Годишен Хороскоп

Годишен Хороскоп Риби – 2021

Годишен хороскоп за Риби, Февруари 19 – Март 20 за 2021 година

Не пропускайте нашите публикации като се

Риби2021

Юпитер ще закриля Вашия знак тази година и ще Ви донесе много поводи за радост. Очаква Ви успех, ще успеете да реализирате своя творчески потенциал и да получите признание от обкръжаващите Ви.

Ето и кратко видео с Годишния Хороскоп 2021 за зодия Риби ⤵️

[sitepoint_dayhoroscope_zodia zodia=“риби“]

Не е задължително да търсите единомишленици и привърженици – Вашите лични проекти и заслуги и така ще бъдат успешни. Ще Ви помогнат старите познаства и връзки, постиженията от минали години и дори стари хобита. Действайте смело, за да не съжалявате после за пропуснатите възможности!

Дори и да срещнете неуспехи и провали, този опит ще бъде полезен за Вас в бъдеще. Нещо в живота Ви ще остане тайна за всички останали.

Риби 19.февруари.- 20.март
Годишен хороскоп Риби 19.февруари.- 20.март

Съвет:
Не се страхувайте да изразявате себе си, смело излезте от сянката и оставете света да Ви види!

Любов и семейство

Животът отново по един или друг начин ще Ви връща към миналото: стари познанства, училищна любов, приятели от детството – някой от тези персонажи ще се върне в живота Ви.
Много вероятно е за необвързаните Риби лятото да завърши с невероятна любовна история и дори с брак.

Ако вече имате партньор в живот, връзката Ви ще се засили и ще претърпи ново развитие. През първата половина на годината всички обстоятелства ще бъдат на Ваша страна, затова организирайте живота си както искате, имате власт да направите това!

Пролетта ще Ви донесе много положителни събития и ще почувствате как се променя живота Ви.

Здраве

Слушайте тялото си. Скрити процеси, които няма да забележите, може да подкопаят и разрушат здравето ви. Посетете лекаря си, ако не се чувствате добре. Може да имате нарушения на щитовидната жлеза.

За годишната почивка изберете месеците Април или Май. Изберете активната почивка – пътешествайте, съберете нови впечатления. Чистият въздух ще Ви помогне да се възстановите. Не злоупотребявайте с лекарствата! Този съвет е актуален за Вас не само през 2021г.

Успех

Уважавайте и оценявайте хората, които са във вашето обкръжение в момента – тези хора ще изиграят важно значение за вашия бъдещ успех. Особено онези, които живеят далеч от Вас.

Някой ще Ви подкрепи и ще Ви помогне. През пролетта и есента околните ще проявят учудващ интерес към Вас – ще Ви канят навсякъде, ще Ви изслушват и подкрепят.

Хороскоп на Риби за 2021 по месеци:

Януари

Бъдете по-спокойни при вземането на решения, ако искате да не направите грешка, която да ви струва много пари. Нова връзка при свободните ще донесе разочарование още в първите дни на следващия месец. Напрежението ви се отразява, без да го усещате. Следете внимателно поведението на колегите си,защото могат да ви изправяг пред неприятен сюрприз.

Не давайте обяснения на никого, защото може да прозвучи като оправдание. Месецът няма да е подходящ за купуване на техника, независимо за офиса или за дома. Не злоупотребявайте с гласуваното ви от интимната половинка доверие, особено през втората половина на месеца, когато ще сте подложени на сериозни изкушения от съдбата. На 3-4-и дайте отговора си.

Подайте ръка на приятел, нуждаещ се от подкрепата ви. Някои от вас може да получат предложение за работа извън населеното място, в което сега живеят. Има нещо, което ви пълни душата с тишина и спокойствие. Не прекалявайте с амбициите си.

Февруари

Имате много прекрасни мигове на нежност с вашия партньор. Правете се, че нищо не се е случило, за да не предизвиквате завист. Моментът ще се окаже изключително благоприятен за осъществяване на поредица от пътувания за удоволствие. През този месец много от вас ще имат желание да флиртуват, да се забавляват и да извлекат максимума от развлеченията, които им предлага лятото.

