Зодии

Кога ще ни се изпълнят желанията според зодията?

В кой ден и час ще можем да сбъднем желанията си?

Не пропускайте нашите публикации като се

Астролозите често споделят, че всеки знак дава на човека определени черти и особености на характера, към всичко това съществува и определено време когато могат да се изпълнят и определени желания.

Кога ще ни се изпълнят желанията според зодията?
Кога ще ни се изпълнят желанията според зодията?

Овен

За хората които са зодия Овен,  астролозите предсказват, че най-подходящо време за изпълняване на техните желания и замисли е на обяд а подходящи дни са понеделник и сряда в часовете от 12 до 14 . В това време представителите на зодията могат да обърнат обстоятелствата в своя полза.

Телец

Телците трябва да се занимават с активна дейност по реализация на собствените си планове в четвъртък от 15 до 16 часа. Тогава обстоятелствата са на тяхна страна и няма да имат никакви неприятности или ако имат те ще са лесно преодолими.

Близнаци

За да реализират своето желание Близнаците ще трябва да изчакат до петък вечерта в часовете от 17 до 19. В този ден от седмицата обезателно ще ги споходи щастието, но това зависи от собствената им активност.

Рак

За представителите на зодия Рак, благоприятно време е сряда от 9 до 11 часа когато имат шанс да реализират и най-смелите си желания.

Лъв

За представителите на зодията най-подходящи за изпълнение на желанията са часовете от 7 до 8 в неделя. Знаем, че Лъвовете през този ден искат да поспят повече, но ако искат да им се изпълнят желанията то е необходимо да направят необходимото усилие и да станат рано.

Дева

Девите е необходимо да се съсредоточат в часовия пояс от 19 до 21 часа в петък вечерта. В този период от време са вероятни полезни запознанства, които могат да изпълнят и най съкровените им мечти.

Везни

За Везните благоприятно време е в четвъртък от 14 до 16 часа. В този ден и час тяхното съзвездие ще им придаде увереност в собствените сили и шанс да осъществят замисленото. В същото време могат да се обърнат за помощ към любим човек или родственик защото в живота на Везните тези хора играят не малка роля.

Скорпион

За представителите на зодията Скорпион, най-подходящо време е събота от 11 до 13 часа. През този отрязък от време могат да се изпълнят и най съкровените им желания. Периода е подходящ за взимане на важни решения или възобновяване на контакти.

Стрелец

Стрелците трябва да действат в неделя от 17 до 20 часа. В този ден и час представителите на зодията могат да осъществят много от своите желания и да ги споходят много творчески идеи.

Козирог

За представителите на зодията най-добро време е вторник вечерта от 18 до 20 часа. В този времеви пояс Козирозите имат шанс да изпълнят своите желания и да няма неприятни последствия за тях.

Водолей

Понеделник от 10 до 12 часа на Водолеите, зодиакалното съзвездие ще им окаже необходимата поддръжка и ще придаде увереност в собствените им сили и възможност да рискуват за да реализират своите замисли.

Риби

Благоприятно време за Рибите е сряда от 14 до16 часа. През този промеждутък от време те ще могат да въздействат хипнотично на хората и да ги заставят да изпълняват техните желания.

Вижте още и ⤵️
Враг се крие във всяка зодия
Любовта на мъжа според зодията му
Факти за зодиите, които не знаете

Тагове

Свързани статии

Close