Зодии

Кой е най-подходящия партньор според зодията

Кой партньор е най-подходящ според зодията и възрастта

Не пропускайте нашите публикации като се

Дали възрастта и зодиакалния знак имат някакво значение при избора на партньор?

Според астролозите отговора на този въпрос е положителен. Да разберем какво казват звездите за това кои е подходящия за вас партньор според зодията ви.

Кой е най-подходящия партньор според зодията
Кой е най-подходящия партньор според зодията

ОВЕН

До 29,5 години за Овена най-подходящите партньори се намират сред хората, родени под знака Лъв и Стрелец. Когато Овенът излезе от тази възраст, той започва постепенно да съзрява, става по-улегнал, по-малко стремителен и страстен, по-практичен. В това време Овенът е съвместим със знака на Козирога и Девата. Тези два земни знака притежават голяма практичност – черта, която липсва на Овена, за да успее.

След 29,5 години Овните стават по-малко егоцентрични: те не се концентрират върху любовта и секса и започват да насочват своята енергия към солидни преобразувания и обезпечение.

На възраст до 41,5 години, което е половината от цикъла на Уран, Овенът е длъжен да се контролира. През това време той е съвместим с Везни (чувствителен, умствен знак) и Близнаци (също интелектуален знак).

ТЕЛЕЦ

До 29,5 години най-подходящите им партньори са хората от Знака на Козирог и Дева. Ако избере Девата, Телецът е длъжен да има предвид, че тя е красива, но хладна, а Козирогът е добър партньор и съпруг, но след време той няма да може да я удовлетвори сексуално.

След 29,5 години Телците започват да растат духовно и може да намерят подходящ партньор сред Близнаци и Овен. Близнаците ще увеличат неговия интелект, а Овенът ще му даде огън и енергия. Овенът и Близнаците са интелектуални знаци и не витаят из облаците като Телеца. Това понякога е полезно, за да го свалят на земята, за да може добре да погледне своя живот и впоследствие да промени своето бъдеще.

След 41,5 години Телецът вече е придобил дългоочакваното благополучие, той е готов за по-дълбоки, духовни отношения. Сега той може да е съвместим със Скорпион.

БЛИЗНАЦИ

До 29,5 години Близнаците трябва да се търсят най-добрите си партньори сред Везни и Водолей. Всичките три въздушни знака до 29,5 години действат лекомислено, достатъчно либерални са, непостоянни и повърхностни.

След 29,5 години Близнаците започват да съзряват и до опознават своя истински характер, който става по-уравновесен. Тогава те често намират общи черти с Телец и Овен. Телецът им предлага стабилност и другарски отношения, Овенът – възбуждане и добър модел на “Аз”.

След 41,5 години Близнакът е длъжен да се развие окончателно и да добие най-висш интелект и силен самоконтрол. По това време те могат да са съвместими със Стрелците.

РАК

До 29, 5 години най-добрите им партньори са Скорпион и Риби – между тези три водни знака има страстна, дълбока емоционална връзка.

След 29,5 години Раците съзряват и осъзнават своята истинска личност, стават по-либерални и не толкова тревожно предпазливи. Тогава те често откриват, че са съвместими със знака на Близнаци и Дева.

След 41,5 години Ракът е длъжен да притежава пълен контрол над себе си. Тогава те могат да са заедно с Козирог.

ЛЪВ

До 29,5 години най-добър партньор Лъвът следва да търси сред хората, родени под знака на Овен и Стрелец. Всичките те са огнени знаци. На тази възраст те са много независими и действат обективно и безкористно.

След 29,5 години Лъвовете се стремят към по улегнал живот, по-търпеливи са в отношенията си и стават по-практични. В това време те могат да са съвместими с Козирог, който под маската на крал също може да седне на трона заедно с Лъва, дори ако Козирогът не е толкова начетен, приветлив и отворен. Лъвът може също така да е съвместим с Близнаци след 41,5 години, които га очароват със своя блестящ интелект.

След 41,5 години Лъвът е вече духовно развит, станал е по-малко тщеславен, ексцентричен и е достигнал върха на своето интелектуално развитие. Сега те откриват, че са съвместими с Везни и Скорпион. Съчетанието “Лъв-Везни” е знаменит астрологически дует. Тъй като Везните винаги се стараят да угодят, а Лъвът иска същото, те успешно изграждат отношения на от типа “роб – господар”. Съчетанието “Лъв-Скорпион” е възможно само в средите на високоразвитите типове. Но срещнат ли се – пазете се! Това е истинската власт, интелект, творчески съюз – император и императрица, не просто крал и кралица!

ДЕВА

До 29,5 години Девите си намират най-подходящи партньори сред родените под знака на Телец и Козирог. Всичките те са земни знаци и до 29,5 години се държат пасивно, връзките им са случайни и чувствени, отношенията – стабилни и ограничени. Хората от знака на Телец могат да добавят малко мекота към нервните Деви, а в същото време Козирозите, с високото си чувство на организираност, могат да се обръщат за помощ към практичните Деви.

