Статии

Разрушителната любовна магия

Какви са признаците на любовната магия

Не пропускайте нашите публикации като се

Състоянието на влюбеност е едно от най-прекрасните чувства. Когато човек е влюбен, всичките му мисли са заети с обекта на неговата страст. Той е окрилен и с нетърпение очаква срещите с възлюбления. Това е истинско щастливо и светло чувство…

Но се случва и така, че изведнъж започвате да изпитвате силно влечение към друг човек, не можете да живеете и минута, без да мислите за него, вълнувате се постоянно защо не се обажда обектът на вашите симпатии.

Разрушителната любовна магия
Разрушителната любовна магия

Неочаквано той става за вас център на Вселената. Да-да, ключовата дума е “неочаквано”. Напълно възможно е до даден момент да не сте изпитвали такива силни чувства към този човек, а внезапно сте обсебени от натрапчива влюбеност.

За да определите дали не сте обект на въздействие, има множество начини, обреди и признаци.

Но най-главният и първият сред тях е тежестта в душата, неподдаващи се на контрола на логиката постъпки и емоции.

Признаци на любовна магия

  • Неадекватна оценка на ситуацията. Човек престава да се вслушва в доводите и съветите на близки и роднини. Всякакви нападки по повод на обекта на обожание се посрещат с рязка агресия и раздразнителност. “Жертвата” на любовна магия изпитва обида към всекиго и всичко, усещане, че никой не го разбира.
  • Изчезват каквито и да било обществени и лични интереси. Обикновено жертвата на любовна магия се изолира от околния свят. Всичко, което някога е било значимо, губи важност и актуалност. Това се отнася и до семейството. Например мъжът може да престане да отделя необходимото внимание на своите деца, да стане равнодушен към нуждите на близките си. Нищо чудно, че се прекратяват всякакви близки отношения към съпругата – при това рязко и без видими причини.
  • Щастието на жертвата на любовна магия зависи единствено и само от обекта на неговата страст. Редом с възлюбения потърпевшият усеща удовлетворение, личностна пълноценност и пълнота в битието.
    С една дума – на човека му е добре само когато се намира с “поръчителя” на любовната магия. Това се превръща в своего рода наркотична зависимост. При това “поръчителят” може да създава всевъзможни проблеми, да причинява неприятности, да издевателства над своята жертва. Но това само усилва нейното влечение.
  • Загуба на личността. Жертва на любовна магия рязко губи чувство за собствено достойнство, търпи унижения и търпи всичко против собствените си интереси и благополучие само за да не загуби “любимия” човек.
  • След известно време настъпва осъзнаването колко мъчителна е такава връзка и омагьосаният започва да ненавижда своя мъчител. Но “любовта” и привличането не преминават. Това е именно случаят, когато са еднакво невъзможни и съвместното съжителство и раздялата. Получава се омагьосан кръг.Опитите да се прекратят отношенията, завършват с това, че “жертвата” отново и отново търси срещи и контакти със своя мъчител. Това може да продължи безкрайно, тъй като енергийното привързване е много силно и потърпевшият не е в състояние да се справи с него самостоятелно.В повечето случаи най-мощното енергийно привързване се осъществява по чакрата, отговаряща за сексуалното влечение. Тоест то би могло да е особено остро, засенчвайки всички останали приоритети, интереси и задължения на човека.

    Опитите да започне отношения с друго лице от противоположния пол, са безуспешни. Или омагьосаният след време сам къса такава връзка, разбирайки, че няма по-достоен от субекта на любовната магия, или след време новият партньор без видими причини си тръгва.

  • Депресия. Човекът може да е толкова потиснат, толкова измъчен от борбата и опитите да се раздели с енергийния “тиранин”, че започва да се замисля за самоубийство. Не е в състояние да се справи сам. А противоположната магия – за раздяла , е по силите само на квалифициран и опитен специалист.
  • Бърза и честа уморяемост. Апатия, сънливост, сантименталност, повишена и необоснована ранимост и обидчивост.
  • Раздразнителност, агресия, неспособност човек да се контролира.
  • Влечение към алкохол. Алкохолизмът е много често странично явление на любовната магия. С помощта на алкохола потърпевшият се опитва да се разсее и да отпусне смъртоносната хватка на нездравословните отношения.
  • Постоянни оплаквания. Жертвата на любовната магия се превръща в енергиен вампир: оплаква се, търси съчувствие и внимание от другите. По този начин той се опитва да попълни запасите си от енергия, която пилее за своя “любим”.
Признаци на любовна магия
Признаци на любовна магия

Ако забележите повечето от тези признаци у себе си или у свой близък. незабавно се обърнете към опитен и силен маг, който да неутрализира разрушителното въздействие на любовната магия. Това трябва да се направи възможно най-скоро, защото с времето негативното въздействие се усилва. Връзката ще укрепва, здравето на потърпевшия – морално и физическо, бързо ще се изтощи.

Не забравяйте, че трябва да се направи действително мощно неутрализиращо въздействие от специалист. Не бива да рискувате и да експериментирате, за да не задълбочите и влошите ситуацията.

Вижте още и ⤵️
Любовната магия – игра с огъня
Любовна рецепта за щастлива връзка
Любовта на мъжа според зодията му
Гадания за любов по буквите на името

Любовен хороскоп ❤️
Любовно късметче за деня ❤️🍀

Тагове

Свързани статии

Close