Не губете оптимизма си. През втората половина на месеца ще осъзнаете, че делата ви от личен и професионален характер се осъществяват според предварителните ви очаквания, и то без каквито и да било забавяния или затруднения. Може да се радвате на личност, която се е отделила от вас и сега се завръща. За някои от вас тази стъпка ще се превърне в по-сериозно предизвикателство, тъй като ще се наложи да направите известни промени. Вие можете да се справите.

През първата половина на месеца партньорствата, които бяхте сключили преди време, ще започнат да дават първите позитивни резултати, като от вас се иска да извлечете максимума ползи, който е възможен в това направление. В професионално отношение може да ви бъдат предоставени различни възможности, от които вие трябва да изберете най-подходящата за вас.

Имайте предвид, че колкото по-устойчива е позитивната ви нагласа към всичко случващо ви се в личен и професионален план, толкова по-големи ще са успехите, които ще жънете. Тези, които се занимават с изкуство, ще получат нов творчески импулс.

Март

Не се поддавайте на тъжните им истории и не вярвайте на непрекъснатите им оплаквания. Имайте предвид, че до средата на месеца ще успеете да уточните голяма част от нещата, от които очаквате конкретни резултати – без значение дали са в професионален, в материален или в личен план. В същото време ще получите и дългоочакваното потвърждение, че финансите ви се стабилизират, което ще допринесе за спокойния ви сън нощем.

Всъщност, това е и тяхната цел, непрекъснато с нещо да ви човъркат съзнанието и да ви притесняват. Месецът е подходящ за нова или допълнителна дейност. През първата половина на месеца се предпазвайте да взимате прибързани решения, които могат да бъдат сметнати като некоректност от началник, клиент или високопоставена особа. Втората половина от месеца е подходяща за пълноценен отдих и отделяне на достатъчно време за любимите хора. Не насилвайте събитията, оставете ги да се развиват без вашата намеса. Сега вече нищо не може да ви спре.

Самотните представители от знака ще срещнат особа, която ще ви плени с чар и отношение. Дори да ви се струва, че той/тя е причина за трудностите, по-добре обсъдете въпроса, защото накрая може да се окаже, че пречките всъщност са в собствената ви глава. Периодът е подходящ да се стабилизирате и в делово, и в лично отношение. В службата си се контролирате, но у дома знаете, че може да кажете всичко без някой да ви се разсърди.

Старайте се да не действате под напора на емоциите си. Спокойно можете да се доверите на човека до вас, защото той може да се справи перфектно при взимането на важните за дома ви решения.

Април

Комуникацията няма да ви се удава лесно, защото ще има доста подводни камъни, особено ако става дума за взаимоотношения с висшестоящи. Ще се наложи да оправяте сами работите си и това ще е придружено и с пътуване в страната. Човек, които от много време не ви се е обаждал, ще ви позвъни по повод на сполучлива ваша изява. Стремете се да не взимате страна в чужд спор, защото ще бъде трудно да излезете невредими от ситуацията.

Залагайте на сигурното! До средата на месеца направете точен разчет за финансовото си положение, за да придобиете реална представа какви разходи може да си позволите, за да подобрите условията си на живот. Заслужвате любов, но не забравяйте, че трябва и да давате. Ще имате шанс да се справите с всичко планирано в професионалната сфера – така стабилните доходи, на които се надявате, ще бъдат подсигурени. Планирайте внимателно коледните подаръци и покупките за почивните дни. Имате проблеми със земен знак.

Просто не им обръщайте внимание. Може да разширите дейността си, да се издигнете с помощта на нов колега или да сключите нови договори за партньорство. Не бива да се подвеждате по приказките на хора, които само ви дразнят.

Май

В средата на месеца нещата започват да се избистрят и вие може да си починете пълноценно. Възможни са обостряния на хронични заболявания. През този месец може да се наложи да бъдете по-активни в решаването на въпроси, свързани с личния ви живот. В случай че се наложи да излагате идеите си пред широка аудитория, то на всяка цена сложете под контрол чувствата си, защото те може да издадат реалните ви мисли в изключително неподходящ момент.

