Годишен Хороскоп

Годишен Хороскоп Скорпион – 2021

Годишен хороскоп за Скорпион, Октомври 23 – Ноември 21 за 2021 година

Не пропускайте нашите публикации като се

Скорпион2021

За Скорпионите се очертават много промени – и в личен, и в професионален план, дори и мястото за живеене. Голяма вероятност за преместване и смяна на кръга на общуване.

Ето и кратко видео с Годишния Хороскоп 2021 за зодия Скорпион ⤵️

[sitepoint_dayhoroscope_zodia zodia=“скорпион“]

Очаква Ви преосмисляне на ценностите и духовно израстване. Животът ще Ви научи как да поемате отговорност за себе си, да делите успехите с приятели и колеги, да намирате компромис в отношенията си с роднините и децата.

Скорпион
Годишен хороскоп за Скорпион Октомври 23 – Ноември 21

Пътуванията ще станат неотменна част от вашия живот през 2021г. Работа, творческа реализация и семейството ще ангажират вашето внимание през цялата година.

Съвет:
Поддържайте добри отношения с роднини и близки приятел, защото тези хора ще ви подкрепят в подходящия момент.

Любов  и семейство

На Вашата улица ще изгрее Слънце: пред необвързаните Скорпиони блестят прекрасни възможности – ново запознанство или брак. Семейните Скорпиони може да очакват увеличаване на семейството. А раждането на дете или срещите с близки хора ще оцвети вашият живот в нови краски.

В началото на Февруари ще усетите прилив на сили, а във Вашето обкръжение ще се появи човек, който ще започне да Ви ухажва. Любовта ще Ви даде сили и импулс за творчески подем.

Възможно е да има спорове и недоразумения с партньора, ревност и от двете страни и бурно изясняване на отношенията. Не губете разсъдъка си, а насочете своята енергия за постигане на по-мирни цели.

Здраве

През зимата има голям риск от наранявания, затова бъдете внимателни при пътувания, а също така и битовите дела. Промените, които ще дойдат във вашия живот изискват много сили. За да ги възстановявате качествено, релаксирайте като правите приятни разходки сред природата.

Най-доброто време за годишния отпуск е през м.Юли или Септември. Може би ще Ви се прииска да бъдете сами, за да се възстановите от натрупаната умора. Постарайте се да употребите времето за почивка ползотворно – запознайте се с неизвестното, посетете нови места.

Успех

През пролетта в живота Ви ще настъпи така дългоочаквания успех. С Вас ще се радват близки и приятели. В работата си Вие ще блеснете с нови идеи и креативност.

В края на годината Вие ще се къпете в любовта на близките си и признанието на обкръжаващите Ви. Възможно е да се прославите и да станете знаменитост. Само не забравяйте да споделите успеха с тези, които са били редом с Вас по пътя за постигането му.

Хороскоп на Скорпион за 2021 по месеци:

Януари

До средата на месеца залагайте на отличната информираност и се постарайте внимателно да изслушвате хората около вас – в противен случай ще пропуснете важен детайл, което може да ви струва много в бъдеще. Тези от вас, които се занимават с финансови сделки, трябва да изпипват всичко до най-най-дребните подробности.

В дома и семейството ви очаква приятна атмосфера, получавате пълната подкрепа, от която се нуждаете, както от приятели и роднини, така и от партньора си. Изключително опасна обаче ще бъде ситуацията за вече обвързаните, тъй като водещата роля няма да е за разума, а за чувствата. Огнасяйте се предпазливо към подобни предложения.

Настройте се психически за промяната, позаинтересувайте се за новите условия в работата си и се подгответе. Около средата на месеца имайте предвид, че ще бъдете изправени пред нуждата да вземете някои важни решения, които ще дадат отражение върху настоящето и бъдещето ви. Очакват ви флиртове на чашка кафе. Подгответе се за приятни изненади.

Избягвайте агресивното поведение към хората, които се опитват да ви уязвят. Само много добре преценете на кого да се доверите. Опитайте да овладеете притесненията си, като предприемете необходимите ходове в най-подходящия момент. Трябва да се чувствате господари на себе си.

Февруари

Пътувайте и се забавлявайте, защото само така ще възстановявате баланса в организма си. В любовта част от вас ще изживеят известни сътресения, особено ако не сте наясно с чувствата си. В отношенията с интимната си половинка ще има възможност да разрешите редица въпроси, които до момента са били неясни и за двама ви.

Не бива да отстъпвате пред човек, които ще се помъчи да ви изнудва. Пазете се през този месец от загуба. Здравето ви ще е стабилно, особено ако отделяте достатъчно време за релаксация. В работата ви са настъпили някои промени, които вие още не можете добре да прецените дали са за добро или не. Не сте от хората, които живеят извън хармония.

Организирайте изключително прецизно времето си, за да можете да се справите с текущите си отговорности, без това да е за сметка на нуждата ви от пълноценен сън и отдих. Човек, на когото сте вярвали безрезервно и сте обичали, само ви е използвал. Има едно условие – трябва да правите само отдавна замислените и запланувани, добре огледани от всички страни промени.

