Поверия и суеверияСтатии

Не слагайте тези неща в портфейла ако искате да привлечете пари

Как да привлечем пари към себе си?

Не пропускайте нашите публикации като се

Какво трябва да се изхвърли от портмонето, за да се напълни то с пари? Мнозина слагат снимки на близките в портфейла, но защо не е хубаво да са там?

Ние ще ви споделим най-разпространените теории по темата:

Какво задължително не трябва да слагате в портмонето или портфейла? Касови бележки. Билети от градския транспорт, а също така билети за театър, кино концерт. Чужди визитки. Неактивни банкови карти. Рецепти за лекарства особено, ако са просрочени, защото може да забавят процеса на оздравяване и парите ви ще отлетят за лекарства.

Не слагайте тези неща в портфейла ако искате да привлечете пари
Не слагайте тези неща в портфейла ако искате да привлечете пари

Не смесвайте намерени или спечелени пари с обикновените!

Не трябва да се носят и снимки на близки до вас хора. Парите имат не само положителна, но и негативна енергетика, която може да е от хора, които са ползвали тези банкноти преди вас. Този поток от негативна енергетика може да се насочи към хората на снимките. От друга страна, именно снимките прекъсват или забавят паричните потоци.

Има и още една причина:

Ако има човек, дори и много близък, който някога е станал причина за влошаване на финансовото ви състояние, то негова снимка в портмонето ще ви вкара в нови тежки борчове! А какво, освен пари и банкови карти, може да се слага в портмонето? Може да се слагат снимки на богати и успешни хора – те ще са като амулети и парични талисмани.

Източник: sanovnik.at

Още статии за богатство можете да видите тук:

Дърво на парите
Изберете цвета на портфейла според зодията за богатство
Парите са енергия
Бабини поверия за пари
Привлечете парите с Индийско Орехче

Вижте още и ⤵️
Линия на парите – Гледане на ръка

 

Тагове
Close