Ще разполагате с отлични възможности да осъществите пътуване за удоволствие. Много от вас ще се нуждаят от моралната подкрепа и от обичта на интимната си половинка. Не бива да се подвеждате по обещанията на възрастен мъж, който ще ви накара да рискувате с промяна на работното място. Тези, които нямат работа, може да започнат точно там, където искат. Смехът ще ви разтовари. До средата на месеца е важно да се освободите от вътрешното си напрежение, като се отдадете на любими занимания или просто смените обичаното си обкръжение.

Не започвайте реализирането на нови проекти. В тези дни се въздържайте да не проявявате прекалена самонадеяност и не демонстрирайте превъзходство пред останалите хора, защото, ако го направите, може да паднете от високо. Опитайте се да се контролирате и да не създавате конфликти. Решаващото оръжие са хитростта и пъргавият ум – имате ги. Кокошката, която снася златни яйца сте вие.

Юни

Периодът е много добър да победите страховете си и да разчупите модела на поведение, определящ реалността, в която живеете. Не е време за експерименти. Доверете се на собствения си талант. Партньорът ви може да се отдръпне леко, но това не бива да ви тревожи. Препоръчително е да направите цялостна равносметка за финансовото си положение – това ще ви помогне да съхраните стабилността си в това направление.

Преди да вземете решение, много добре премислете. Овен ще ви помогне да се измъкнете от тях. От 14-и успябате да се измъкнете, да се освободите от чужди въздействия и манипулативност. Напрежението ще се отрази в отношенията им към колегите. Действайте самостоятелно. Използвайте творческия си потенциал, това също може да ви донесе много успехи и конкретни материални и емоционални блага. През месеца пред много от вас ще възникнат възможности да реализирате определени цели, които си поставихте неотдавна. Трябва да се чувствате господари на себе си.

Юли

Промените, които имате, няма да са случайни. Загубите винаги са трудни за преглъщане, но повярвайте, промяната е за добро. Възможно е да се появят проблеми от сърцето и стомаха. Очаквайте приятно събиране с колеги и близки приятели. Ще сте добре приети в професионалните си кръгове. Стремете се добре да подбирате партньорите си, за да постигнете набелязаната от вас цел. Решавате въпроси, свързани с покупка на нов имот или офис. Злобните им намерения може да ви попречат сериозно. Около средата на месеца избягвайте да гласувате твърде голямо доверие на ласкателите, защото това няма да ви донесе нищо позитивно нито в професионално, нито в материално отношение. Ще направят покупка на по-скъпо имущество. Това, което ще научавате, ще внася спокойствие у вас. Може да се прояви склонността ви да се занимавате с незабележими за околните детайли, които ви губят времето. Няма да можете да устоите на темпото, което ви се налага.

Август

Не се нуждаете от това сега. Опитайте се да бъдете мили и любезни. Ще подпишете и важен договор около края на месеца. Постарайте се да осигурите максимален комфорт за себе си и за интимната си половинка. Отдайте се на забавления и избягвайте споровете с колеги.

През първата половина на месеца работете в посока да съхраните постигнатия от вас статут на работното място, без значение какъв тип са промените, които сте се заели да осъществявате. Началниците са доволни от вас. В началото на месеца ще имате напрежение, в средата му – също. Почивката планирайте за по-късен етап, особено ако искате да се възползвате максимално от предоставените ви от съдбата възможности. Имате шансове да сложите край на роднински скандали. В работата ви може да се появи малък проблем, но вие не трябва да се намесвате.

Здравословната ви форма ще е добра, но е добре да следвате целесъобразен начин на живот. Не давайте повод за сцени на ревност. Пазете се от лицемери, които ще се опитат да ви подведат. Прекъснете я и ще видите, че всичко ще бъде наред.

Септември

Не пренебрегвайте потребността си да постигате напредък в инициативите си, но, ако нямате широка подкрепа от приятел, колеги или поне на влиятелна особа, то е по-добре да се откажете или да отложите плановете си за по-късен етап. Трудностите по този въпрос могат да се преодолеят само с много труд и голямо постоянство. Подходящо е да инвестирате време и пари в начинание, което в бъдеще ще ви носи значителни приходи.

