Годишен Хороскоп

Годишен Хороскоп Овен – 2021

Годишен хороскоп за Овен, Март 21 – Април 19 за 2021 година

Не пропускайте нашите публикации като се

Овен – 2021

За болшинството от овните годината ще бъде изпълнена с много събития. Шеметни върхове
ще се сменят с неприятни падения, а това, което вчера Ви се е струвало важно, утре ще бъде забравено.

Имате възможността да откриете в себе си нови таланти и способности, за което обаче трябва да положите усилия и да поработите над себе си. Вие можете да придобиете нов поглед над своя живот и което е по-важно, да реализирате план за неговото подобряване.

Ето и кратко видео с Годишния Хороскоп 2021 за зодия Овен ⤵️

Тази година ще ви направи по-мъдри и ще даде възможност да разберете кой от обркъжаващите ви е искрен и кой само се преструва на Ваш приятел.

Съвет:
Слушайте сърцето си и не бързайте да се причислите към отбора на губещите, ако обстоятелствата са против Вас. Много скоро всичко ще се промени.

Овен 21.март- 19.април
Годишен хороскоп за Овен 21.март- 19.април
[sitepoint_dayhoroscope_zodia zodia=“овен“]

Любов и семейство

Ако през 2020 г. сте започнали една любовна история, през 2021 г. ви чака щастливо продължение.Необвързаните овни могат да срещнат човек, който ще предизвика силни чувства – любовта и страстта ще посетят много от овните. Каква ще бъде развръзката може да отговори единствено вашият личен хороскоп.

Прец цялата година ще ви се налага да се занимавате активно със семейните дела. Ще решавате въпроси, свързани с покупка на жилище или преместване в друг град, ще се грижите за родители и роднини.

Здраве

Очакват Ви събития, свързани с голямо нервно напрежение и претоварване, изискващи голямо себеотдаване. Следователно трябва да сте здрави. Грижете се за себе си! Пролетта ще донесе много промени, затова се постарайте да си починете и да се отпуснете, за да съберете нови сили.

Обърнете внимание на храносмилателната система, не натоварвайте тялото си с тежки храни. Лятна ваканция е по-добре да прекарате активно, въпреки че през цялата 2021г няма да имате време да скучаете.

Най-уязвимите ще бъдат сърдечно-съдовата система, отделителната и половата система. Бъдете внимателни когато пътувате в периоди на слънчеви лунни затъмнения, а също така и през м.Декември.

Успех

Във финансов план Ви очакват приятни моменти – ще печелите много добре, но и ще харчите доста. В началото на годината не е желателно да се впускате в каквито и да е авантюри.

През март планетите Марс и Уран ще включат за Вас вълшебното бутонче на успеха: до м. Октомври ще постигнете много успехи в работата и в творчеството. Може да изкачите гребена на успеха до неочаквани висоти. Отбелязвайте закономерностите и ги използвайте и за в бъдеще, и тази година може да стане още по-успешна за Вас.

Хороскоп на Овен за 2021 по месеци:

Януари

През този месец нервното ви напрежение е резултат от сблъсъка между желание и възможности. Изневяра ще стане причина да решавате нещата си по-категорично. Пътищата ще ви носят успех и много интересни контакти. Страхувам се, че може да съжаляват по-късно. Вие сами трябва да си наложите да се усмихвате по-често и да се отнасяте с всички по-добре.

Установявате контакти с държавни органи, които ще ви помогнат да решавате нещата си много по-точно и постепенно. В момента гледате на бъдещето малко равнодушно и не сте толкова въодушевени, колкото се полага за тази ситуация. Научете се да мълчите. Съобразявайте се със събитията, които ви се случват в лично отношение.

Този месец безработните от вас ги очаква чудесна възможностза започване на работа. Ще се заредят напрегнати дни. Естествено вашите критерии са прекалено високи. Ако имате желание да пътувате в чужбина по делови повод, направете го при първа възможност. Не е нужно да знаят какви са мечтите, които гоните. Не е изключено важен за вас въпрос да бъде разрешен именно на път!

Февруари

Още през първата половина на периода ще почувствате, че не сте вложили напразно средства в конкретна инициатива, тъй като ще дойдат и първите доказателства в материално отношение – с някои допълнителни възнаграждения. В случай че допуснете грешка, не се колебайте да си признаете и се постарайте да овладеете положението. Контролирайте емоциите си, като заложите на релаксиращи занимания и във всеки момент се заобикаляйте с позитивно настроени към живота хора.

