Годишен Хороскоп

Годишен Хороскоп Стрелец – 2021

Годишен хороскоп за Стрелец, Ноември 22 – Декември 21 за 2021 година

Не пропускайте нашите публикации като се

Стрелец2021

Време е да проявите делова активност – появява се възможност да се заемете с работа, която ще Ви доставя удоволствие, а в последствие и материални облаги.

Ето и кратко видео с Годишния Хороскоп 2021 за зодия Стрелец ⤵️

[sitepoint_dayhoroscope_zodia zodia=“стрелец“]

Но сред приятелите и близките Ви няма да сте щастливи – ще се скарате с някой, който има значение за вас или ще се разделите с човек, който вече ви е станал скучен и чужд, защото вашите интереси са се променили.

Ако искате да се движите напред, ще трябва да се преборите със своите недостатъци, да запретнете ръкави и да се потопите в работата. Мързелът и апатията нямат място във Вашия живот!

Стрелец 22.ноември. - 21.декември
Годишен хороскоп Стрелец 22.ноември. – 21.декември

Съвет:
Раздялата с миналото за Вас няма да бъде проблем, но не бързайте да се отказвате от тези, които са били Ваша опора.

Любов  и семейство

През зимата важна среща може да промени пътя Ви. За влюбчивия Стрелец не е трудно да размъти и своята глава, и чуждите. Ако не сте свободен, очаква ви поредното изкушение. Ако Вашето сърце е свободно – можете да си позволите любовна авантюра.

Ще имате много срещи, нови познанства, които ще Ви дадат теми за размисъл. Опитайте се да оцените своето емоционално състояние и ако то не Ви задоволява, може да го промените през тази година: да се ожените, или обратно, да приключите с любовните си отношения.

Здраве

Ако сте „чистокръвен“ Стрелец, забавленията и развлеченията са нещо нормално за Вас. Ако нямате сили да ги откажете напълно, поне се опитайте да ги ограничите, особено консумацията на алкохол, тъй като той сериозно може да Ви навреди.

През зимните месеци е по-добре да не предприемате дълги пътувания, тъй като рискувате да изхарчите много нерви и енергия.

През цялата година трябва да обръщате особено внимание на здравето си, а също така да пазите крайниците си от наранявания. Хубаво е да посетите санаториум или курорт. През тази година натоварването за вас ще бъде сериозно, затова трябва и отдихът да бъдет качествен.

През Юни останете в къщи. Най-доброто време за пътуване е Април или Август.

Успех

Вие ще направите успешни финансови инвестиции, но не очаквайте бърза възвращаемост на вложенията си. През зимата и лятото дръжте своите разходи под контрол.

Късметлии ще бъдат Стрелците, които имат семеен бизнес. Всичко, свързано с думата „семейство“ трябва да бъде свещено за Вас. То е Вашата опора и ключът към бъдещото Ви благополучие.

Хороскоп на Стрелец за 2021 по месеци:

Януари

Този период няма да ви предлага много приятни неща. Не бъдете недоверчиви към хората, които ви обичат. Направете предложението си изкусително и примамливо. Ще приключите с един допълнителен ангажимент и ще получите покана за друг.

Бъдете внимателни при всяка ваша дума. Отложете някои промени в това направление! Ще трябва да потърсите помощта на професионалисти, които ще ви помогнат да решите въпросите, свързани със старо ваше поприще. През този месец за много от вас пътищата в страната и зад граница ще са доста уморителни и не особено спокойни. Направете изненада и доставете удоволствие.

Подайте ръка на приятел, нуждаещ се от подкрепата ви. Ще имате предложения за партньорства по отделни сделки, но се ослушвайте и се оглеждайте добре.

Февруари

Ще се почувстваге увлечени. За да си вадите поуки и да сте винаги нащрек, не бива да ги забравяте. Справяте се. Колкото по-гъвкаво действате на този етап, толкова е по-голяма вероятността събитията да се подредят според очакванията ви. Опитайте се да загърбите миналото – така ще направите място на новото да навлезе в живота ви.

Ще се наложи да преосмислите стила си на работа, за да може да повишите своята ефективност още през първата половина на месеца. Погрижете се добре да обмисляте и да планирате изпълнението на делата си съобразно действителността, която ви заобикаля. Погрижете се за финансовата си стабилност, защото имено материалното ще се превърне в най-слабото ви място през настъпващия месец.