След 29,5 години Девите започват да разбират цялата глупост на своето отношение към живота и тяхната строгост отслабва, но едва след като са натрупали много знания и професионален опит. Сега те могат да са съвместими със Скорпион и Лъв. Хората от тези знаци високо ценят интелекта на Девата и могат да отделят малко от собствените сили за по-слабия знак на Девата, който заради своята работа позволява на благата на живота да преминат край тях.

След 41,5 години Девите вече са развити духовно. Сега те могат да са съвместими със Стрелците, интелектуален, идеалистичен знак.

ВЕЗНИ

До 29,5 години Везните са най-съвместими сексуално със знака на Близнаци и Водолей. Тези три въздушни знаци до 29,5 години имат непостоянни интелектуални, обществени и сексуални връзки.

След 29,5 години те започват да съзряват и стават по-практични. Вече са се приближили към по-улегнал и по-стобилен начин на живот. Откриват съвместимост със знака на Скорпиони и Овен. Тъй като тези два знака се управляват от Марс, понякога са малко груби и се нуждаят от мекия, уравновесен характер на Везните, който поощрява тяхното спокойно поведение.

След 41,5 години Везните вече са се развили, установили са контрол над своето интелектуално “Аз”. В този период често са съвместими с Риби и Стрелец, благодарение на техния идеализъм и романтизъм.

СКОРПИОН

До 29,5 години най-добрите им партньори са сред Рак и Риби. Всичките те са водни знаци, които в тази възраст са крайно емоционални и действат на психическо-сексуално ниво. Понякога Скорпионите си пасват добре със знака на Козирог и Дева.

След 29,5 години те започват да съзряват и осъзнават своето постоянно “Аз”, като постепенно стават крайно агресивни и властни. Тогава те са съвместими със знака на Телец и Везни, които притежават голямо търпение и способност да понасят властния характер на Скорпиона.

След 41,5 години Скорпионът би трябвало да е напълно развит като личност и да контролира добре своето интелектуално “Аз”. Тогава той често открива съвместимост със Стрелец и Водолей.

СТРЕЛЕЦ

До 29,5 години най-добрите партньори на Стрелците са хората, родени под знака на Лъв и Овен. Тези три знака са огнени и до 29,5 години отношенията им не са толкова близки и зависими, както например отношенията между водните знаци. Ключовата дума в отношенията при тази група е независимост. През юношеството Стрелците могат да открият добри партньори сред Телците и Рибите.

След 29,5 години Стрелците започват да съзряват. Те осъзнават своята истинска личност, която постепенно става крайно неспокойна. Тогава те често са съвместими с Дева и Близнаци. Тези знаци притежават висок интелект и очароват Стрелците.

След 41,5 години Стрелецът вече е развита личност, с добър самоконтрол и е готов да погледне към вътрешния си мир. През този период той става много агресивен, властен и независим. Тогава е съвместим с Телец и Везни. Тези знаци могат да живеят с властни хора.

КОЗИРОГ

До 29,5 години най-подходящите им партньори са хората, родени под знака на Телец и Дева. Тези три знака са земни. Отношенията между тях са приятни и малко пасивни, но обикновено са стабилни.

След 29,5 години най-подходящи партньори Козирозите следва да търсят сред Водолей и Скорпион. Водолеят ги учи да са добри и благородни. Скорпионът е най-добрият им избор, тъй като е умен и хитър и деловите Козирози му се възхищават.

След 41,5 години Козирозите обикновено постигат своите цели. Тогава те често са съвместими с Риби, които носят на Козирога духовност.

ВОДОЛЕЙ

До 29,5 години най-подходящи за тях са Близнаци и Везни. Техните отношения са променливи Близнаците предлагат интелектуален стимул, весело приятелство, а Везните – равновесие и хармония.

След 29,5 години Водолеите се интересуват повече от практичния, земен живот, и тогава често са съвместими със знака на Дева и Овен. Острият ум на Девата и нейната способност непрестанно да се труди може да помогне на Водолея да навлезе в областта на практичността. Овенът предлага амбиция.

След 41,5 години личният живот и работата на Водолея вече са в положително русло и той е готов да влезе във висшето общество. През това време той е съвместим със своя противоположен знак – Лъв, който се развива в същото направление.

РИБИ

До 29,5 години най-подходящи за тях са Рак и Скорпион. При тези знаци отношенията са много близки, емоционални, страстни и често бурни.

След 29,5 години Рибите са съвместими с Везните. Те привличат Рибите със спокойна грациозност и уравновесеност. Зрелите Рибите са привлечени и от Водолеи, които разширяват техния свят с общуване, помагат им да се освободят от своята свръхемоционалност.

След 41,5 години Рибите са постигнали стабилност и са близки душевно с Девите. Те взаимно се допълват и стабилизират.

Вижте и:⤵️
Любовна съвместимост между зодиите
Факти за зодиите, които не знаете
Любовта на мъжа според зодията му

Тагове

Свързани статии

Close