Не е изключено да се появи потребност да организирате по какъв начин да започнете и да приключите с конкретно обучение. Не отказвайте. До средата на месеца в деловата сфера ще ви бъдат предоставени шансове, които трябва да използвате на всяка цена, дори и да сте затрупани с множество ангажименти. В процеса на работа бихте могли да преосмислите нещата и да направите преценка доколко вашите цели са реално осъществими.

Поднасяйте изненаи на обичания от вас човек, като доставяте наслада и на двама ви. Бъдете дипломатични, що се отнася до вашите шефове. През втората половина на месеца трудностите ще произтичат от нежеланието ви да приемете фактите такива каквито са. Опитайте се да държите здраво контрола на събитията в ръцете си, но не съжалявайте, в случай че част от инициативите се развиват независимо от вашето участие!

Постарайте се да разширите социалните си контакти. Умението ви да излагате изключително гладко мислите си ще спечели на ваша страна уважението и подкрепата на влиятелни особи. През този месец нищо лошо няма да се случи. Обвързаните от вас ще трябва да посветят повече от времето си на семейството си. Сега е моментът да направите своите дългосрочни планове.

Март

Няма да успеете да избегнете неприятна ситуация в деловата си дейност, която ви тежи от много време. Опитайте да овладеете притесненията си, като предприемете необходимите ходове в най-подходящия момент. Можете да се проявите и да повишите материалното си състояние. Сега е време да посетите банката и банкера си, да поискате лихвите или да увеличите вложенията си.

Направете така че да се превърнете в желания партньор, служител или началник! През месеца пътуванията – и лични, и служебни, ще бъдат особено приятни и вероятно ще ви се случват по-често отколкото преди. До края на месеца е важно да приключите с неотложните си ангажименти, свързани с работа и пари. Сега не е време да се започват диети. Дава ви се шанс и всичко след това зависи само от вашата амбиция и работоспособност.

Вие винаги точно определяте нещата и това през този месец много ви помага преди всичко в деловата дейност. Не започвайте реализирането на нови идеи.

Април

Много е вероятно те да са наложени от битов проблем. Ще имате срещи, които не желаете, мъчили сте се да ги избегнете, но сега се налага да ги проведете. Вие сте силни и почтени, хората около вас се съобразяват с решенията ви. В някои моменти това е добре, но когато става дума за близки хора, това не ви помага. Никой няма да може да оспори направеното от вас. Ще се справите. Не пропускайте семейните празници.

Една подлост от мьж въздушен знак може да се окаже фатална за кариерата ви, ако не я пресечете навреме. През настоящия период всички ограничения и спънки в професионално и интимно отношение, които сте изпитвали напоследък, внезапно може да отпаднат. След като всичко премине, за вас ще настъпи момент на преосмисляне. Колкото и да ви се иска да се намесите и да изкажете становището си, трябва да си затворите устата с цип.

Заздравете отношенията си, внесете повече романтика и се погрижете всичко да бъде идеално. Полагайте съзнателни усилия за постигането на стабилност, което ще ви помогне по-лесно да прокарате път на своя инициатива. Част от вас ще успеят да достигнат до важно споразумение с влиятелна особа, което ще даде нов тласък на кариерата ви. През този период ще сте ангажирани и затруднени, ще сте затрупани с работа, но това няма да ви попречи да решите финансовите си проблеми.

Май

До средата на месеца следвайте принципите си, но ако забележите, че това не дава очакваните от вас резултати, по-добре ще бъде да промените тактиката! Засилете социалната си активност, тъй като установените от вас контакти ще ви издигнат на по-високо ниво, което определено в бъдеще ще ви осигури сериозен тласък в кариерата.

Трябва да си изясните нещата до край, така ще можете да вървите по-уверено напред. Не е нужно и с това да се заемате напълно сами. Ще срещнете стари приятели и ще се почувствате необходими на много хора. Любовта е най-важната, пари и работа винаги ще се намерят. В любовта си намирате така жадуваната от вас искреност и уравновесеност. В любовта ще сте склонни да издребнявате, което може да се превърне в ябълката на раздора в отношенията ви с любимия.

Разбирате за това, едва когато нещата се разраснат и вземат доста големи размери. Най-вероятно това ще стане около средата на месеца. Съдбата ви дава нови любовни шансове и перспективи. Залисани в ежедневните си ангажименти, вие сте оставили партньора си на заден план и сега трябва да поправите пропуските си.

