Статии

Как да откажем цигарите?

Спрете цигарите с помощта на народни средства

Не пропускайте нашите публикации като се

Ако имате желание да спрете пушенето, можете да се доверите на народните рецепти. Тези ефективни средства ще ви помогнат да се избавите от вредният навик, както и да спестите пари.

Много хора страдат от никотинова зависимост и искат да се избавят от нея пробвайки различни методи.

Спрете цигарите с помощта на народни средства Спрете цигарите с помощта на народни средства

Как да се борим с пушенето самостоятелно?

Избавянето от този вреден навик е доста сложен процес и за това трябва да се използва правилен подход.

Всеки който желае да се избави от тази зависимост може да използва следния начин:

Желанието за пушенето е най-силно рано сутринта, за да се неутрализира можете да консумирате една чаена лъжичка мед на гладно сутрин, след пет-десет минути може да се консумира малко овесена каша, ако не понасяте овесени ядки може да изпиете чаша топло мляко. Тези процедури ще ви помогнат да намалите чувството за дискомфорт през деня.

В миналото за отказване от пушенето са използвали следният подход:

Намерете дива череша и отрежете от нея тънки клонки с диаметър колкото филтъра на цигара. След това ги сложете в табакера и ги носете със себе си. Когато ви се допуши вземете едно от отрязаните клончета и започнете да го дъвчете. Ако практикувате този метод постоянно, много е вероятно да спрете да пушите след една две седмици.

Друго средство което може да отслаби влечението ви към пушенето е сода за хляб. Приготвянето не е сложно една супена лъжица сода за хляб се разтваря в чаша с топла вода и се бърка. След това с тази вода си изплаквате устата. Ако сте упорити положителните резултати няма да закъснеят.

Все пак за да успеете да спрете да пушите ще ви е необходима позитивна настройка, че ще успеете. Тази настройка ще ви помогни по лесно да прекратите вашата никотинова зависимост.

Вижте още и ⤵️
Организмът се променя при отказ от цигарите
Какво задължително да ядете ако сте пушачи
Овесът срещу цигарите

Тагове
Close