Имайте предвид, че с правилно подбрани средства и добре насочени амбиции може да стигнете далеч в осъществяването на инициативите си. Дните пред вас са неспокойни, дори за някои от вас може да се каже, че са непредсказуеми. Това, което ви притеснява са проблемите на работното място и отношенията с колегите. Постарайте се да получите допълнителни приходи, ако се наложи да правите по-голяма покупка. Рискове при вас не винаги са оправдани.

През първата половина на месеца използвайте преимуществата на знанията и опита, които сте натрупали до момента в професионалната сфера. Ако сте дипломатични, ще се справите и с някои семейни недоразумения, свързани с изневяра.

Март

Именно за тогава планирайте почивката си, за да съхраните отличната си форма и здравословното си състояние. През този месец наистина ще бъдете много напрегнат, но се надявам да е за добро. Въпреки вашето безпокойство, вие бързо постигате успехи и това ви се отразява добре. Когато всичко се оправи, вие сте наистина щастливи и това ви кара да организирате весело прекарване на почивните дни извън града.

Мъж, който непрекъснато се движи около вас, може да ви изиграе лоша шега – не го подценявайте. През средата на месеца може да възникнат някои финансови проблеми, но това не бива да ви тревожи, защото всичко отминава много бързо. Единственото нещо, в което трябва да внимавате, е да не ви манипулират с ловки лъжи. Ще разполагате с отлични възможности да осъществите пътуване за удоволствие. Пътищата, които ви предложат да направите в страната, не са за изпускане.

В семейството ви зреят дребни конфликти. Получавате подарък от любов. Престанете да давате пари на заем. Здравето ви ще е много добро. Отделяйте пари и не се отпускайте, защото непредвидени обстоятелства ще наложат харченето на пари за неотложни неща. По-добре е да го отложите за следващи периоди.

Април

Малко повече старание от ваша страна ще доведе до скок в кариерата и до всеобщо възхищение. Няма да ви липсват разходи, предизвикани от желанието ви да задоволите потребностите на близките си, които не са навременни, но си мислите, че така може да си спестите много неприятности. Когато вземете решение – нека то да бъде предварително добре обмислено, а не да се отказвате от него в последния момент, колебанията и несигурността никога няма да ви помогнат.

Ще се наложи да обмислите едно съдружие, крето вече ви притеснява. Успешен в професионално и материално отношение ще се окаже за вас настъпващият месец. Само от вашата всеотдайност зависи дали го постигате. Използвайте на сто процента дадените ви шансове и ще бъдете приятно изненадани от постигнатите резултати. Неочаквано може да се разделите с хора от деловия ви кръг, с които не желаете да се разделяте, но може да отидете на нова работа, където да бъдете оценени като професионалисти.

Ако не сте доволни от паричните си постъпления, това не значи, че трябва да изпадате в депресия. Много е вероятно да е свързано с широка публична изява. Пазете извоюваните успехи и ги защитете. Внимавайте със съдовата система и дробовете си. Сега може да се насладите на този отдавна чакан момент. За съжаление пътуването няма да е добре подготвено, но се справяте. През втората половина от периода имате нужда от съвет за ваше колебание по служебен въпрос.

Май

Хората, които се занимават с търговия, имат успех. Дипломатичният тон ще ви спести множество недоразумения с колеги и делови партньори на работното място. При вас страховете ви не ви водят към предпазливост, а към пасивност – преодолейте я и ще имате успехи още през този месец. Обмислете предстоящо обвързване в любовта!

Имайте предвид, че взаимоотношенията ви с интимната половинка ще бъдат изключително изострени, така че не си позволявайте да изпускате нервите си. Възможно е да установите връзки с отдавна забравени и дори непознати роднини от други градове или държави. Може да проведете разговор, свързан с минали проблеми. Не се лишавайте от покупка, която отдавна желаете да направите. Нека исканията ви да са с мярка. Колкото и да имате проблеми, това няма да ви попречи да изкарвате пари. Колкото и да са верни и правдиви, колкото и да сте убедени в правотата си, не бива да говорите повече, отколкото трябва.

В любовта много от вас ще се люшкат от едно емоционално състояние към към друго – на моменти ще се чувствате объркани и няма да знаете точно от какво се нуждаете. През първата половина на месеца разпределете по адекватен начин текущите си отговорности. Не си позволявайте да взимате отношение по чужди въпроси и проблеми.