По същото време се налага да поработите малко повече, защото нито времето, нито работата ви могат да почакат. Продължавате напред и то с голям успех. Можете да се надявате на добри финансови постълления. Пестете думите си и използвайте този чудесен момент за вас.

Юни

Има вероятност да се разделите с човек, който дълго е бил около вас, дори ви е обещавал обвързване, но не е бил искрен. Осъществените от вас пътувания ще донесат в живота ви резултатите, които очаквате! Обмислете предстоящите промени, с които възнамерявате да се заемете в най-скоро време. Внимателно премисляйте всяка своя дума.

Преценете ги и започнете с това, което ще ви е най-полезно. Поставете делата си под стопроцентов контрол, особено като знаете, че те ще ви донесат финансова и професионална облага. Добре е до средата на месеца да сведете рисковете до минимум. До средата на месеца осъществете важни срещи и контакти с хора, които ще окажат благоприятно въздействие върху живота ви и най-вече върху възможността да осъществите идеите и проектите, за чиято реализация все не успявахте да намерите подходяща среда.

Отделете достатъчно време за най-малките членове на семейството си. През втората половина на месеца може да имате малко грижи с ваш роднина, но това няма да ви засегне пряко и няма да ви разстрои. През първата половина на месеца заложете на динамиката. Имате добри възможности, но дали успявате да ги използвате, зависи само от вас. Слушайте внимателно какво се говори, може да ви дойдат добри идеи, подсказани от вашите приятели. Периодът е много подходящ за зачеване.

Юли

Пристигат спечелени преди време пари, които сте отписали. Във финансов план месецът е достатъчно успешен. През месеца ще забележите значителен прогрес по определени свои проекти от делови и от личен характер. Внимавайте с документите, под които слагате подписа си.

Част от вас ще открият човека, който ще ви кара да се чувствате уникални, други ще разберат за скорошната поява на наследник, а трети ще скъсят дистанцията в отношенията си с интимната половинка. Финансовото ви положение ще се съхрани стабилно, дори в края на месеца ще отчетете завишаване на приходите. Всъщност вас ви стимулират прекрасните резултати от труда ви. Непременно помогнете, но само ако ви помолят за това. Възможно е да се тревожите, че нищо не успявате да свършите и да станете избухливи.

През втората половина на месеца осъществените от вас пътувания ще имат благоприятно въздействие върху вас, особено ако изберете спокойствието, с което може да ви дари природата. Имате възможност да отделите доста внушителна сума за себе си и да направите подобаващи подаръци на близките си. Полагайте съзнателни грижи за здравето си, тъй като то ще зависи изцяло от стила ви на живот!

Няма да се уморите от положените усилия, а от липса на време да свършите всичко. До средата на разглеждания период не пренебрегвайте потребността от преразглеждане на текущите ви задължения, с цел постигането на по-добра ефективност, която ще повиши и способността ви за реализация, дори и някои обстоятелства около вас да не са дотам позитивни. Ще имате възможност още в началото на месеца да откриете правилната стратегия, с която ще постигате желанията си в професионално и материално отношение.

Август

Направете го и до края на месеца може да се движите много по-сигурно. Един конфликт с колегите ги кара да се отдръпнат от вас и вие, останали без никаква подкрепа няма да можете да работите както трябва. Периодът е благоприятен също да въведете ред в служебните и домашните дела, да платите стари сметки, да организирате по-добре всекидневието си.

Отделете деловите си ангажименти от романтичната връзка, която ви връхлита. Често говорят за неща, които би трябвало да са табу за околните. Възможно е да плъзнат приказки по ваш адрес, но и това минава. Докажете, че с малки и добре преценени крачки може да стигнете много по-далеч от предварителните си очаквания.

Ако сте безработни, сега е подходящият момент да намерите работа и да започнете веднага. Семейните ангажименти са приятни за вас и ви носят удовлетворение, не проявявайте мързел спрямо тях. Опитайте да бъдете достатъчно гъвкави, като насочите интересите си за постигане на цялостна стабилност.

Радвате се на уважение, признание и добро отношение. Колкото и да ви се иска да извикате и да подканите всички да работят по-бързо, защото трябва да се използва всеки миг, за да спечелите преднина, не го правете. Не бива вие самите с приказките си да предизвиквате скандали и нови проблеми. Пазете ставите си, ще имате проблеми с кръста и стомаха.

