Статии

Съвети на Ванга

Полезни съвети на Баба Ванга

Не пропускайте нашите публикации като се

Има предмети, които от векове носят щастие и успех в дома: заключват доброто и пазят от измяна. Ето някои от тях.

Съвети на Ванга
Съвети на Ванга

Мед

Според Ванга: “Медът в дома е богатство”. Отдавна съществува поверието, че той е особено любим на домашните духове. Това са невидими същества, които охраняват покоя и уюта в дома ви.

Подкова на входа – за щастие

Първият “късметлийски“ предмет, който мъдрата Ванга посочва е подковата. Тя казва: “Дръж подкова на входа за щастие и успехът ще намери пътя към дома ти, късметът винаги ще е на кон, а конят, както е известно има нужда от подкова.”

Финикова палма и върба

Знаменитата Ванга казва: “Отгледай палмата от зрънце. Нека тя защитава теб и дома ти и да слави Христос. А върбата пази в дома си години на ред. Тя ще донесе благост, богатство и успех в делата на близките ти. Тя е твоят най-пръв приятел и помощник”. Посадете фурма и нека израсне палма. Смята се, че финиковата палма е свещено растение, носещо изчистване на дома и разпространяващо благост и чистота. Тя пази и от нечисти сили.

Сапун

За него Ванга казва: “Сега живеете бързо, страхувате се, че няма да успеете, и възприемате нещата повърхностно. Жалко вие да отделите няколко минути, да помислите за нещата,, които толкова често използвате в бита си. Сапунът се използва не само за физическо изчистване. В дома обезателно трябва да има обикновен сапун, който да ви служи вярно и ще премахне нечистата сила и болестите”. Потърсете обикновен сапун – без химия, само от натурални компоненти.

Чесън

Сложете го в ъглите на дневната, под тавана, за да плаши нечистата сила. “Ако искаш да предпазиш себе си и близките си от уроки, “почерпи” злите същности с чесън. Те не го обичат и се страхуват. В дом, където има чесън, никога не се въдят дяволи. А щом се появяват, веднага ще избягат”.

Камбанки (сребърни или стоманени)

Представителите на злите сили са плашлив народ. Те обичат тишината и бягат от силните звуци. “Особено не им понася, ако звуците се повтарят редовно. Затова във всеки дом трябва да има камбанки”, казва Ванга.

Кехлибар

Ванга учи, че в дома трябва да има застинало слънце, отразено в смола. Вземете си кехлибар, за да ви предпази от главоболие и да проясни съдбата ви.

Ябълки 

За тях Ванга казва: “Ако искаш домът ти да е изпълнен със щастие и благоденствие, нека в кухнята ти винаги да има ябълка. Нека никой не я пипа, тя трябва само да радва окото ви – и няма да познаете мъката”.

Карфици

За да защитите себе си и близките си от уроки, използвайте карфици“, съветва българската пророчица.

Вижте още и ⤵️
Какво да премахнете от дома си за да имате късмет
Билки амулети
Най-силните методи за привличане на пари

 

Тагове

Свързани статии

Close