Юни

Новите връзки и контакти ще ви подсигурят подкрепата на хора, които в бъдеще ще играят важна роля в кариерата ви. Опитайте се до средата на месеца да овладеете слабостите си, особено ако около реализацията на конкретен проект сте попаднали в ситуация, в която към вас се отнасят с нужния респект и ви гласуват доверие. Харесвате мира и хармонията.

В любовта много то вас ще бъдат разкъсвани от противоречиви чувства, което може да предизвика смут в досегашната ви връзка. Не допускайте натрупване на излишни килограми. Не позволявайте да ви управляват емоции. Не странете от тях, не се изолирайте. Способността ви да планирате и организирате делата си така, че да се справите с всички свои текущи ангажименти в определените срокове, ще бъде само във ваш плюс.

Винаги отделяйте малко време за любимия си човек. Забързаното темпо, в което живеехте досега малко ще се поуспокои. Може да имате проблеми със стари документи, които да ви усложнят живота така, че да не можете, а и да не знаете как да се оправите. Имате голям късмет в тото, лотария, хазарт.

Юли

Способността да уловите добрите шансове понякога ви бяга, защото се вслушвате в съветите на хора, които нямат интерес да бъдете силни и независими. За много от тях такава връзка е обречена на неприятности и мъчителна раздяла. През този месец може да се случи така, че вашият тонус леко да спадне и да трябва да обмисляте по-дълго един проект, които ви се предлага за реализация. Звездите ви дават шанс сега да успеете.

Една среща ще стане причина да помислите по различен начин и много по-сериозно за възможността да започнете нова или допълнителна дейност. Още в началото на новата година ще страдате от понижен имунитет, а ще се наложи да се заемете с уреждането на някои въпроси от личен, професионален и материален характер.

Някои от вас изпитват любовни разочарования. На част от вас ще се наложи да се справят с уреждането на някои семейни въпроси. Пазарете се, сега е време да покажете колко струвате и на каква цена сте решени да продавате или купувате. Избягвайте да критикувате интимната си половинка, дори и това според вас да има градивен ефект. Имайте готовност да поемете нови отговорности и да се заемете с нови професионални дела през втората половина на месеца.

Август

Не разчитайте на случайности, а поемете съдбата си в свои ръце. Очаквайте предложение за допълнителна дейност, от която ще получите и допълнителни възнаграждения. Предстои ви напрегнат месец, изпълнен със съставянето на дългосрочни професионални проекти и чести служебни пътувания. Ще имате добри възможности да пътувате.

Това е месец, през който се налага да мислите повече за себе си и да не се занимавате с проблемите на близките си, които могат да ги разрешат и без вашата помощ. Имайте предвид, че ще се радвате на подкрепа от страна на началник, колега или влиятелна особа, благодарение на която шансовете ви за успех значително ще се увеличат. Погрижете се за здравето си, ако страдате заради определени оплаквания. Човек, които не ви се е обаждал от доста време, ще ви позвъни по повод на ваша изява и ще ви изкаже одобрението си.

Разпределяйте по такъв начин изпълнението на отговорностите си, че да разполагате с достатъчно време за развлечения, за пълноценен отдих и за спортни занимания. Погрижете се за здравето си, обаждат се хронични заболявания. Не се двоумете. Не се натоварвайте с чужди проблеми, защото това не е ваша работа, а и няма да помогнете. Не се страхувайте да експериментирате с нови методи на работа, особено ако сте сигурни, че те ще увеличат ефективността ви.

Септември

Получавате много приятна покана за път в страната или за гостуване при приятели. Постарайте да си изградите ясна стратегия за работа, която ще следвате през идващите дни, дори и седмици. Постарайте се да обясните на съдружниците си плановете за бъдещата си дейност. Много от вас сега за пръв път може да усетят в себе си искрата на твореца и дебютът им да е успешен.

Ще останете неприятно учудени от нейното нахалство. Ако се вгледате по-внимателно, може да откриете човекът, който ви мъти водата и ако не го спрете, неговите действия могат много сериозно да ви навредят в бъдеще. Можете да направите леко освежаване на обстановката в дома и си и това да повиши настроението на всички. Въпреки, че не ви очакват сериозни здравословни проблеми, добре е все пак да се погрижите за здравето си, особено онези от вас, които имат стари хронични заболявания. През втората половина на месеца използвайте шансовете, които ще ви бъдат дадени от роднина или познат.

