Пожелания

Пожелания за Александровден

Иберете оригинално пожелание за Александровден

Не пропускайте нашите публикации като се

 

Александровден се празнува няколко пъти през годината – 3 ако трябва да сме по-точни.

Александър празнува също и на:

Пожелания за Александровден
Пожелания за Александровден

Зарадвайте вашите близки с оригинално пожелание за Александровден:

В този ден отбелязваме празника на твоето красиво име – честито! Аз ти пожелавам да си го носиш със здраве и поздравявам родителите ти за добрия вкус и брилятния избор на име. Честит Александровден!


На именния ти ден, Александър, мога да ти пожелая шаблонните неща, но предпочитам да съм искрен и да ти кажа само: давай смело напред, брат, бъди корав, бори се с живота и остани такъв точен и верен приятел. Наздраве и да почерпиш!


Пожелавам ти ако има на света нещо по-хубаво от това да се чувстваш здрав, обичан и преуспял, то да бъде твое. Весел имен ден, Сашо!


Какво да ти пожелая? Имаш красота, чар, ум, хъс да бъдеш винаги първа! Ти си мила и добра приятелка. Ще ти кажа само: Бъди щастлива, Алекс! Нека срещнеш истинската любов.


Живей стремглаво, палаво, неустоимо. Бъди звезда, не следвай правила! Пожелавам ти много късмет в живота и любовта.
Честит имен ден!


Честито да е името ти!
Пожелавам ти да се целиш винаги високо и да се стремиш да достигнеш първите, но не забравяй, че обичта е най-важната цел в живота на човека. Имай я и я пази, защото с нея си богат!


Честит имен ден, Александра!
Ти си момиче, което никога не мога да забравя! Пожелавам ти да си много здрава, а красивите ти очи винаги да блестят от щастие, любов и любопитство към света. Весел празник!


Честит празник!
Приеми моите искрени поздрави и пожелания за именния ден. Това, което от сърце ти пожелавам е да имаш верен приятел, дори и да е само един. Това е богатство и опора в трудни дни, за която и царете мечтаят.


Честит Александровден!
С достойнство и чест носи името си – име достойно за княз! Бъди над нещата и винаги защитавай принципите си. Обичай!


От сърце днес ти желая щастлив имен ден, здраве, късмет и любов! Нека всичките ти мечти се сбъднат, а всяка осъществена мечта се окаже още по-красива от това, което си си представял. Честит Александровден!


За именния ти ден ти пожелавам: ако искаш по-добро здраве, то да те споходи още сега, ако ти трябват пари, да не се отървеш от печалба и добър късмет, ако копнееш за любов, тя да те стопли и вдъхнови, съвсем скоро.
Честит имен ден!


Живей поне век, радвай се на деца и внуци, работи това, което обичаш и те прави щастлив. Имай винаги топла постеля и едно сърце, което да те обича и да те приютява.
Честит Александровден!


Животът е прекрасен с теб, а днес е повече от празничен, защото ти, Александър, имаш имен ден! Посрещни го шумно с приятели и много веселба. Наздраве!


Честит имен ден! Дълго живей в радостни дни, дни изпълнени със слънчеви лъчи, защото ти Александра, имаш име прекрасно, но ако трябва да те нарека по друг начин, то ще бъде Слънце!


Честит имен ден и благодаря, че реши да споделиш този празник с мен! Нека животът ти поднесе само радост и хубави изненади, а поводите за празнуване да стават все повече. Нека нашите усмивки и радостни погледи бъдат най-хубавата ни визитка. Наздраве!

Вижте още и ⤵️
Пожелания за имен ден
Пожелания за имен ден на жена
Пожелания за имен ден на мъж

Тагове

Свързани статии

Close