Септември

Не е така. Напълно възможно е да се наложи да работите много, за да постигнете определена своя цел, но също така ще има и моменти, в които ще се посветите единствено и само на рутинните си задължения в службата. Добре е да бъдете внимателни в изказванията си пред колеги. Развивайте смело идеите си, защото от тях може да печелите добре в бъдеще.

Огледайте се и преценете кой от колегите ви е най-талантлив и надежден. Нищо не остава скрито. Ако се налага да държите изпити, бъдете много внимателни и не си позволявайте отчаяние. Опитайте да превърнете негативите в позитиви.

Работете и не оставяйте подчинените си само да се оплакват и да критикуват този и онзи. Не оперирайте вени, менискус и сухожилия на 6-7-и. Вие често сте готови да работите без да се пазарите, но през този месец не го правете, не подбивайте цената на собственния си труд. Можете да си позволите да работите повече, да си почивате по-малко.

Октомври

Острият ви език и надменните думи моке да обидят любимия ви човек. През месеца ви очакват срещи на доста високо ниво. Насочете се към окончателното и стабилно решаване на финансовите си проблеми. Позицията на силата ви интересува само ако смятате, че използвайки влиянието си, може да примените хода на събитията или да спомогнете за мащабни подобрения.

Ако имате бизнес, избягвайте да сключвате важни договори с финансови условия, освен ако не сте абсолютно убедени, че сега е моментът да го направите. Около средата на периода обмислете отправеното предложение за нова работа. Дайте си сметка, че не можете да искате такова нещо. Родителите ще имат проблеми с децата си, особено с галените.

Въпреки че стандартът ви се е повишил значително, опитайте да запазите досегашния си начин на живот. През първата половина на месеца избягвайте агресивното поведение, дори и да сте предизвикани от отрицателните коментари на познати или колеги на работното си място. Не бива да се впускате сами във водовъртежа на кариерата. През този месец се опитайте да постигнете добри отношения у дома.

Ноември

Предпазвайте се да предприемате ходове, които могат да имат негативен ефект върху съхраняването на стабилността ви в материалната сфера. Има и засилена кореспонденция, която трябва много внимателно да бъде прегледана. Ще разполагате с добри възможности и със значителна подкрепа от страна на колеги и приятели. Поддържайте близък контакт с децата и възрастните членове на семейството си. Ще изникне възможност за работа далеч.

Не се страхувайте, защото това са първите лъчи, които пробиват облаците и огряват нещата, които ви вълнуват и ви интересуват. Някои от вас ще узнаят някои факти, които до момента са били скривани от вас! Това ще ви помогне да си изясните редица ситуации. Потърсете причините и се опитайте да анализирате и прогнозирате бъдещите последствия. Има ввроятност да намерите работа в малък град. Внимателно правете каквито и да било изказвания на публични места, за да не се обърнат думите срещу вас! Настъпващият месец ще се характеризира с най-противоречиви тенденции.

Единственото нещо, в което трябва да внимавате, е да не ви манипулират с ловки лъжи. Не съжалявайте, защото се задават нови връзки, които ще са по-сполучливи. Имайте предвид, че на част от вас ще се наложи да направят някои жертви в името на любовта. Дните са наситени с пътища и възможности, които не бива да изпускате.

Декември

Покажете чувствата си и не крийте нищо. Нещата се развиват благоприятно за вас. Около средата на месеца сложете под контрол чувствата си, за да не накърните вътрешния си мир. Ще ви изненадат приятно с много трогателна форма на благодарност и оказване на уважение. Във всяко нещо ще има условия за много грешки, които могат да ви струват скъпо.

Ще имате успех. Не напускайте работното си място и вършете всяка работа, която се появи, сами. Прекарайте почивните дни с вашите най-близки хора и ще ви останат незабравими спомени. Не се доверявайте на никого и подхождайте към всяка дума със съмнение.

Имайте предвид, че желанието се превръща в реалност, ако знаете какви стъпки трябва да направите! През втората половина на месеца върху вас позитивен ефект ще имат промените, които предприемете в лично отношение. Не се свързвайте набързо с човек, който ви декларира, че е готов да се обвърже с вас. В средата на месеца нещата започват да се избистрят и вие ще можете да си починете пълноценно. Имате възможност да поемете нови ангажименти. Посетете го, защото там се запознавате с много интересни личности. Ако ви поканят на събиране, идете.

Вижте още и ⤵️
Хороскопи
Дневен Хороскоп Овен
Седмичен хороскоп Овен
Месечен хороскоп Овен
Любовен хороскоп Овен

Тагове

Свързани статии

Close