Сега е момента да се освободите от тези свои ангажименти, които не търпят отлагане във времето. Ще се справите с някои неприятни ситуации с вашата половинка.

Март

Стремете се до средата на месеца въпросите, които касаят както вас, така и останалите членове на семейството ви, да получат справедливо разрешение. Здравето ви е изключително добро. Не изпускайте поставените ви срокове и не допускайте закъснения за срещи! Действайте организирано и без каквото и да било забавяне, за да успеете да се справите в ситуациите, в които попадате. През първата половина на месеца използвайте всяка предоставена ви възможност, за да стабилизирате позициите, които заемате на работното си място.

При някои около 3, 9, 16 има нови приятни битови промени, които запълват живота им. Проявете само малко повече усърдие и всичко се нарежда. Много от вас може да пътуват в страната и тези пътища да са полезни и продуктивни. Запазете щастието си за собствена консумация. На някои от вас ще се наложи да вземат бързо решение по въпрос, свързан с работа в чужбина.

Известия от голяма важност ще получите от близък приятел. Не ви се препоръчва да сте разточителни. Не се страхувайте да назовавате с истинските имена нещата, които ви създават дискомфорт. Ще предприемете генерално почистване и разкрасяване на дома си. Потърсете подкрепа и разбиране в семейството си.

Април

Част от пътуванията, свързани с вашата дейност, ще имат интересни последствия. С постоянство организирайте изпълнението на инициативите си, осигурете си и възможности да правите необходимите промени, ако се налага да съхраните сигурността, която сте постигнали. Не позволявайте да ви използват хора, които са много меркантилни и които в алчността и злобата си няма да имат спирачки.

Може да се уверите, че колегите ви ценят, дори че началник застава много твърдо зад гърба ви. В кариерата си ще свидетели да сериозен прогрес, който ще ви облагодетелства както в материално отношение, така и в чисто междуличностен план. Пазете се да не пострадате от интригите на завистливи колеги. Вие можете да се справите.

Може би ще се наложи да се намесите в живота на близки млади хора, деца или кръвни роднини. В любовта уважавайте мнението на интимната си половинка. В края на месеца възможности за уреждане на изключително важен за вас финансов въпрос. За вас настъпващият месец ще бъде изпълнен с предизвикателства в професионално и в материално отношение.

Май

Пазете дома си, офиса, съхранявайте документи и ценности много добре. Мислете в по-широки мащаби. Колкото и да не ви се спи, опитайте се да си лягате по-рано, за да можете да се възстановите напълно. Ще получите от чужбина важно съобщение, което може да ви напрегне излишно, сами ще се убедите, че нещата не са толкова зле, колкото изглеждат.

Постигате доста добро материално положение и това носи спокойствие в дома ви. Сега не можете да си позволите интриги. До средата на месеца избягвайте спекулациите, инвестициите и харчовете за неща, които не са от първа необходимост за вас. Вашият партньор ще бъде прекалено ангажиран, за да ви придружи. Моментът ще се окаже от изключителна важност за учащите и за хората, които възнамеряват да предприемат коренна промяна в живота си.

Установяването на нови контакти и познанства от делови и личен характер ще бъде само от полза за вас. Време е да направите стъпки към заздравяване на връзката си. В личен план ще имате шанс да осъществите интересни контакти, които ще окажат значимо влияние върху живота ви.

Юни

Време е да се оттеглите и да спрете да се бъркате навсякъде. Среща с хора на висок пост, информация, полезни новини за вас. Заедно с вашето издигане и постигане на успехи, ще се активизират и скритите ви врагове, които няма да са във възторг от засилените позиции, които вие сте заели. Нещата в личния ви живот са по-стабилни и това ви улеснява.

Силни дни за повечето от вас. Използвайте дните за реализация на финансови операции. Открийте чара да постигате мечтите си, дори и да трябва да преодолявате някои непредвидени обстоятелства. В края на периода ще се наложи да прегледате през лупа деловите предложения, защото ще се опитат да ви измамят. Нервното напрежение натоварва много организма ви. Има ввроятност да намерите работа в малък град. Звездите ви изпращат просветление. През този месец ще направите успешен и доста хитър делови ход.

Юли

Чувствате се щастливи и безгрижни като дете. Избягвайте излишните спорове с интимната си половинка. През втората половина на месеца заложете на активния социален живот. Проявете благодарност и признайте колко много дължите на любимия си човек. Огледайте човека от всички страни. Тези от вас, които проявяват нетърпение могат да си навлекат излишни неприятности в семейството и в службата.

В случай че се чувствате като на кръстопът, трябва да направите окончателен избор! През месеца сте под силното влияние на близки приятели. Ще стане и ще бъде за добро. През първата половина на месеца се постарайте да преценявате къде са най-добрите дадености и се възползвайте от тях на сто процента. Разпределете задачите, според възможностите на всеки. Ще трябва да решавате въпрос, свързан с вашето имущество.