Може наистина да имате много работа, но затова пък всичко, с което ще се заемете, ще ви донесе огромни успехи. Постарайте се да планирате с такава точност, че да успеете да се справите с предизвикателствата, отправени ви от съдбата. Каквото и да правите, не бива да проличава голямата ви нерешителност. Отделете достатъчно внимание на здравословното си състояние. Не оперирайте вени, менискус и сухожилия на 6-7-и. Възможно е да ви притесни неприятен здравословен проблем.

Октомври

Вече сте имали неприятности с нея и не бива да поддържате дори бегли контакти. В никакъв случай не бива да се отпускате напълно. Заредете се с търпение. Не сте от хората, които живеят извън хармония. Доверете се на себе си, вслушвайте се в рационалните и разумни планове и не рискувайте. Разисквайте открито важните за вас въпроси от личен характер.

През този месец за много от вас пътищата в страната и зад граница ще са доста уморителни. Може би се оглеждате за празна ниша, защото отдавна си мислите за разширяване на бизнеса си. Проверявайте по няколко пъти документите, под които слагате подписа си. Дори и да сте спокойни в това направление, добре е да избягвате големите покупки, инвестиции или да давате пари назаем.

Не си позволявайте много разходи, защото през следващите месеци ви трябват повече пари и вие можете да се подготвите още от сега. Ще се намесите активно за лечението. Погрижете се за родител. Подредете желанията си и започнете да действате логично в делово, материално и лично отношение.

Ноември

Трябва да стиснете зъби и да чуете доста горчиви думи за себе си. Много вероятно е в края на месеца да изживеете голяма фамилна радост. Всеки контакт ще ви носи нещо ново. Нещо ще насочи внимание ви върху документацията ви. Тези от вас, които няма да намерят сили в себе си за такава огромна промяна, или просто са доволни от сегашната си работа, непременно ще се замислят за някаква промяна в имиджа си или в дома си.

През първата половина на месеца използвайте момента да поставите ясни изисквания на хората, които сте избрали за свои партньори. Не се страхувайте, защото това ще бъдат първите лъчи, които ще пробият облаците и ще огреят нещата, които ви вълнуват и ви интересуват. Програмирайте до най-малката подробност как да изпълнявате личните си задължения, за да превъзмогнете липсата на достатъчно свободно време.

Колкото по-подготвени сте за всичко, което се случва край вас, толкова по-лесно ще ви е да се възползвате от предоставените позитиви и да блокирате неблагоприятни възможности. Избягвайте да предприемате необмислени промени, които може да тласнат живота ви в грешна посока. Някои негативи ще излязат на преден план, което ще ви предизвика да действате изключително бързо и гъвкаво, за да успеете да овладеете положението на сто процента.

Постарайте се да разширите цялостно полето си на действие. Не позволявайте да бъдете направлявани от други хора, защото ще бъде изключително трудно да излезете от тази ситуация без проблеми. Намесата на чужди хора във вашия личен живот ще ви накара да загубите самообладание и да вдигнете лют скандал.

Декември

През месеца ще трябва да се мобилизирате и ще се справите добре с битов въпрос, които изниква неочаквано за вас. Ако се заинатите и искате нещата да се случват както вие очаквате или откажете да се адаптирате към случващото се, само ще си създадете проблеми. Стремете се до средата на месеца да структурирате програмата си така, че да успеете да изпълните всички текущи и неотложни задачи. Инвестираните от вас средства ще започнат да се връщат с добри печалби.

Приятели ви помагат да преодолеете нещо в личния ви живот и да продължите напред. Под влияние на колегите ви, месецът може да се окаже доста съдбоносен и е възможно неговите последствия да определят тенденциите за развитието ви в доста дълъг период напред. Опитайте се да направите цялостна равносметка на постигнатото от вас в това направление и се постарайте да се освободите от ангажиментите, които не ви носят съществени крайни резултати.

Следвайте събитията, обръщайте внимание на знаците във всекидневието си и се водете от тях. Вероятно трябва да намерят начин да няма така нареченият сблъсък на интереси. Мъжете от зодията имат проблеми със здравето на родители и съпруга. Колкото и да не ви се спи, опитайте се да си лягате по-рано, за да можете да се възстановите напълно.

Вижте още и ⤵️
Хороскопи
Дневен Хороскоп Стрелец
Седмичен хороскоп Стрелец
Месечен хороскоп Стрелец
Любовен хороскоп Стрелец

Тагове

Свързани статии

Close