Uncategorised

Деня в който е най-вероятно да изневерите

Кога най-често се случват изневерите

Не пропускайте нашите публикации като се

В случай, че подозирате половинката си в изневяра, ендо изследване проведено наскоро може да ви помогне да се фокусирате върху определен период от време. То изследва навиците на неверниците и разкрива кога той е най-склонен да ви кръшне.

Според резултатите времето, в което един човек е най-склонен да изневери на половинката си е в петък 18:45 ч. Следващото „подходящо“ време за кръшкане е вторник вечер.

Какво казват неверниците на своята партньорка?

За да оправдаят времето извън дома, тези, които са решили да кръшнат, обясняват, че ще разпуснат с колеги от офиса или пък, че са на фитнес (по-подходящото извинение за вторниците).

Къде си намират любовници?

Деня в който е най-вероятно да изневерите
Деня в който е най-вероятно да изневерите

Изследването дава информация и за това къде най-често човек може срещне някого, който да го изкуши да кривне от брачната си клетва. 30% от участниците признават, че фитнесът е мястото, на което са срещали потенциални любовници.

На практика всеки трети участник в проучването е признал, че ходи в залата, за да си търси партньор за секс.

Второто най-често срещано място според отговорите на участниците в изследването са местата, свързани с работата – работни партита, тиймбилдинги, фирмени събития.

Интересно откритие

Оказва се, че аферите, които започват от фитнес залата, не са никак дълготрайни. Тези, които са инициирани на събития около работата, издържат повече.

Вижте и:⤵️
Жените се влюбват в мозъка а мъжете в очите
Гадания за любов по буквите на името
Линия на семейството

Тагове
Close