Август

В личен план е важно да си отговорите на въпроси, които ви вълнуват отдавна, но или не искате да видите собствената си вина за неуспехите си, или очаквате човекът до вас да поеме цялата вина. Добре е да избегнете тези конфликти, защото след това може да съжалявате за думите си. Новите контакти са успешни. Хубавото е, че късметът е с вас и, ако вземете правилните решения, резултатите ще си струват. Напоследък нещо не е наред и с кръвното ви налягане.

Ще видите колко полезни неща ще откриете. За необвързаните това ще е едно много щастливо изживяване, колкото бурно, толкова и краткотрайно. Ваш колега се опитва да ви подлее вода. Не бива да позволявате да ви мислят за прекалено добри и да злоупотребяват с вас. Поднасяйте изненаи на обичания от вас човек, като доставяте наслада и на двама ви. Всичко, което сте смятали, че ще се разреши трудно.

Септември

Обърнете внимание къде са слабите ви места в здравословно отношение, особено ако имате хронични болежки. На трапезата ви трябва по-често да присъстват морските дарове. Необвързаните могат да получат предложение за сериозна връзка. Все пак, в началото на периода може да се очакват и проблеми с младежи от семейството ви.

Получаването на солидна сума от наследство или като печалба от вашия труд ви радва и ви дава възможност да се замислите за голяма покупка. Разграничете се от лицемерите и подберете по-добре приятелите си. До средата на периода сложете служебните и личните си дела в перфектен ред, за да съумеете по-благоприятно да се справите с предизвикателства, пред които се изправяте.

Бъдете бдителни към имуществото си. Безработните имат възможности да започнат работа. Укрепете защитните сили на организма си, тъй като вероятно често ще страдате от бактериални инфекции. Ще имате неприятен спор, който може да се превърне и в скандал. Пазете се от вашата мнителност.

Октомври

Вие най-добре знаете за какво става дума. Човек, който от много време не ви се е обаждал, ще ви позвъни точно по повод на сполучливата ви изява. Опитайте се да контролирате нивото на стреса в организма си, като наред с това сложите в ред храненето и нуждата си от пълноценен отдих. След тази суматоха се налага да се заемете отново с работата си.

Периодът ще ви открие истинските ви приятели. Важно е да не се поддавате на егоистични подбуди, защото това ще ви отдалечи от възможността да спечелите на своя страна съмишленици сред влиятелни особи. Към края на периода може да ви поканят на важно светско събиране. През първата половина на месеца се предпазвайте да взимате прибързани решения, които могат да бъдат сметнати като некоректност от началник, клиент или високопоставена особа.

Колкото по-подготвени сте за всичко, което се случва край вас, толкова по-лесно ще ви е да се възползвате от предоставените позитиви и да блокирате неблагоприятни възможности. Все пак, независимо от активността и неукротимото желание за действие, вие все още може да имате проблеми с парите. През втората половина на месеца ситуацията около вас чувствително ще се подобри.

Ноември

Посветете единствено на половинката си останалата част от месеца. Всичките ви колеги и шефове ще ви хвалят. Ако в работата ви се водят битки и сражения, стойте далеч от тези събития, за да не пострадате без да сте виновни. Началото на есента е начало и за нови дейности при вас. Предстои ви месец на победи. Не напускайте работното си място и вършете всяка работа, която се появи, сами. Напрежението и многото работа може да ви изнервят.

Запазете добрите си отношения с нея, защото ви предстои съвместен път. През настъпващия месец не допускайте да ви бъде оказван какъвто и да било натиск за професионалните решения, които взимате, и върху личните ви намерения. Настроени сте прекалено критично и това може да влоши отношенията ви с колегите. Във връзка с нея е възможно да имате малки проблеми в личния си живот, но ги преодолявате. Съветвайте се със специалист, но имайте предвид, че крайното решение трябва да бъде изцяло ваше.

Декември

Някой от тях може да изтълкуват радостта ви като придобиване на незаслужени привилегии. В случай че сте получили назначение, не се колебайте да поискате повишение на заплатата. Ако се занимавате с творческа работа или ви предстоят изяви – сценични или в службата, този месец ви дава шанс да се покажете в целия си блясък и да спечелите заслужени аплодисменти.

Все пак, в края на месеца може да се наложи да изберете чия страна да бземете в така оформилия се конфликт. Организирайте работата си стриктно, за да се насладите спокойно и на часовете за пълноценен отдих. Още през първата половина на месеца връзката ви преминава на нов етап. До средата на месеца се заемете с придвижването напред на новите делови инициативи, като не допускайте външно вмешателство. Нещата тръгват по реда си.

Ако се мобилизирате и си наложите контрол, звездите ви предоставят възможността да се отдадете на рутинните си задължения, а също така да стабилизирате постигнатото. Част от вас ще успеят да достигнат до важно споразумение с влиятелна особа, което ще даде нов тласък на кариерата ви. Направете го така, че да приемат предложението ви. През този месец очаквайте покани за светски празници и за официални тьржества. С настъпването на месеца ще се открие възможност да осъществите голяма част от стремежите си в професионално и в лично отношение.

Вижте още и ⤵️
Хороскопи
Дневен Хороскоп Скорпион
Седмичен хороскоп Скорпион
Месечен хороскоп Скорпион
Любовен хороскоп Скорпион

Тагове

Свързани статии

Close