Не предприемайте инициативи, с чието изпълнение рискувате да се провалите. Вашата пословична работоспособност, интелигентност и професионализъм ще бъдат възнаградени и оценени по достойнство. Не допускайте натрупване на излишни килограми. Може да имате проблеми със стари документи, които да ви усложнят живота така, че да не можете, а и да не знаете как да се оправите. Периодът е труден, изпълнен с неочаквани събития и възможности. Повечето от вас, които искат да започнат нова дейност, независимо къде, нека го направят след 22.

До средата на месеца разпределяйте рационално професионалните си задължения, за да имате достатъчно време за развлечения, а и за пълноценен отдих. Не прехвърляйте част от работата си на другите, защото няма да имате успех. Очакват ви добри събития. Налага се да се заемат и с един доста неприятен финансов въпрос. Към края на месеца правите нови покупки за дома ви.

Октомври

Финансовото ви положение през този месец е стабилно, няма да има изненади под формата на неочаквани приходи или разходи. По-добре се разделете и не позволявайте именно вие да бъдете изкупителната жертва, като агонизирате продължително време, очаквайки човекът до вас да се промени. Започнете да правите промените.

В момента не са ви нужни големи покупки, така че не се изкушавайте. Може би вече е време да се замислите за участие в общ бизнес с приятели или с колеги, с които се познавате отдавна и сте работали заедно. Обърнете по-голямо внимание на промените, които настъпват около вас. Чувствате се несигурни и неуравновесени и затова не бива да вземате никакви важни решения. Имате срещи с високопоставени личности.

Този период няма да ви предпага много приятни неща. Обградени сте от преданост и добро отношение. Сега ще събирате плодовете на многото усилия и големия труд, който сте положили, за да се наложите в своята сфера.

Ноември

Щадете нервите си и не се нервирайте за дреболии. Имате шансове. До средата на месеца оказваният върху вас външен натиск до голяма степен ще пречи лесно да се ориентирате в обстановката. Не се подлъгвайте по ласкателства, за да не останете много разочаровани. Шансовете ви за пътувания ще са многобройни. Вината е поделена, не се натоварвайте с мисълта, че вие сте причината за скъсването. През този месец трябва да обърнете по-голямо внимание на семейството си.

Още през първата половина на месеца е важно да осъществите тези свои инициативи, които в професионално и в материално отношение ще ви осигурят развитието, на което се надявате. Отговорно се отнасяйте към всякаква документация – обръщайте внимание и на най-малките детайли, тъй като точно заради тях може да възникват недоразумения.

Използвайте пълноценно и рационално новите делови познанства. Ще забележите, че с усмивка, късмет и правилен подход всичко е възможно както в личен, така и в професионален и материален план. Трудностите и успехите ще вървят ръка за ръка, така че не драматизирайте излишно спънките изникващи на пътя ви.

Декември

През първата половина на месеца се постарайте да преценявате къде са най-добрите дадености и се възползвайте от тях на сто процента. Приятната изненада ви дава възможност да направите големи покупки, които отдавна сте запланували. До средата на разглеждания период имайте предвид, че добре преценената активност може да ви донесе редица позитиви.

Помощ от син или от дыцеря за много добро, но и вие помислете за тяхното положение и техния духовен мир. Контролирайте емоциите си и запазете самообладание около 17, 18, 25. Ще разкриете много голяма некоректност от страна на ваш делови партньор, който от много време се е мъчил да ви измести от общото поле на работа. Уважавайте половинката си.

Около средата на месеца ще почувствате осезателно, че сте съумели да извоювате изключително важни за вас победи, които коренно ще променят начина ви на живот както на този етап, така и в бъдеще. Имате възможности за пътуване, пътищата ви носят успех. Може да ви е трудно да анализирате постъпките си. Трябва да разчитате на близки и приятели повече, отколкото до сега. Просто си работете, както обикновено и не влагайте повече сили. Поведете всичките си колеги след себе си.

Вижте още и ⤵️
Хороскопи
Дневен Хороскоп Риби
Седмичен хороскоп Риби
Месечен хороскоп Риби
Любовен хороскоп Риби

Тагове

Свързани статии

Close