте още и ⤵️
Фенг-Шуй за привличане на любов
Какво е фенг шуй?
Фън шуй съвети за богатство

 

Тагове

Свързани статии

Close